پورتال تفریحی و آموزشی شادکده

http://shadkade.ir/1392/10/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%DB%B3-%D8%AC%D9%84%D8%AF-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AE%DB%8C%D8%A7%D8%B7%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AF%D8%B1%D9%86/
148 بازدید

طرز تهیه مربای به

مربا به یکی از مرباهای خوش رنگ، طعم و بو است که بسیار هم پر خاصیت است. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این مربای خوشمزه را به شما آموزش دهیم. امیدواریم با تهیه این مربای خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.ابتدا قبل از هر چیز به را چهار قاچ می کنیم و تخم وقسمت سفتی وسط به را در می آوریم و پوست می کنیم(به را با پوست نیز مربا می کنند)،بعد به را بشکل قاچ پرتقال خرد می کنیم

 

shabnamnews2835446606787841

طرز تهیه مربا به

مواد لازم:
به=۳ کیلو
شکر=۲ تا ۵/۲ کیلو
آبلیمو=نصف استکان
دانه هل=یک قاشق سوپخوری(دانه های هل را نکوبیده استفاده می کنیم)

طرز تهیه:
به را چهار قاچ می کنیم و تخم وقسمت سفتی وسط به را در می آوریم و پوست می کنیم(به را با پوست نیز مربا می کنند)،بعد به را بشکل قاچ پرتقال خرد می کنیم و آنرا می شوئیم و در ظرف مس سفید کرده تمیزی می ریزیم(ظرف طبخ مربای به اگر مس سفید کرده باشد خوشرنگتر می شود)،بعد مقداری آب در حدود ۶ لیوان بطوریکه کمی روی به را بگیرد در ظرف می ریزیم و در آنرا می بندیم و ظرف را روی حرارت ملایم می گذاریم تا به کمی پخته ولی زیاد له نشود بعد شکر را داخل به می ریزیم و هل را نیز اضافه می کنیم و می گذاریم مربا با حرارت ملایم ۳ تا ۴ ساعت بجوشد تا رنگ مربا قرمز خوش رنگ و شربت آن غلیظ شود. بعد آبلیمو را می ریزیم.مربا چند جوش که زد از روی آتش برمی داریم.باید توجه داشت که در ظرف مربا در مدت طبخ مربا باید بسته و حرارت ملایم باشد تا مربا خوشرنگ شود در صورتیکه مربا رنگش کاملا قرمز شد ولی شربت آن رقیق بود در آنر بر می داریم و حرارت را کمی تند می کنیم
برای خوشرنگ در آمدن مربای آن را در ظرف مسی بپزید

این مطلب را به اشتراک بگذارید:
balatarin cloob Donbaler viwio Donbaleh Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg yahoo Technorati delicious

فرستادن دیدگاه


تبلیغات

تبلیغی وجود ندارد.

تازه ترین ها

طرز تهیه ماكارونی و پاستا با پنير پيتزا

طرز تهیه ماكارونی و پاستا با پنير پيتزا

مرداد ۱ام, ۱۳۹۶

ابتدا يک پياز بزرگ و سير را با رنده ریز، رنده می كنیم سپس آن را در روغن تفت می دهیم تا طلایی شود، بع[...]

طرز تهیه برشتوک

طرز تهیه برشتوک

تیر ۲۹ام, ۱۳۹۶

آرد سفید را با حرارت بسیار کم تفت میدهیم ب مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت منظور ما ازتفت دادن تغییر رنگ نیست[...]

طرز تهیه فرنی قالبی

طرز تهیه فرنی قالبی

تیر ۲۶ام, ۱۳۹۶

فرنی را با یک لیوان شیر یک قاشق غذاخوری آرد برنج یک قاشق غذاخوری و نیم شکر زعفران دم شده مقداری گلاب[...]

دانلود کتاب نام‌ شناخت

دانلود کتاب نام‌ شناخت

تیر ۲۲ام, ۱۳۹۶

این کتاب تبارشناسی و معنای نامهای اشخاص را در سیزده زبان-فرهنگ گوناگون به دست می‌دهد. نامها بر اساس [...]

طرز تهیه تاکوی گوشت

طرز تهیه تاکوی گوشت

تیر ۲۲ام, ۱۳۹۶

تاکوی گوشت از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور هست که در سایت شادکده طرز تهیه اون رو برای شما آماده [...]

آموزش کیک بستنی با روکش شکلاتی

آموزش کیک بستنی با روکش شکلاتی

تیر ۱۹ام, ۱۳۹۶

کیک بستنی با روکش شکلاتی یکی از بهترین کیک‌هایی است که می‌توانید برای مناسبت‌ها و مهمانی‌های مختلف ب[...]

مدل لوستر مدرن و زیبا برای دکوراسیون داخلی

مدل لوستر مدرن و زیبا برای دکوراسیون داخلی

تیر ۱۷ام, ۱۳۹۶

معمولا برای دکوراسیون داخلی منازل از وسایل مختلفی استفاده می‌کنند. از مدل و رنگ پرده‌ها و رنگ‌آمیزی [...]

No thumbnail available

طرز تهیه حلیم شیر خامه

تیر ۱۴ام, ۱۳۹۶

ابتدا گوشت را با کمی آب و یک عدد پیاز می گذاریم بپزد و در انتهای پخت کمی نمک به آن اضافه می‌کنیم. بع[...]

دسته‌ها