پورتال تفریحی و آموزشی شادکده

http://shadkade.ir/1392/10/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%DB%B3-%D8%AC%D9%84%D8%AF-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AE%DB%8C%D8%A7%D8%B7%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AF%D8%B1%D9%86/
21 بازدید

طرز تهیه پای اسفناج با خمیر یوفکا

هر وقت اسم پای میاد وسط آدم یاد شیرینی جات میوفته، اما من امروز طرز تهیه یه پای خوشمزه رو بهتون میگم که اصلا شیرین نیست و میتونین به عنوان پیش غذا یا یه وعده غذایی خوشمزه ازش استفاده کنین … تو این پای از اسفناج هم استفاده کردم که اگه خودتون یا اطرافیانتون از اسفناج بدتون میاد پیشنهاد میکنم حتما این پای رو درست کنین چون گزینه خیلی خیلی خوبیه تا عااااشق اسفناج بشین …

پای-اسفناج-540x540

پای اسفناج

مواد لازم برای تهیه پای اسفناج با خمیر یوفکا

  • ۸ الی ۹ برگ خمیر یوفکا مستطیل
  • ۲۰۰ گرم اسفناج خام
  • ۳ عدد پیاز
  • ۳ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده
  • ۱/۲ لیوان شیر
  • ۱ قاشق مربا خوری سیر رنده شده
  • ۲۰ گرم کره
  • پنیر پیتزا به مقدار لازم
  • نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

مواد لازم برای پای اسفناج

مراحل تهیه پای اسفناج با خمیر یوفکا

ابتدا پیاز هارو خورد کرده و با کمی روغن تفت میدیم تا نرم بشن و کمی هم طلایی، بعد بهشون زرچوبه و فلفل اضافه کرده و باز کمی تفتشون میدیم. من پیاز هارو درشت خورد کردم چون دوست داشتم بتونم توی پای احساسشون کنم و زیر دندون بیان.

 

سرخ کردن پیاز

داخل یه قابلمه کمتر از ۱/۴ لیوان آب میریزیم و بعد اسفناج هایی که خیلی خیلی درشت خوردشون کردیم هم داخل قابلمه میریزیم و در قابلمه رو میبندیم و حرارت رو هم ملایم میکنم تا اسفناج ها بپزن. این مقدار آب فقط برای جلوگیری از چسبیدن برگهای اسفناج کف قابلمه است چون اسفناج خودش خیلی سریع آب میندازه.

اسفناج خیلی زود نرم میشه و حجمش رو از دست میده در این مرحله در قابلمه رو برمیداریم تا آب اضافی اسفناج هم تبخیر بشه.

پختن اسفناج

حالا سیر رنده شده و کره رو کمی با هم تفت میدیم تا فقط کره مزه سیر رو بگیره و احتیاجی نیست سیر سرخ بشه.

 

تفت دادن سیر و کره

بعد شیر و کمی نمک هم بهشون اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا شیر داغ بشه ولی جوش نیاد. حالا شعله گاز رو خاموش میکنیم.

 

اضافه کردن شیر

همه مواد پای حاضره و باید داخل ظرف پایمون بچینیمشون.

ابتدا کف قالب پای رو چرب میکنیم و بعد یک لایه از ورق مستطیل رو مثل تصویر داخل قالب میذاریم و با استفاده از یه فرچه سطح ورق رو به مخلوط شیر و کره آغشته میکنیم.

 

چیدن خمیر یوفکا

از هر شکل ورق یوفکا میتونین استفاده کنین و ورقمون حتما نباید مستطیل باشه فقط باید به نحوی بچینیمشون تا کل سطح قالب خوب پوشیده بشه.

مثل تصاویر زیر لایه لایه خمیر رو میچینیم و هر لایه رو به مایع شیر و کره آغشته میکنیم.

 

من لایه دوم رو عمود به اولی گذاشتم و لایه سوم رو با زاویه ۴۵ درجه و لایه لایه چهارم هم عمود به لایه سوم و در نهایت لایه پنجم رو هم مثل لایه اول گذاشتم اینطوری سطح قالب تمیز و مرتب کاملا پوشیده شد.

 

 

چیدن خمیر یوفکا

حالا اضافات خمیر رو مانند تصویر زیر با قیچی میبریم.

بریدن لبه ها

داخل یه کاسه اسفناج پخته که کاملا آبش رو کشیده، پیاز داغ و پنیر پارمزان و حدود ۳ قاشق سوپخوری مایه شیر و کره رو میریزیم و با هم خوب مخلوطشون میکنیم.

چون پنیر پارمزان نسبتا خوش نمکه دیگه داخل مخلوط نمک نریختم.

مخلوط کردن مواد میانی

حالا مواد رو روی سطح خمیر یوفکا کاملا پخش میکنیم.

 

اضافه کردن مواد میانی

مقدار کمی پنیر پیتزا روی سطح مواد پخش میکنیم.

اضافه کردن پنیر

حالا باید ۴ لایه خمیر دقیقا مثل لایه های زیری روی سطح مواد بچینیم و هر لایه رو به مخلوط شیر و کره آغشته کنیم.

چیدن خمیر یوفکا روی مواد

باز قسمت های اضافی خمیر یوفکارو میبریم و سطح پای رو کاملا با پنیر میپوشونیم.

حالا قالب رو برای مدت نیم ساعت الی ۴۵ دقیقه داخل فری که با دمای ۱۷۰ درجه گرم کردیم میذاریم تا مزه ها به خورد هم برن و ورقه های یوفکا هم برشته بشن و پنیر هم آب و طلایی بشه.

پوشاندن سطح پای با پنیر

حالا پای اسفناج خوشمزه ما حاضره و میتونیم سروش کنیم … نوش جان

این مطلب را به اشتراک بگذارید:
balatarin cloob Donbaler viwio Donbaleh Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg yahoo Technorati delicious

فرستادن دیدگاه


تازه ترین ها

آموزش بافت تونیک دخترانه

آموزش بافت تونیک دخترانه

مهر ۲۴ام, ۱۳۹۶

آموزش بافت تونیک دخترانه :پشت : 84 دانه سرانداخته 3 رو 3 زیر 8 رج کشباف بافته و سپس 19 سانتی متر ساد[...]

آموزش دوخت سرویس دم کنی

آموزش دوخت سرویس دم کنی

مهر ۲۳ام, ۱۳۹۶

در این متن ما به آموزش یکی از دم کنی ها می پر دازیم و شما در سایزهای دلخواه ومتفاوت میتوانید درست کن[...]

آموزش تصویری ساخت شمع اکلیلی

آموزش تصویری ساخت شمع اکلیلی

مهر ۲۲ام, ۱۳۹۶

آموزش تصویری ساخت شمع اکلیلی با استفاده از لیوان و یا جا شمعی قدیمی : برای مایع شمع می توانید از شمع[...]

آموزش بافت کلاه و شال دو رو

آموزش بافت کلاه و شال دو رو

مهر ۲۲ام, ۱۳۹۶

در این آموزش می خوایم نحوه بافت این کلاه و شال گردن زیبا رو آموزش بدیم . کلاه این ست خیلی راحته و شا[...]

آموزش دوخت حوله عروسکی بچه گانه

آموزش دوخت حوله عروسکی بچه گانه

مهر ۱۸ام, ۱۳۹۶

امروز واسه بانوان علاقمند به هنر خیاطی آموزش دوخت یه نوع حوله کودک رو که تصویرش رو در پایین مشاهده م[...]

آموزش ساخت گل ژله ای با کریستال

آموزش ساخت گل ژله ای با کریستال

مهر ۱۶ام, ۱۳۹۶

در مطالب گذشته و کتب گذشته که در مورد ساخت گل و تاج ژله ای بود مواد لازم را برای ساخت این تزئینات زی[...]

طرز تهیه پیتزا مخصوص صبحانه

طرز تهیه پیتزا مخصوص صبحانه

مهر ۱۴ام, ۱۳۹۶

برای صبحانه، پیتزا بپزید! البته پیتزایی مخصوص وعده ی غذایی صبح ها چرا که هم پر انرژی است و هم مورد ا[...]

طرز تهیه شیرینی لکما

طرز تهیه شیرینی لکما

مهر ۱۱ام, ۱۳۹۶

لکما یک دسر خوشمزه و محبوب ترکیه ای است از این دسر در مراسمات و مجالس استفاده میشود. در یک ظرف مخمر [...]

دسته‌ها