پورتال تفریحی و آموزشی شادکده

http://shadkade.ir/1392/10/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%DB%B3-%D8%AC%D9%84%D8%AF-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AE%DB%8C%D8%A7%D8%B7%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AF%D8%B1%D9%86/
34 بازدید

طرز تهیه کیک نوتلا

برای تهیه این کیک خوشمزه و بسیار زیبا، باید خمیر آماده کروسان تهیه کنید. یا اگر خودتان بلد هستید، آن را از قبل آماده کرده و بقیه مراحل را طبق دستور زیر انجام دهید. images مواد لازم: خمیر آماده کروسان (مجموعا یک کیلوگرم) یک شیشه نوتلا ۱ عدد تخم مرغ طرز تهیه: ۱-فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن کنید. در مرحله ی دوم می بایست خمیر را با وردنه باز کنید و آن را به شکل دایره ای با قطر ۲۵ سانت برش دهید

images

۲- خمیر را با وردنه باز کنید. آن را به شکل یک دایره با قطر ۲۵ سانتی متری برش دهید. ۳- یک لایه نوتلا روی خمیر بمالید. ۴- این کار را با بقیه خمیرها تکرار کنید تا چندین لایه از خمیر و نوتلا به دست بیاید. ۵- آنها را روی هم بچینید. ۶- توجه داشته باشید که روی لایه آخر خمیر نباید شکلات بمالید. images ۷-برای یک اندازه بودن خمیرها، در آخر دوباره با استفاده از قالب یا یک بشقاب، آنها را برش زده و خمیرهای اضافی را جدا کنید. ۸-در مرکز دایره یک استکان گذاشته و به صورت بعلاوه، خمیر را برش بزنید. سپس یک ضربدر روی آن بزنید. مثلث های به دست آمده را نیز از وسط دو نیم کنید. ۹- لیوان را بردارید، خمیرها را دوتا دوتا و برعکس هم بچرخانید تا لایه های درونی آنها دیده شود. همین کار را با بقیه برش ها انجام دهید. ۱۰- تخم مرغ را درون یک پیاله هم زده و با کمی آب رقیق کنید. ۱۱-با قلم مو تخم مرغ را روی خمیر بمالید. ۱۲- آن را به مدت ۲۸ تا ۳۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا کاملا طلایی و پخته شود.

این مطلب را به اشتراک بگذارید:
balatarin cloob Donbaler viwio Donbaleh Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg yahoo Technorati delicious
دسته بندی
کلمات کلیدی

فرستادن دیدگاه


تبلیغات

تبلیغی وجود ندارد.

تازه ترین ها

طرز تهیه مربای به

طرز تهیه مربای به

دی ۲۸ام, ۱۳۹۵

مربا به یکی از مرباهای خوش رنگ، طعم و بو است که بسیار هم پر خاصیت است. با ما همراه باشید تا طرز تهیه[...]

طرز تهیه کیک ۳ دقیقه ای

طرز تهیه کیک ۳ دقیقه ای

دی ۲۳ام, ۱۳۹۵

ابتدا یک عدد تخم مرغ را با ۱/۸ قاشق چایخوری وانیل و ۳ قاشق غذاخوری شکر بزنید تا کرم رنگ شود ۳ قاشق غ[...]

آموزش ساخت شمع ژله ای کلاسیک

آموزش ساخت شمع ژله ای کلاسیک

دی ۱۴ام, ۱۳۹۵

مواد و لوازم مورد نیاز - لیوان هائی با طرح های زیبا - قابلمه - دماسنج گیره دار - موم ژله ای شمع - رن[...]

آشنایی با ترفندهای تقویت شدن موهای ضعیف!

آشنایی با ترفندهای تقویت شدن موهای ضعیف!

دی ۱۱ام, ۱۳۹۵

زیبایی یکی از خواسته های تمام افراد است و همه افراد برای رسیدن به این خواسته تلاش خود را می کنند.مجل[...]

No thumbnail available

طرز تهیه کیک گردویی

دی ۷ام, ۱۳۹۵

مواد لازم برای کیک عسل و زنجبیل مخصوص فصل : زنجبیل ۱ قاشق چایخوری عسل ۳ قاشق غذاخوری تخم مر[...]

طرز تهیه انواع دمنوش های زمستانی

طرز تهیه انواع دمنوش های زمستانی

دی ۴ام, ۱۳۹۵

با شروع فصل سرما نوشیدنی‌های گرم آرامش خاصی به بدن می‌دهند. چای، همان برگ‌های سبز و براق که بعدا تبد[...]

طرز تهیه کیک شکلاتی کافی شاپ

طرز تهیه کیک شکلاتی کافی شاپ

آذر ۲۹ام, ۱۳۹۵

طرز تهیه کیک شکلاتی کافی شاپدستورتست شده من این کیک واسه کافی شاپ درست میکردم عالی . موادلازم ارد۲۵۰[...]

طرز تهیه شکلات انار

طرز تهیه شکلات انار

آذر ۲۸ام, ۱۳۹۵

طرز تهیه شکلات اناراز کانال آشپزی مدرن در سایت مابانومواد لازم  : انار دون شده  دو عدد شکلات تلخ تخت[...]

دسته‌ها