پورتال تفریحی و آموزشی شادکده

http://shadkade.ir/1392/10/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%DB%B3-%D8%AC%D9%84%D8%AF-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AE%DB%8C%D8%A7%D8%B7%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AF%D8%B1%D9%86/
23 بازدید

آموزش خوراک رشته و عدس قالبی

ابتدا عدس را بپزید. در ظرف مناسبی بوقلمون، نمک، نیمی از زعفران و پوست لیموی رنده کرده را با هم مخلوط کنید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا مزه دار شود. حالا مقداری از کره را در ماهیتابه مناسبی روی اجاق گرم کنید، بوقلمون را در آن تفت دهید، شعله را کم کنید، در ظرف را بگذارید و به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. قدری کره در تابه دیگری بریزید و قیسی‌ را همراه با زعفران باقیمانده تفت دهید. بعد کشمش و خرما را نیز جداگانه همراه با دارچین و ادویه تفت دهید. اینک بوقلمون، قیسی، کشمش، خرما، خلال نارنج و گردو را مخلوط نمائید. در این مرحله، در قابلمه مناسبی آب بریزید و روی حرارت به جوش آورید، نمک و روغن مایع را بیفزائید و پس از آن رشته‌ و عدس را بریزید.

strand-lentil1

آن را آبکش کنید و مقداری آب روی آن بریزید. حالا کف و دیواره ظرف نسوز مناسبی را با مقداری کره چرب کنید، نیمی از عدس و رشته ها را کف ظرف بریزید، مخلوط فراهم کرده را روی عدس و رشته بدهید. سپس بقیه رشته‌ و عدس را بریزید و روی آن را با فویل بپوشانید.

 

در صورت لزوم، کمی کره روی رشته ها بریزید. اکنون ظرف را در فر، با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد بگذارید و خوراک را به مدت نیم ساعت بپزید. آنگاه در ظرف مناسبی برگردانید و اطراف آن را با خرما و قیسی تزئین نمائید.

مواد لازم برای خوراک رشته و عدس قالبی :

عدس  ۱۵۰ گرم 
 سینه بوقلمون حبه ای خردکرده ۳۵۰ گرم 
 نمک  به میزان لازم
 زعفران حل کرده  ۱ قاشق چایخوری
پوست پرتقال یا پوست لیموی رنده کرده ۱ قاشق چایخوری
کره ۷۵ گرم
قیسی ۱۰ تا ۱۲ عدد
کشمش ۱۵۰ گرم
خرمای هسته گرفته ۱۵۰ گرم
دارچین ۱ قاشق چایخوری
ادویه پلوئی یک دوم قاشق چایخوری
خلال نارنج شیرین کرده ۳ قاشق سوپخوری
گردوی خردکرده ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۲-۳ قاشق سوپخوری
رشته پلوئی ۵۰۰ گرم
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
balatarin cloob Donbaler viwio Donbaleh Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg yahoo Technorati delicious

فرستادن دیدگاه


تازه ترین ها

آموزش بافت تونیک دخترانه

آموزش بافت تونیک دخترانه

مهر ۲۴ام, ۱۳۹۶

آموزش بافت تونیک دخترانه :پشت : 84 دانه سرانداخته 3 رو 3 زیر 8 رج کشباف بافته و سپس 19 سانتی متر ساد[...]

آموزش دوخت سرویس دم کنی

آموزش دوخت سرویس دم کنی

مهر ۲۳ام, ۱۳۹۶

در این متن ما به آموزش یکی از دم کنی ها می پر دازیم و شما در سایزهای دلخواه ومتفاوت میتوانید درست کن[...]

آموزش تصویری ساخت شمع اکلیلی

آموزش تصویری ساخت شمع اکلیلی

مهر ۲۲ام, ۱۳۹۶

آموزش تصویری ساخت شمع اکلیلی با استفاده از لیوان و یا جا شمعی قدیمی : برای مایع شمع می توانید از شمع[...]

آموزش بافت کلاه و شال دو رو

آموزش بافت کلاه و شال دو رو

مهر ۲۲ام, ۱۳۹۶

در این آموزش می خوایم نحوه بافت این کلاه و شال گردن زیبا رو آموزش بدیم . کلاه این ست خیلی راحته و شا[...]

آموزش دوخت حوله عروسکی بچه گانه

آموزش دوخت حوله عروسکی بچه گانه

مهر ۱۸ام, ۱۳۹۶

امروز واسه بانوان علاقمند به هنر خیاطی آموزش دوخت یه نوع حوله کودک رو که تصویرش رو در پایین مشاهده م[...]

آموزش ساخت گل ژله ای با کریستال

آموزش ساخت گل ژله ای با کریستال

مهر ۱۶ام, ۱۳۹۶

در مطالب گذشته و کتب گذشته که در مورد ساخت گل و تاج ژله ای بود مواد لازم را برای ساخت این تزئینات زی[...]

طرز تهیه پیتزا مخصوص صبحانه

طرز تهیه پیتزا مخصوص صبحانه

مهر ۱۴ام, ۱۳۹۶

برای صبحانه، پیتزا بپزید! البته پیتزایی مخصوص وعده ی غذایی صبح ها چرا که هم پر انرژی است و هم مورد ا[...]

طرز تهیه شیرینی لکما

طرز تهیه شیرینی لکما

مهر ۱۱ام, ۱۳۹۶

لکما یک دسر خوشمزه و محبوب ترکیه ای است از این دسر در مراسمات و مجالس استفاده میشود. در یک ظرف مخمر [...]

دسته‌ها