پورتال تفریحی و آموزشی شادکده

http://shadkade.ir/1392/10/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%DB%B3-%D8%AC%D9%84%D8%AF-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AE%DB%8C%D8%A7%D8%B7%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AF%D8%B1%D9%86/
106 بازدید

طرز تهیه باقلوا

سینی فری (به ابعاد ۲۴ در ۳۴ سانتی متر) را با، کره چرب کنید. ۱۰ لایه از خمیر فیلو را در سینی فر قرار دهید. میان هر دو لایه از خمیر را با، کره چرب کنید. روی خمیر های باقیمانده را با پارچه ای نمدار بپوشانید. یک چهارم از ترکیب پسته را روی خمیر فیلو بریزید و پخش کنید. سپس روی آن ۴ لایه خمیر فیلو قرار دهید و میان هر دو لایه از خمیر را با، کره چرب کنید.و این کار را ۲ بار دیگر تکرار کنید. در مرحله آخر، پس از ریختن آخرین یک چهارم ترکیب پسته، ۱۰ لایه خمیر فیلو روی آن قرار دهید ؛ میان هر دو لایه از خمیر را با، کره چرب کنید.

 

2-2

مواد لازم :
پودر پسته
۱/۲ قاشق چای خوری
پودر دارچین
۱ پیمانه
آرد سوخاری
۴۵۰ گرم
کره
۱۶ ورق
خمیر فیلو (هزار لا)
۳ پیمانه
شکر
۲۰۰ گرم
عسل
۲ قاشق چای خوری
آب لیمو ترش

نکاتی در رابطه با طرز تهیه ی باقلوا :

۱-برای تهیه این دستور از پسته و یا گردو پودر شده، استفاده کنید. به مقداری اضافی از آن، برای تزیین هم نیاز دارید.
۲-برای این دستور، کره را ذوب کنید.
۳-برای این دستور، خمیر های فیلو را از وسط برش دهید.

  1. از قبل، فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد، گرم کنید.در ظرفی، پودر پسته ( یا گردو)، پودر دارچین و پودر سوخاری را با هم ترکیب کنید.
  2. سینی فری (به ابعاد ۲۴ در ۳۴ سانتی متر) را با، کره چرب کنید. ۱۰ لایه از خمیر فیلو را در سینی فر قرار دهید. میان هر دو لایه از خمیر را با، کره چرب کنید. روی خمیر های باقیمانده را با پارچه ای نمدار بپوشانید. یک چهارم از ترکیب پسته را روی خمیر فیلو بریزید و پخش کنید. سپس روی آن ۴ لایه خمیر فیلو قرار دهید و میان هر دو لایه از خمیر را با، کره چرب کنید.و این کار را ۲ بار دیگر تکرار کنید. در مرحله آخر، پس از ریختن آخرین یک چهارم ترکیب پسته، ۱۰ لایه خمیر فیلو روی آن قرار دهید ؛ میان هر دو لایه از خمیر را با، کره چرب کنید.
  3. کره باقی مانده را بر روی لایه آخر بریزید و پخش کنید. سپس آن را به شکل لوزی های سه و نیم تا چهار سانتی متری برش دهید. باقلوا ها را به مدت ۱ ساعت تا طلایی شوند، در فر قرار بپزید.
  4. در این میان شیره ی روی باقلوا را درست کنید. در قابلمه ای شکر، عسل و یک و یک دوم پیمانه آب را روی حرارت متوسط قرار دهید تا تا برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بجوشد. سپس، آب لیمو را به آن اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگر بجوشانید. آن را کنار بگذارید تا اندکی خنک شود.
  5. شیره ی گرم را روی باقلوای گرم بریزید و حدود ۶ ساعت یا یک شب کنار بگذارید و اجازه دهید تا باقلوا شیره را به خود بکشد.بر روی آن پودر پسته بپاشید و سرو کنید.
 
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
balatarin cloob Donbaler viwio Donbaleh Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg yahoo Technorati delicious

فرستادن دیدگاه


تازه ترین ها

دانلود کتاب پخت انواع خورش ایرانی

دانلود کتاب پخت انواع خورش ایرانی

آبان ۲۷ام, ۱۳۹۶

توضیحات :  در آشپزی ایرانی خورش کاربرد فراوان دارد و معمولاً خورش با نان یا برنج ساده، که ممکن است ب[...]

طرز تهیه کباب تابه ای مخصوص

طرز تهیه کباب تابه ای مخصوص

آبان ۲۳ام, ۱۳۹۶

طرز تهیه کباب تابه ای مخصوص در ادامه مطلبمواد لازم:گوشت چرخ کرده( گوساله)   نیم کیلوپیاز   دو عددتخم[...]

آموزش بافت کلاه کودک

آموزش بافت کلاه کودک

آبان ۲۳ام, ۱۳۹۶

با توجه به فراسیدن به سرما , توجه مادران عزیز به بافت کلاه یا شال گردن برای دلبندان خود دوچندان میشو[...]

طرز تهیه پنیر خانگی با روشی آسان و سریع

طرز تهیه پنیر خانگی با روشی آسان و سریع

آبان ۲۲ام, ۱۳۹۶

اگر معمولاً عادت دارید که پنیر تازه مصرف کنید بهتر است آن را در منزل و با مواد اولیه ای که دارید درس[...]

آموزش ساخت آدمک حصیری

آموزش ساخت آدمک حصیری

آبان ۱۸ام, ۱۳۹۶

با یک کلاه حصیری که شاید بدون استفاده در خانه مانده است جان تازه ای به او دهید و زیبایی را برای خانه[...]

آموزش ساخت تابلو دکمه ای

آموزش ساخت تابلو دکمه ای

آبان ۱۶ام, ۱۳۹۶

در اکثر خانه ها  دگمه های زیادی وجود دارد که در سایز ها و شکل های متفاوت هستندو خیلی از آنها ممکن اس[...]

آموزش بافت عروسک وروجک

آموزش بافت عروسک وروجک

آبان ۱۲ام, ۱۳۹۶

سر:رج اول: دو تا زنجیره میزنیم، داخل زنجیره اول 6 تا پایه کوتاه میزنیم.رج 2: داخل هر زنجیره از رج قب[...]

آموزش درست کردن ماست میوه ای خوشمزه

آموزش درست کردن ماست میوه ای خوشمزه

آبان ۸ام, ۱۳۹۶

از ماست میوه ای میتوانید به عنوان دسر کنار غذا استفاده کنیدکه طعم بخصوص و خوشمزه ای به غذای شما خواه[...]

دسته‌ها