پورتال تفریحی و آموزشی شادکده

http://shadkade.ir/1392/10/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%DB%B3-%D8%AC%D9%84%D8%AF-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AE%DB%8C%D8%A7%D8%B7%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AF%D8%B1%D9%86/
42 بازدید

طرز تهیه پاستای چیکن آلفردو در فر

چیکن آلفردو به دلیل داشتن خامه و پارمسان یکی از خوشمزه ترین پاستاها محسوب می گردد. حالا با توجه به محبوبیت این غذا، یک روش پخت جدید از آن را آموزش داده ایم که به مواد اولیه آن پنیر موزارلا نیز اضافه شده و در فر قرار داده می شود و طعمی لذیذتر به آن بخشیده است. ۱٫ در یک قابلمه بزرگ، روغن زیتون ریخته و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. پس از داغ شدن روغن، مرغ های نگینی خرد شده، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر را اضافه کنید و هم بزنید.
20161138256801720a
مواد لازم:

  •     ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  •     ۳ عدد سینه مرغ نگینی خرد شده
  •     نمک و فلفل سیاه
  •     ۴ حبه سیر ریز شده
  •     ۲٫۵ پیمانه آب مرغ
  •     ۲٫۵ پیمانه خامه چرب
  •     ۴۵۰ گرم پنه خام
  •     ۲ پیمانه پنیر پارمسان
  •     ۲ پیمانه پنیر موزارلا
  •     جعفری تازه خرد شده
طرز تهیه پاستای چیکن آلفردو در فر – آکاطرز تهیه پاستا،پاستا چیکن آلفردو،آشپزی

 طرز تهیه پاستای چیکن آلفردو در فر

طرز تهیه:
۱٫ در یک قابلمه بزرگ، روغن زیتون ریخته و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. پس از داغ شدن روغن، مرغ های نگینی خرد شده، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر را اضافه کنید و هم بزنید.
۲٫ پس از تغییر رنگ مرغ ها، آب مرغ، خامه و پاستا را بیفزائید و بگذارید تا بجوشند.
۳٫ سپس در قابلمه را گذاشته، شعله را کم کنید و اجازه دهید مواد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه پخته شوند.
۴٫ شعله را خاموش کرده و ۱٫۵ پیمانه پنیر پارمسان بریزید و هم بزنید.
۵٫ نیمی از پاستا را درون ظرف پیرکس ریخته و یک پیمانه پنیر موزارلا روی آن بریزید. سپس باقی مانده پاستا را روی آن ریخته و بقیه پنیر را اضافه کنید. در آخر نیز پنیر پارمسان را بریزید.
۶٫ پاستا را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا پنیرها آب شده و سطح پاستا طلایی شود.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
balatarin cloob Donbaler viwio Donbaleh Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg yahoo Technorati delicious

فرستادن دیدگاه


تبلیغات

تبلیغی وجود ندارد.

تازه ترین ها

دانلود کتاب آموزش دوخت انواع لباس زیر، مایو و لباس خواب

دانلود کتاب آموزش دوخت انواع لباس زیر، مایو و لباس خواب

اسفند ۳ام, ۱۳۹۵

خیاطی یکی از هنرهایی است که از دیر باز توجه بسیاری از بانوان هنرمند ایران زمین را بخود جلب کرده و گا[...]

آموزش سبزه با شاهی

آموزش سبزه با شاهی

اسفند ۳ام, ۱۳۹۵

آموزش سبزه با شاهیبا استفاده از یک ورق نازک آهن سد را به یک تخته چوب ببا چسب حرارتی میچسبانیم دو سر [...]

بافت شال و کلاه با پیچ جغدی

بافت شال و کلاه با پیچ جغدی

اسفند ۳ام, ۱۳۹۵

بافت شال و کلاه با پیچ جغدیکلاه جغدیبرای این کلاه با نخ معمولی با میل شماره ۳/۵ ده دونه سراندازی کرد[...]

No thumbnail available

آموزش کاشت سبزه مدل طاووس

بهمن ۲۴ام, ۱۳۹۵

در ابتدا دسته‌ی سبد و همچنین قسمت انتهایی آن یعنی دم قو را جدا کنید. دقت کنید سبد از هم باز نشود. [...]

No thumbnail available

دانلود کتاب آموزش جامع عثمان دوزی و شفق دوزی

بهمن ۱۵ام, ۱۳۹۵

هنر عثمان دوزی از صدها سال قبل از صفویان در آذربایجان رواج داشته و با زر و نقره و سنگ های قیمتی ،روی[...]

No thumbnail available

دانلود کتاب آموزش بافتنی های شیک یک روزه

بهمن ۱۱ام, ۱۳۹۵

کتاب آموزش بافتنی های شیک یک روزه کتابی است فوق العاده که به شما آموزش بافت انواع لباس های شیکی که ت[...]

طرز تهیه بستنی زمستانی

طرز تهیه بستنی زمستانی

بهمن ۶ام, ۱۳۹۵

مواد لازم بستنی زمستونی:۴تا سفیده تخم مرغ.۱پیمانه پودرقند.پودر ژلاتین ۲قاشق چایخوری.۳قاشق آب برا حل [...]

آموزش رنگ کردن مو با قهوه

آموزش رنگ کردن مو با قهوه

بهمن ۴ام, ۱۳۹۵

قهوه، در موهای تیره، هایلایت قرمز و قهوه ای دلنشینی می‌سازد و می‌تواند موهای سفید را نیز بپوشاند. هم[...]

دسته‌ها