پورتال تفریحی و آموزشی شادکده

http://shadkade.ir/1392/10/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%DB%B3-%D8%AC%D9%84%D8%AF-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AE%DB%8C%D8%A7%D8%B7%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AF%D8%B1%D9%86/
29 بازدید

طرز تهیه پاستای چیکن آلفردو در فر

چیکن آلفردو به دلیل داشتن خامه و پارمسان یکی از خوشمزه ترین پاستاها محسوب می گردد. حالا با توجه به محبوبیت این غذا، یک روش پخت جدید از آن را آموزش داده ایم که به مواد اولیه آن پنیر موزارلا نیز اضافه شده و در فر قرار داده می شود و طعمی لذیذتر به آن بخشیده است. ۱٫ در یک قابلمه بزرگ، روغن زیتون ریخته و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. پس از داغ شدن روغن، مرغ های نگینی خرد شده، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر را اضافه کنید و هم بزنید.
20161138256801720a
مواد لازم:

  •     ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  •     ۳ عدد سینه مرغ نگینی خرد شده
  •     نمک و فلفل سیاه
  •     ۴ حبه سیر ریز شده
  •     ۲٫۵ پیمانه آب مرغ
  •     ۲٫۵ پیمانه خامه چرب
  •     ۴۵۰ گرم پنه خام
  •     ۲ پیمانه پنیر پارمسان
  •     ۲ پیمانه پنیر موزارلا
  •     جعفری تازه خرد شده
طرز تهیه پاستای چیکن آلفردو در فر – آکاطرز تهیه پاستا،پاستا چیکن آلفردو،آشپزی

 طرز تهیه پاستای چیکن آلفردو در فر

طرز تهیه:
۱٫ در یک قابلمه بزرگ، روغن زیتون ریخته و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. پس از داغ شدن روغن، مرغ های نگینی خرد شده، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر را اضافه کنید و هم بزنید.
۲٫ پس از تغییر رنگ مرغ ها، آب مرغ، خامه و پاستا را بیفزائید و بگذارید تا بجوشند.
۳٫ سپس در قابلمه را گذاشته، شعله را کم کنید و اجازه دهید مواد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه پخته شوند.
۴٫ شعله را خاموش کرده و ۱٫۵ پیمانه پنیر پارمسان بریزید و هم بزنید.
۵٫ نیمی از پاستا را درون ظرف پیرکس ریخته و یک پیمانه پنیر موزارلا روی آن بریزید. سپس باقی مانده پاستا را روی آن ریخته و بقیه پنیر را اضافه کنید. در آخر نیز پنیر پارمسان را بریزید.
۶٫ پاستا را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا پنیرها آب شده و سطح پاستا طلایی شود.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
balatarin cloob Donbaler viwio Donbaleh Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg yahoo Technorati delicious

فرستادن دیدگاه


تبلیغات

تبلیغی وجود ندارد.

تازه ترین ها

آموزش بافت مدل برگ

آموزش بافت مدل برگ

آذر ۱۹ام, ۱۳۹۵

 ۲۳ دانه سر انداخته ،۲ رج ركن ببافيد.رج ۱ :(۷ دانه از رو ،۱دانه زير) پرانتز تكرار شود .رج۲ :(۷دانه ز[...]

طرز تهیه ترشی باقالی سبز

طرز تهیه ترشی باقالی سبز

آذر ۱۷ام, ۱۳۹۵

مواد لازم : باقلاسبز: ۵۰۰ گرم، سرکه سفید: ۳ پیمانه، سرکه سیب: یک پیمانه، ترخان: مقداری، سیر: چند حبه[...]

آموزش بافت مدل مورب

آموزش بافت مدل مورب

آذر ۱۱ام, ۱۳۹۵

نحوه بافت طرح راه راه مورب برای بافت این طرح از دو رنگ استفاده میشه که همین تفاوت رنگ ها باعث بوجود [...]

طرز تهیه مسقطی مدل هندوانه مخصوص شب یلدا

طرز تهیه مسقطی مدل هندوانه مخصوص شب یلدا

آذر ۶ام, ۱۳۹۵

شب یلدا در بین ما ایرانیان جایگاه ویژه ای دارد و اکثر خانم ها برای شب یلدا دسرهای مختلفی درست می کنن[...]

No thumbnail available

دانلود کتاب آموزش تقویت هوش جنین

آذر ۳ام, ۱۳۹۵

چگونه به تقویت هوش جنینِ خود بپردازیم؟اگر از قبل بارداری و حین دوران بارداری تا‌کنون، برنامه‌ای هدفم[...]

دانلود کتاب آموزش تقویت هوش جنین

دانلود کتاب آموزش تقویت هوش جنین

آذر ۳ام, ۱۳۹۵

چگونه به تقویت هوش جنینِ خود بپردازیم؟اگر از قبل بارداری و حین دوران بارداری تا‌کنون، برنامه‌ای هدفم[...]

دانلود ۷ جلد کتاب آموزش دست سازه های شیک نمدی

دانلود ۷ جلد کتاب آموزش دست سازه های شیک نمدی

آذر ۲ام, ۱۳۹۵

مجموعه کتب آموزش دست سازه های شیک نمدی شامل ۷ جلد کتاب است که (برخلاف زبان engelish) بصورت تصویری و [...]

No thumbnail available

طرز تهیه کیک نارنگی

آذر ۱ام, ۱۳۹۵

با توجه به فرا رسیدن فصل سرد پاییز و زمستان کیک های گرم نارنگی و پرتقالی حسابی خواهد چسبید البته شما[...]

دسته‌ها