پورتال تفریحی و آموزشی شادکده

http://shadkade.ir/1392/10/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%DB%B3-%D8%AC%D9%84%D8%AF-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AE%DB%8C%D8%A7%D8%B7%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AF%D8%B1%D9%86/
214 بازدید

طرز تهیه مربای به

مربا به یکی از مرباهای خوش رنگ، طعم و بو است که بسیار هم پر خاصیت است. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این مربای خوشمزه را به شما آموزش دهیم. امیدواریم با تهیه این مربای خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.ابتدا قبل از هر چیز به را چهار قاچ می کنیم و تخم وقسمت سفتی وسط به را در می آوریم و پوست می کنیم(به را با پوست نیز مربا می کنند)،بعد به را بشکل قاچ پرتقال خرد می کنیم

 

shabnamnews2835446606787841

طرز تهیه مربا به

مواد لازم:
به=۳ کیلو
شکر=۲ تا ۵/۲ کیلو
آبلیمو=نصف استکان
دانه هل=یک قاشق سوپخوری(دانه های هل را نکوبیده استفاده می کنیم)

طرز تهیه:
به را چهار قاچ می کنیم و تخم وقسمت سفتی وسط به را در می آوریم و پوست می کنیم(به را با پوست نیز مربا می کنند)،بعد به را بشکل قاچ پرتقال خرد می کنیم و آنرا می شوئیم و در ظرف مس سفید کرده تمیزی می ریزیم(ظرف طبخ مربای به اگر مس سفید کرده باشد خوشرنگتر می شود)،بعد مقداری آب در حدود ۶ لیوان بطوریکه کمی روی به را بگیرد در ظرف می ریزیم و در آنرا می بندیم و ظرف را روی حرارت ملایم می گذاریم تا به کمی پخته ولی زیاد له نشود بعد شکر را داخل به می ریزیم و هل را نیز اضافه می کنیم و می گذاریم مربا با حرارت ملایم ۳ تا ۴ ساعت بجوشد تا رنگ مربا قرمز خوش رنگ و شربت آن غلیظ شود. بعد آبلیمو را می ریزیم.مربا چند جوش که زد از روی آتش برمی داریم.باید توجه داشت که در ظرف مربا در مدت طبخ مربا باید بسته و حرارت ملایم باشد تا مربا خوشرنگ شود در صورتیکه مربا رنگش کاملا قرمز شد ولی شربت آن رقیق بود در آنر بر می داریم و حرارت را کمی تند می کنیم
برای خوشرنگ در آمدن مربای آن را در ظرف مسی بپزید

این مطلب را به اشتراک بگذارید:
balatarin cloob Donbaler viwio Donbaleh Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg yahoo Technorati delicious

فرستادن دیدگاه


تازه ترین ها

دانلود کتاب پخت انواع خورش ایرانی

دانلود کتاب پخت انواع خورش ایرانی

آبان ۲۷ام, ۱۳۹۶

توضیحات :  در آشپزی ایرانی خورش کاربرد فراوان دارد و معمولاً خورش با نان یا برنج ساده، که ممکن است ب[...]

طرز تهیه کباب تابه ای مخصوص

طرز تهیه کباب تابه ای مخصوص

آبان ۲۳ام, ۱۳۹۶

طرز تهیه کباب تابه ای مخصوص در ادامه مطلبمواد لازم:گوشت چرخ کرده( گوساله)   نیم کیلوپیاز   دو عددتخم[...]

آموزش بافت کلاه کودک

آموزش بافت کلاه کودک

آبان ۲۳ام, ۱۳۹۶

با توجه به فراسیدن به سرما , توجه مادران عزیز به بافت کلاه یا شال گردن برای دلبندان خود دوچندان میشو[...]

طرز تهیه پنیر خانگی با روشی آسان و سریع

طرز تهیه پنیر خانگی با روشی آسان و سریع

آبان ۲۲ام, ۱۳۹۶

اگر معمولاً عادت دارید که پنیر تازه مصرف کنید بهتر است آن را در منزل و با مواد اولیه ای که دارید درس[...]

آموزش ساخت آدمک حصیری

آموزش ساخت آدمک حصیری

آبان ۱۸ام, ۱۳۹۶

با یک کلاه حصیری که شاید بدون استفاده در خانه مانده است جان تازه ای به او دهید و زیبایی را برای خانه[...]

آموزش ساخت تابلو دکمه ای

آموزش ساخت تابلو دکمه ای

آبان ۱۶ام, ۱۳۹۶

در اکثر خانه ها  دگمه های زیادی وجود دارد که در سایز ها و شکل های متفاوت هستندو خیلی از آنها ممکن اس[...]

آموزش بافت عروسک وروجک

آموزش بافت عروسک وروجک

آبان ۱۲ام, ۱۳۹۶

سر:رج اول: دو تا زنجیره میزنیم، داخل زنجیره اول 6 تا پایه کوتاه میزنیم.رج 2: داخل هر زنجیره از رج قب[...]

آموزش درست کردن ماست میوه ای خوشمزه

آموزش درست کردن ماست میوه ای خوشمزه

آبان ۸ام, ۱۳۹۶

از ماست میوه ای میتوانید به عنوان دسر کنار غذا استفاده کنیدکه طعم بخصوص و خوشمزه ای به غذای شما خواه[...]

دسته‌ها