پورتال تفریحی و آموزشی شادکده

http://shadkade.ir/1392/10/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%DB%B3-%D8%AC%D9%84%D8%AF-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AE%DB%8C%D8%A7%D8%B7%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AF%D8%B1%D9%86/
178 بازدید

پخت نان خامه ای در منزل

۱- نون خامه ای دستور خانم طوروسیان:
مواد لازم :
آب  ۱ پیمانه ………..
آرد سفید قنادی ۱  پیمانه………
روغن جامد  ۱/۳ پیمانه(یک,سوم پیمانه)…..
تخم مرغ ۴ عدد ……
نمک یک پنس ………

وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری ……..
برای طلایی و پررنگ شدن نون خامه ای ۲ قاشق غذا خوری شکر اضافه کنین(می تونین اضافه نکنین)

photo_2017-04-06_15-15-08

طرز تهیه :


در ابتدای کار فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت تنظیم کنین تا کاملا داغ شود .نکته اصلی برای داشتن یه نون خامه عالی دمای بالای فر و اندازه گیری دقیق مواد اولیه هست …
روغن و شکر و اب  را درون دیگ مناسبی ریخته و روی حرارت گذاشته با هم مخلوط کرده تا از کنارها جوش ریز بزند……
از کناره ها که جوش زد کافی است به یکباره ارد و نمک الک شده را اضافه کرده وبه سرعت با قاشق چوبی هم زده تا حالت خمیری و یکنواخت شود و یک تیکه شده و از دیگ جدا بشه …..
خمیر را به ظرف دیگری انتقال داده تا از داغی  بیفتد  کاملا سرد نشه ولرم بمونه بهتره…
در این مرحله تخم مرغ ها و وانیل را تک به تک به خمیر اضافه می کنیم (به این صورت که یک تخم مرغ را اضافه کرده وقتی کاملا به خورد خمیر رفت تخم مرغ بعدی  الی اخر)……
برای راحتی کار می تونین از دست برای مخلوط کردن استفاده کنین…….
داخل سینی فر کاغذ روغنی پهن کرده و یه کم روغن بزنین …..
خمیر را  داخل قیف ریخته با ماسوره ساده یا کنگره دار با فاصله شکوفه یک اندازه زده ….
داخل فر گذاشته  تا نانها پخته و طلایی بشه به مدت تقریبی ۳۰ دقیقه (توجه کنین دمای فرها متفاوت هست)…….
بعد از پخت فر را خاموش کرده ولی سینی به مدت چند دقیقه داخل فر باقی بمونه تا به مرور خنک بشه………
وقتی کاملا خنک شد به وسیله قیف وخامه فرم گرفته از زیر نونا رو پر می کنیم……
با این مقدار مواد با سایز متوسط حدود ۱۵ عدد نون خامه ای داریم

این مطلب را به اشتراک بگذارید:
balatarin cloob Donbaler viwio Donbaleh Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg yahoo Technorati delicious

فرستادن دیدگاه


تازه ترین ها

دانلود کتاب پخت انواع خورش ایرانی

دانلود کتاب پخت انواع خورش ایرانی

آبان ۲۷ام, ۱۳۹۶

توضیحات :  در آشپزی ایرانی خورش کاربرد فراوان دارد و معمولاً خورش با نان یا برنج ساده، که ممکن است ب[...]

طرز تهیه کباب تابه ای مخصوص

طرز تهیه کباب تابه ای مخصوص

آبان ۲۳ام, ۱۳۹۶

طرز تهیه کباب تابه ای مخصوص در ادامه مطلبمواد لازم:گوشت چرخ کرده( گوساله)   نیم کیلوپیاز   دو عددتخم[...]

آموزش بافت کلاه کودک

آموزش بافت کلاه کودک

آبان ۲۳ام, ۱۳۹۶

با توجه به فراسیدن به سرما , توجه مادران عزیز به بافت کلاه یا شال گردن برای دلبندان خود دوچندان میشو[...]

طرز تهیه پنیر خانگی با روشی آسان و سریع

طرز تهیه پنیر خانگی با روشی آسان و سریع

آبان ۲۲ام, ۱۳۹۶

اگر معمولاً عادت دارید که پنیر تازه مصرف کنید بهتر است آن را در منزل و با مواد اولیه ای که دارید درس[...]

آموزش ساخت آدمک حصیری

آموزش ساخت آدمک حصیری

آبان ۱۸ام, ۱۳۹۶

با یک کلاه حصیری که شاید بدون استفاده در خانه مانده است جان تازه ای به او دهید و زیبایی را برای خانه[...]

آموزش ساخت تابلو دکمه ای

آموزش ساخت تابلو دکمه ای

آبان ۱۶ام, ۱۳۹۶

در اکثر خانه ها  دگمه های زیادی وجود دارد که در سایز ها و شکل های متفاوت هستندو خیلی از آنها ممکن اس[...]

آموزش بافت عروسک وروجک

آموزش بافت عروسک وروجک

آبان ۱۲ام, ۱۳۹۶

سر:رج اول: دو تا زنجیره میزنیم، داخل زنجیره اول 6 تا پایه کوتاه میزنیم.رج 2: داخل هر زنجیره از رج قب[...]

آموزش درست کردن ماست میوه ای خوشمزه

آموزش درست کردن ماست میوه ای خوشمزه

آبان ۸ام, ۱۳۹۶

از ماست میوه ای میتوانید به عنوان دسر کنار غذا استفاده کنیدکه طعم بخصوص و خوشمزه ای به غذای شما خواه[...]

دسته‌ها