پورتال تفریحی و آموزشی شادکده

http://shadkade.ir/1392/10/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%DB%B3-%D8%AC%D9%84%D8%AF-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AE%DB%8C%D8%A7%D8%B7%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AF%D8%B1%D9%86/
84 بازدید

طرز تهیه پاستای چیکن آلفردو در فر

چیکن آلفردو به دلیل داشتن خامه و پارمسان یکی از خوشمزه ترین پاستاها محسوب می گردد. حالا با توجه به محبوبیت این غذا، یک روش پخت جدید از آن را آموزش داده ایم که به مواد اولیه آن پنیر موزارلا نیز اضافه شده و در فر قرار داده می شود و طعمی لذیذتر به آن بخشیده است. ۱٫ در یک قابلمه بزرگ، روغن زیتون ریخته و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. پس از داغ شدن روغن، مرغ های نگینی خرد شده، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر را اضافه کنید و هم بزنید.
20161138256801720a
مواد لازم:

  •     ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  •     ۳ عدد سینه مرغ نگینی خرد شده
  •     نمک و فلفل سیاه
  •     ۴ حبه سیر ریز شده
  •     ۲٫۵ پیمانه آب مرغ
  •     ۲٫۵ پیمانه خامه چرب
  •     ۴۵۰ گرم پنه خام
  •     ۲ پیمانه پنیر پارمسان
  •     ۲ پیمانه پنیر موزارلا
  •     جعفری تازه خرد شده
طرز تهیه پاستای چیکن آلفردو در فر – آکاطرز تهیه پاستا،پاستا چیکن آلفردو،آشپزی

 طرز تهیه پاستای چیکن آلفردو در فر

طرز تهیه:
۱٫ در یک قابلمه بزرگ، روغن زیتون ریخته و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. پس از داغ شدن روغن، مرغ های نگینی خرد شده، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر را اضافه کنید و هم بزنید.
۲٫ پس از تغییر رنگ مرغ ها، آب مرغ، خامه و پاستا را بیفزائید و بگذارید تا بجوشند.
۳٫ سپس در قابلمه را گذاشته، شعله را کم کنید و اجازه دهید مواد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه پخته شوند.
۴٫ شعله را خاموش کرده و ۱٫۵ پیمانه پنیر پارمسان بریزید و هم بزنید.
۵٫ نیمی از پاستا را درون ظرف پیرکس ریخته و یک پیمانه پنیر موزارلا روی آن بریزید. سپس باقی مانده پاستا را روی آن ریخته و بقیه پنیر را اضافه کنید. در آخر نیز پنیر پارمسان را بریزید.
۶٫ پاستا را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا پنیرها آب شده و سطح پاستا طلایی شود.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
balatarin cloob Donbaler viwio Donbaleh Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg yahoo Technorati delicious

فرستادن دیدگاه


تازه ترین ها

جدید ترین مدل دامن لباس عروس

جدید ترین مدل دامن لباس عروس

مرداد ۳۱ام, ۱۳۹۶

این مدل از دامن لباس عروس مدل جدید دامنه که سالهای اخیر برای لباس عروس و بعد برای لباس های شب دیگه، [...]

آموزش خیاطی دوخت مانتوی مخمل

آموزش خیاطی دوخت مانتوی مخمل

مرداد ۲۵ام, ۱۳۹۶

مانتوی مخمل و به درخواست یکی دوتا از دوستان میذارم ولی جز این مدل دیگه ای نداشتم واسه مانتوی مخملیه [...]

آموزش خوراک میگو

آموزش خوراک میگو

مرداد ۲۱ام, ۱۳۹۶

طرز تهیه: میگوها را پاک کرده، شسته و خشک کنید. پیاز، کرفس، فلفل دلمه‌ای و سیر را در کره داغ با حرارت[...]

طرز تهیه ساندویچ گوشت گوساله

طرز تهیه ساندویچ گوشت گوساله

مرداد ۱۸ام, ۱۳۹۶

ابتدا در ظرف گودی، پودر سیر، آبلیمو، شکر قهوه ای و فلفل را با هم مخلوط کنید تا دانه های شکر به خوبی [...]

طرز تهیه انواع کیک تخته ای

طرز تهیه انواع کیک تخته ای

مرداد ۱۶ام, ۱۳۹۶

تخم مرغ ها باید سرد باشند از یخچال مسقیم درشون بیارید و شروع کنید به درست کردن زرده و سفیده جدا کنید[...]

چربی سوزی بدن با درست کردن این نوشیدنی

چربی سوزی بدن با درست کردن این نوشیدنی

مرداد ۱۴ام, ۱۳۹۶

خیار از میوه‌های کم کالری به شمار می‌رود به فرایند سوزاندن چربی کمک می کند.در این مقاله از سایت شادک[...]

پخت کیک کرم کارامل-شادکده

پخت کیک کرم کارامل-شادکده

مرداد ۱۰ام, ۱۳۹۶

در این مقاله از سایت شادکده مطلبی در مورد پخت کیک کرم کارامل ارائه شده است ، همچنین برای مشاهده مقال[...]

طرز تهیه اسموتی مخلوط میوه با نعنا-شادکده

طرز تهیه اسموتی مخلوط میوه با نعنا-شادکده

مرداد ۷ام, ۱۳۹۶

در این مقاله از سایت شادکده مطلبی در مورد طرز تهیه اسموتی مخلوط میوه با نعنا ارائه شده است ، همچنین [...]

دسته‌ها