پورتال تفریحی و آموزشی شادکده

http://shadkade.ir/1392/10/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%DB%B3-%D8%AC%D9%84%D8%AF-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AE%DB%8C%D8%A7%D8%B7%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AF%D8%B1%D9%86/
35 بازدید

طرز تهیه نان کرپ

کرپ در حقیقت نوعی نان نازک است که در تابه کوچک روی حرارت ملایم تهیه می شود و مواد مختلفی از قبیل گوشت، پنیر ، سبزی و مربا میان آن گذاشته ، پس از پیچیدن مصرف می گردد . کرپ را می توان قبلا تهیه کرده ، چند روز در یخچال نگهداری نمود. مسئله مهم در تهیه کرپ نازکی و ظرافت آن است.

fo1917

مواد لازم : برای ۱۶ تا ۱۸ عدد کرپ

 

 شیر  ۱ لیوان
 آرد سفید نرم  یک لیوان ۱۲۵ گرم
 تخم مرغ  ۵ عدد
 روغن مایع  ۴ تا ۵ قاشق سوپخوری
 نمک به مقدار لازم

آرد سفید نرم (اهالی چین و ژاپن غالبا کرپ را با آرد برنج نرم تهیه می کنند)

تمام مواد را مخلوط کرده ، خوب هم می زنیم تا مایه ای کاملا صاف و بدون گلوله بدست آید. در صورتی که به آسانی آرد در مایه حل نشد ، آن را از صافی رد می کنیم. تابه کوچک دسته داری را که بهتر است از جنس تفلون باشد ، کمی چرب کرده روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا گرم شود. ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری از مایه میان تابه می ریزیم و تابه را می غلطانیم تا سطح تابه از مایه پوشیده شود.

تابه را دوباره روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کرپ کمی برشته شود و آن را در سینی بر می گردانیم و به همین ترتیب تمام کرپ ها را آماده می کنیم . باید توجه داشت کرپ ها حتی المقدور نازک تهیه شوند.

اگر از مایه مقدار بیشتری در تابه بریزیم ، کرپ ها ضخیم می شوند و لطف خود را از دست می دهند. این نکته قابل توجه است که مواد لازم را باید در قسمت برشته کرپ ریخته و بعد آن را لوله کرد و بعد سرخ نمود . مگر کرپ هایی که در آنها مربا و خامه ریخته می شود . در این صورت باید دو طرف کرپ را برشته کرد که بعد از ریختن مواد داخل کرپ احتیاجی به سرخ کردن طرف دیگر نداشته باشیم.***

این مطلب را به اشتراک بگذارید:
balatarin cloob Donbaler viwio Donbaleh Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg yahoo Technorati delicious

فرستادن دیدگاه


تازه ترین ها

الگوی یقه زمستانه ،یقه شکاری

الگوی یقه زمستانه ،یقه شکاری

آذر ۱۸ام, ۱۳۹۶

با فرا رسیدن فصل زمستان ونیاز ما به لباس های گرم در این پست با یک الگوی ویژه زمستان با سایت بانوآنلا[...]

مدل لباس و ژاکت بافتنی طرحدار زنانه

مدل لباس و ژاکت بافتنی طرحدار زنانه

آذر ۱۶ام, ۱۳۹۶

جدیدترین مدل های بافتنی بانوانامروزه بقدری مهارت بافتنی زیاده شده که همه جور مدل لباس و ژاکتی با هر [...]

آموزش بافت عروسک بافتنی(خرس)

آموزش بافت عروسک بافتنی(خرس)

آذر ۱۳ام, ۱۳۹۶

آموزش بافت قدم به قدم عروسک بافتنی در ادامه مطلبرنگ1= نخ رنگ بدنرنگ2= نخ رنگ دست و پاشماره میل قلاب [...]

آموزش دوخت رومیزی نمدی طرح گل

آموزش دوخت رومیزی نمدی طرح گل

آذر ۹ام, ۱۳۹۶

قبلا کتاب آموزش دوخت رومیزی های نمدی رو براتون آماده کرده بودیم که با استقبال زیادی روبرو شد تصمیم گ[...]

آموزش بافت دستکش ساده

آموزش بافت دستکش ساده

آذر ۷ام, ۱۳۹۶

برای مشاهده آموزش دستکش بافتنی به ادامه مطلب مراجعه نمایید.مواد لازم :کاموا / شماره 4 یک کلاف صد گرم[...]

دانلود کتاب پخت انواع خورش ایرانی

دانلود کتاب پخت انواع خورش ایرانی

آبان ۲۷ام, ۱۳۹۶

توضیحات :  در آشپزی ایرانی خورش کاربرد فراوان دارد و معمولاً خورش با نان یا برنج ساده، که ممکن است ب[...]

طرز تهیه کباب تابه ای مخصوص

طرز تهیه کباب تابه ای مخصوص

آبان ۲۳ام, ۱۳۹۶

طرز تهیه کباب تابه ای مخصوص در ادامه مطلبمواد لازم:گوشت چرخ کرده( گوساله)   نیم کیلوپیاز   دو عددتخم[...]

آموزش بافت کلاه کودک

آموزش بافت کلاه کودک

آبان ۲۳ام, ۱۳۹۶

با توجه به فراسیدن به سرما , توجه مادران عزیز به بافت کلاه یا شال گردن برای دلبندان خود دوچندان میشو[...]

دسته‌ها