پورتال تفریحی و آموزشی شادکده

http://shadkade.ir/1392/10/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%DB%B3-%D8%AC%D9%84%D8%AF-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AE%DB%8C%D8%A7%D8%B7%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AF%D8%B1%D9%86/
125 بازدید

طرز تهیه کیک گردویی

مواد لازم برای کیک عسل و زنجبیل مخصوص فصل :

زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
عسل ۳ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۳ عدد
کره ۱۵۰ گرم
شکر ۱ لیوان
شیر ۱/۵ لیوان
وانیل شکری ۱ بسته
بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری سرخالی
آرد گندم ۲ لیوان

۲۰۱۶۱۲۲۵۲۱۵۴۵۴۱۰۱۷۰a

طرز تهیه کیک عسل و زنجبیل :

سعی کنید از زنجبیل تازه استفاده کنید. چون بو و طعم زنجبیل تازه بسیار بهتر است. زنجبیل تازه را رنده کرده در ظرف بزرگی همراه عسل ریخته خوب مخلوط کنید. تخم مرغ و کره ( همیشه نیم ساعت قبل از درست کردن شیرینی یا کیک کره و تخم مرغ را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد) را افزوده به هم زدن ادامه دهید. شکر و وانیل را به مخلوط اضافه کرده با همزن آنقدر بزنید تا مواد کاملا یکدست شود. شیر را کم کم اضافه کنید. تا به خورد مواد برود.

آرد را به همراه بکینگ پودر دو الی سه بار از الک رد کنید تا کمی پوک شود. در چند مرحله به مواد اضافه کنید. (در تعریف اصلی آمده است که همه مواد را در یک مرحله با هم مخلوط کنید. وقتی همه مواد به یک باره مخلوط شود. کیک حالت خمیری و غیر منسجم پیدا می کند. که در تهیه کیک اشتباه بسیار بدی است. پس سعی کنید مرحله به مرحله انجام دهید.)

قالب مناسب انتخاب کرده اگر سلیکونی باشد احتیاجی به کاغذ روغنی ندارد. در غیر این صورت کاغذ روغنی انداخته دو سوم قالب را از مایه کیک پر کرده در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۶۰ به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه قرار دهید تا روی آن کاملا طلایی شود.

کیک را ولرم سرو کنید.

نکته : جهت تزئین می توانید عسل را به روش بن ماری گرم کرده بوسیله برس روی کیک عسل مالیده خلال پسته و بادام پرک بپاشید.

این مطلب را به اشتراک بگذارید:
balatarin cloob Donbaler viwio Donbaleh Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg yahoo Technorati delicious

فرستادن دیدگاه


تازه ترین ها

آموزش بافت تونیک دخترانه

آموزش بافت تونیک دخترانه

مهر ۲۴ام, ۱۳۹۶

آموزش بافت تونیک دخترانه :پشت : 84 دانه سرانداخته 3 رو 3 زیر 8 رج کشباف بافته و سپس 19 سانتی متر ساد[...]

آموزش دوخت سرویس دم کنی

آموزش دوخت سرویس دم کنی

مهر ۲۳ام, ۱۳۹۶

در این متن ما به آموزش یکی از دم کنی ها می پر دازیم و شما در سایزهای دلخواه ومتفاوت میتوانید درست کن[...]

آموزش تصویری ساخت شمع اکلیلی

آموزش تصویری ساخت شمع اکلیلی

مهر ۲۲ام, ۱۳۹۶

آموزش تصویری ساخت شمع اکلیلی با استفاده از لیوان و یا جا شمعی قدیمی : برای مایع شمع می توانید از شمع[...]

آموزش بافت کلاه و شال دو رو

آموزش بافت کلاه و شال دو رو

مهر ۲۲ام, ۱۳۹۶

در این آموزش می خوایم نحوه بافت این کلاه و شال گردن زیبا رو آموزش بدیم . کلاه این ست خیلی راحته و شا[...]

آموزش دوخت حوله عروسکی بچه گانه

آموزش دوخت حوله عروسکی بچه گانه

مهر ۱۸ام, ۱۳۹۶

امروز واسه بانوان علاقمند به هنر خیاطی آموزش دوخت یه نوع حوله کودک رو که تصویرش رو در پایین مشاهده م[...]

آموزش ساخت گل ژله ای با کریستال

آموزش ساخت گل ژله ای با کریستال

مهر ۱۶ام, ۱۳۹۶

در مطالب گذشته و کتب گذشته که در مورد ساخت گل و تاج ژله ای بود مواد لازم را برای ساخت این تزئینات زی[...]

طرز تهیه پیتزا مخصوص صبحانه

طرز تهیه پیتزا مخصوص صبحانه

مهر ۱۴ام, ۱۳۹۶

برای صبحانه، پیتزا بپزید! البته پیتزایی مخصوص وعده ی غذایی صبح ها چرا که هم پر انرژی است و هم مورد ا[...]

طرز تهیه شیرینی لکما

طرز تهیه شیرینی لکما

مهر ۱۱ام, ۱۳۹۶

لکما یک دسر خوشمزه و محبوب ترکیه ای است از این دسر در مراسمات و مجالس استفاده میشود. در یک ظرف مخمر [...]

دسته‌ها