پورتال تفریحی و آموزشی شادکده

http://shadkade.ir/1392/10/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%DB%B3-%D8%AC%D9%84%D8%AF-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AE%DB%8C%D8%A7%D8%B7%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AF%D8%B1%D9%86/
104 بازدید

طرز تهیه کیک نوتلا

برای تهیه این کیک خوشمزه و بسیار زیبا، باید خمیر آماده کروسان تهیه کنید. یا اگر خودتان بلد هستید، آن را از قبل آماده کرده و بقیه مراحل را طبق دستور زیر انجام دهید. images مواد لازم: خمیر آماده کروسان (مجموعا یک کیلوگرم) یک شیشه نوتلا ۱ عدد تخم مرغ طرز تهیه: ۱-فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن کنید. در مرحله ی دوم می بایست خمیر را با وردنه باز کنید و آن را به شکل دایره ای با قطر ۲۵ سانت برش دهید

images

۲- خمیر را با وردنه باز کنید. آن را به شکل یک دایره با قطر ۲۵ سانتی متری برش دهید. ۳- یک لایه نوتلا روی خمیر بمالید. ۴- این کار را با بقیه خمیرها تکرار کنید تا چندین لایه از خمیر و نوتلا به دست بیاید. ۵- آنها را روی هم بچینید. ۶- توجه داشته باشید که روی لایه آخر خمیر نباید شکلات بمالید. images ۷-برای یک اندازه بودن خمیرها، در آخر دوباره با استفاده از قالب یا یک بشقاب، آنها را برش زده و خمیرهای اضافی را جدا کنید. ۸-در مرکز دایره یک استکان گذاشته و به صورت بعلاوه، خمیر را برش بزنید. سپس یک ضربدر روی آن بزنید. مثلث های به دست آمده را نیز از وسط دو نیم کنید. ۹- لیوان را بردارید، خمیرها را دوتا دوتا و برعکس هم بچرخانید تا لایه های درونی آنها دیده شود. همین کار را با بقیه برش ها انجام دهید. ۱۰- تخم مرغ را درون یک پیاله هم زده و با کمی آب رقیق کنید. ۱۱-با قلم مو تخم مرغ را روی خمیر بمالید. ۱۲- آن را به مدت ۲۸ تا ۳۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا کاملا طلایی و پخته شود.

این مطلب را به اشتراک بگذارید:
balatarin cloob Donbaler viwio Donbaleh Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg yahoo Technorati delicious
دسته بندی
کلمات کلیدی

فرستادن دیدگاه


تبلیغات

تبلیغی وجود ندارد.

تازه ترین ها

طرز تهیه ماكارونی و پاستا با پنير پيتزا

طرز تهیه ماكارونی و پاستا با پنير پيتزا

مرداد ۱ام, ۱۳۹۶

ابتدا يک پياز بزرگ و سير را با رنده ریز، رنده می كنیم سپس آن را در روغن تفت می دهیم تا طلایی شود، بع[...]

طرز تهیه برشتوک

طرز تهیه برشتوک

تیر ۲۹ام, ۱۳۹۶

آرد سفید را با حرارت بسیار کم تفت میدهیم ب مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت منظور ما ازتفت دادن تغییر رنگ نیست[...]

طرز تهیه فرنی قالبی

طرز تهیه فرنی قالبی

تیر ۲۶ام, ۱۳۹۶

فرنی را با یک لیوان شیر یک قاشق غذاخوری آرد برنج یک قاشق غذاخوری و نیم شکر زعفران دم شده مقداری گلاب[...]

دانلود کتاب نام‌ شناخت

دانلود کتاب نام‌ شناخت

تیر ۲۲ام, ۱۳۹۶

این کتاب تبارشناسی و معنای نامهای اشخاص را در سیزده زبان-فرهنگ گوناگون به دست می‌دهد. نامها بر اساس [...]

طرز تهیه تاکوی گوشت

طرز تهیه تاکوی گوشت

تیر ۲۲ام, ۱۳۹۶

تاکوی گوشت از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور هست که در سایت شادکده طرز تهیه اون رو برای شما آماده [...]

آموزش کیک بستنی با روکش شکلاتی

آموزش کیک بستنی با روکش شکلاتی

تیر ۱۹ام, ۱۳۹۶

کیک بستنی با روکش شکلاتی یکی از بهترین کیک‌هایی است که می‌توانید برای مناسبت‌ها و مهمانی‌های مختلف ب[...]

مدل لوستر مدرن و زیبا برای دکوراسیون داخلی

مدل لوستر مدرن و زیبا برای دکوراسیون داخلی

تیر ۱۷ام, ۱۳۹۶

معمولا برای دکوراسیون داخلی منازل از وسایل مختلفی استفاده می‌کنند. از مدل و رنگ پرده‌ها و رنگ‌آمیزی [...]

No thumbnail available

طرز تهیه حلیم شیر خامه

تیر ۱۴ام, ۱۳۹۶

ابتدا گوشت را با کمی آب و یک عدد پیاز می گذاریم بپزد و در انتهای پخت کمی نمک به آن اضافه می‌کنیم. بع[...]

دسته‌ها