پورتال تفریحی و آموزشی شادکده

http://shadkade.ir/1392/10/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%DB%B3-%D8%AC%D9%84%D8%AF-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AE%DB%8C%D8%A7%D8%B7%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AF%D8%B1%D9%86/
109 بازدید

طرز تهیه کیک گردویی

مواد لازم برای کیک عسل و زنجبیل مخصوص فصل :

زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
عسل ۳ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۳ عدد
کره ۱۵۰ گرم
شکر ۱ لیوان
شیر ۱/۵ لیوان
وانیل شکری ۱ بسته
بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری سرخالی
آرد گندم ۲ لیوان

۲۰۱۶۱۲۲۵۲۱۵۴۵۴۱۰۱۷۰a

طرز تهیه کیک عسل و زنجبیل :

سعی کنید از زنجبیل تازه استفاده کنید. چون بو و طعم زنجبیل تازه بسیار بهتر است. زنجبیل تازه را رنده کرده در ظرف بزرگی همراه عسل ریخته خوب مخلوط کنید. تخم مرغ و کره ( همیشه نیم ساعت قبل از درست کردن شیرینی یا کیک کره و تخم مرغ را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد) را افزوده به هم زدن ادامه دهید. شکر و وانیل را به مخلوط اضافه کرده با همزن آنقدر بزنید تا مواد کاملا یکدست شود. شیر را کم کم اضافه کنید. تا به خورد مواد برود.

آرد را به همراه بکینگ پودر دو الی سه بار از الک رد کنید تا کمی پوک شود. در چند مرحله به مواد اضافه کنید. (در تعریف اصلی آمده است که همه مواد را در یک مرحله با هم مخلوط کنید. وقتی همه مواد به یک باره مخلوط شود. کیک حالت خمیری و غیر منسجم پیدا می کند. که در تهیه کیک اشتباه بسیار بدی است. پس سعی کنید مرحله به مرحله انجام دهید.)

قالب مناسب انتخاب کرده اگر سلیکونی باشد احتیاجی به کاغذ روغنی ندارد. در غیر این صورت کاغذ روغنی انداخته دو سوم قالب را از مایه کیک پر کرده در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۶۰ به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه قرار دهید تا روی آن کاملا طلایی شود.

کیک را ولرم سرو کنید.

نکته : جهت تزئین می توانید عسل را به روش بن ماری گرم کرده بوسیله برس روی کیک عسل مالیده خلال پسته و بادام پرک بپاشید.

این مطلب را به اشتراک بگذارید:
balatarin cloob Donbaler viwio Donbaleh Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg yahoo Technorati delicious

فرستادن دیدگاه


تبلیغات

تبلیغی وجود ندارد.

تازه ترین ها

طرز تهیه ماكارونی و پاستا با پنير پيتزا

طرز تهیه ماكارونی و پاستا با پنير پيتزا

مرداد ۱ام, ۱۳۹۶

ابتدا يک پياز بزرگ و سير را با رنده ریز، رنده می كنیم سپس آن را در روغن تفت می دهیم تا طلایی شود، بع[...]

طرز تهیه برشتوک

طرز تهیه برشتوک

تیر ۲۹ام, ۱۳۹۶

آرد سفید را با حرارت بسیار کم تفت میدهیم ب مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت منظور ما ازتفت دادن تغییر رنگ نیست[...]

طرز تهیه فرنی قالبی

طرز تهیه فرنی قالبی

تیر ۲۶ام, ۱۳۹۶

فرنی را با یک لیوان شیر یک قاشق غذاخوری آرد برنج یک قاشق غذاخوری و نیم شکر زعفران دم شده مقداری گلاب[...]

دانلود کتاب نام‌ شناخت

دانلود کتاب نام‌ شناخت

تیر ۲۲ام, ۱۳۹۶

این کتاب تبارشناسی و معنای نامهای اشخاص را در سیزده زبان-فرهنگ گوناگون به دست می‌دهد. نامها بر اساس [...]

طرز تهیه تاکوی گوشت

طرز تهیه تاکوی گوشت

تیر ۲۲ام, ۱۳۹۶

تاکوی گوشت از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور هست که در سایت شادکده طرز تهیه اون رو برای شما آماده [...]

آموزش کیک بستنی با روکش شکلاتی

آموزش کیک بستنی با روکش شکلاتی

تیر ۱۹ام, ۱۳۹۶

کیک بستنی با روکش شکلاتی یکی از بهترین کیک‌هایی است که می‌توانید برای مناسبت‌ها و مهمانی‌های مختلف ب[...]

مدل لوستر مدرن و زیبا برای دکوراسیون داخلی

مدل لوستر مدرن و زیبا برای دکوراسیون داخلی

تیر ۱۷ام, ۱۳۹۶

معمولا برای دکوراسیون داخلی منازل از وسایل مختلفی استفاده می‌کنند. از مدل و رنگ پرده‌ها و رنگ‌آمیزی [...]

No thumbnail available

طرز تهیه حلیم شیر خامه

تیر ۱۴ام, ۱۳۹۶

ابتدا گوشت را با کمی آب و یک عدد پیاز می گذاریم بپزد و در انتهای پخت کمی نمک به آن اضافه می‌کنیم. بع[...]

دسته‌ها