پورتال تفریحی و آموزشی شادکده

http://shadkade.ir/1392/10/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%DB%B3-%D8%AC%D9%84%D8%AF-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AE%DB%8C%D8%A7%D8%B7%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AF%D8%B1%D9%86/
108 بازدید

طرز تهیه مربای به

مربا به یکی از مرباهای خوش رنگ، طعم و بو است که بسیار هم پر خاصیت است. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این مربای خوشمزه را به شما آموزش دهیم. امیدواریم با تهیه این مربای خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.ابتدا قبل از هر چیز به را چهار قاچ می کنیم و تخم وقسمت سفتی وسط به را در می آوریم و پوست می کنیم(به را با پوست نیز مربا می کنند)،بعد به را بشکل قاچ پرتقال خرد می کنیم

 

shabnamnews2835446606787841

طرز تهیه مربا به

مواد لازم:
به=۳ کیلو
شکر=۲ تا ۵/۲ کیلو
آبلیمو=نصف استکان
دانه هل=یک قاشق سوپخوری(دانه های هل را نکوبیده استفاده می کنیم)

طرز تهیه:
به را چهار قاچ می کنیم و تخم وقسمت سفتی وسط به را در می آوریم و پوست می کنیم(به را با پوست نیز مربا می کنند)،بعد به را بشکل قاچ پرتقال خرد می کنیم و آنرا می شوئیم و در ظرف مس سفید کرده تمیزی می ریزیم(ظرف طبخ مربای به اگر مس سفید کرده باشد خوشرنگتر می شود)،بعد مقداری آب در حدود ۶ لیوان بطوریکه کمی روی به را بگیرد در ظرف می ریزیم و در آنرا می بندیم و ظرف را روی حرارت ملایم می گذاریم تا به کمی پخته ولی زیاد له نشود بعد شکر را داخل به می ریزیم و هل را نیز اضافه می کنیم و می گذاریم مربا با حرارت ملایم ۳ تا ۴ ساعت بجوشد تا رنگ مربا قرمز خوش رنگ و شربت آن غلیظ شود. بعد آبلیمو را می ریزیم.مربا چند جوش که زد از روی آتش برمی داریم.باید توجه داشت که در ظرف مربا در مدت طبخ مربا باید بسته و حرارت ملایم باشد تا مربا خوشرنگ شود در صورتیکه مربا رنگش کاملا قرمز شد ولی شربت آن رقیق بود در آنر بر می داریم و حرارت را کمی تند می کنیم
برای خوشرنگ در آمدن مربای آن را در ظرف مسی بپزید

این مطلب را به اشتراک بگذارید:
balatarin cloob Donbaler viwio Donbaleh Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg yahoo Technorati delicious

فرستادن دیدگاه


تبلیغات

تبلیغی وجود ندارد.

تازه ترین ها

10 کاربرد جالب پوست موز

10 کاربرد جالب پوست موز

فروردین ۸ام, ۱۳۹۶

موز یکی از میوه های بسیار خوشمزه و مغذی است که طبیعت به ما ارزانی داشت. این میوه شیرین و سیر کننده ا[...]

طرز تهیه باقلوا

طرز تهیه باقلوا

فروردین ۶ام, ۱۳۹۶

سینی فری (به ابعاد ۲۴ در ۳۴ سانتی متر) را با، کره چرب کنید. ۱۰ لایه از خمیر فیلو را در سینی فر قرار [...]

فواید سویا برای قلب

فواید سویا برای قلب

فروردین ۴ام, ۱۳۹۶

ریز مغذی‌ای در سویا وجود دارد که با هضم آن محصولی به دست می‌آید که می‌تواند دلیل فواید غذاهای درست ش[...]

لیست خوراکی هایی که از ریزش و سفیدی مو جلوگیری می کند

لیست خوراکی هایی که از ریزش و سفیدی مو جلوگیری می کند

فروردین ۲ام, ۱۳۹۶

مهم ‌ترین عامل رشد، چه در مورد مو و چه پوست و ناخن، تغذیه مناسب است. هر چه سالم ‌تر غذا بخورید، موها[...]

دانلود تقویم رسمی سال ۱۳۹۶

دانلود تقویم رسمی سال ۱۳۹۶

اسفند ۲۰ام, ۱۳۹۵

تقویم رسمی سال ۱۳۹۶خورشیدی به همراه ماههای قمری و میلادی و مناسبتهای و تعطیلی های پیشبینی شده و روید[...]

آموزش تصویری خیاطی زنانه ۱

آموزش تصویری خیاطی زنانه ۱

اسفند ۱۱ام, ۱۳۹۵

سایت کولاب مجموعه بینظیر آموزش تصویری خیاطی رو به شما معرفی میکند که در ۱ dvd تصویری ارائه شده سرفصل[...]

آموزش تصویری ساخت میوه های مصنوعی

آموزش تصویری ساخت میوه های مصنوعی

اسفند ۱۱ام, ۱۳۹۵

آموزش تصویری ساخت میوه های حجمی مصنوعیدر این مجموعه هنر ساخت میوه های مصنوعی به صورت کاملا تصویری و [...]

دانلود کتاب آموزش دوخت انواع لباس زیر، مایو و لباس خواب

دانلود کتاب آموزش دوخت انواع لباس زیر، مایو و لباس خواب

اسفند ۳ام, ۱۳۹۵

خیاطی یکی از هنرهایی است که از دیر باز توجه بسیاری از بانوان هنرمند ایران زمین را بخود جلب کرده و گا[...]

دسته‌ها