پورتال تفریحی و آموزشی شادکده

http://shadkade.ir/1392/10/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%DB%B3-%D8%AC%D9%84%D8%AF-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AE%DB%8C%D8%A7%D8%B7%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AF%D8%B1%D9%86/
109 بازدید

آموزش پخت کیک مرغ و پیازچه

مرحله ۱ – سس مایونز، ماست، خامه و کمی نمک را با هم خوب مخلوط کرده تا یکدست شود. سپس در یخچال نگاه‌دارید. در مرحله ۲ – مرغ، خیار شور، پیازچه، نمک، فلفل، ۱ قاشق از شوید و نصف از سس را در یک کاسه مناسب با هم مخلوط‌کنید. در مرحله ۳ – کناره‌های برشته‌شده نان تست را با چاقو برش داده و جدا کرده، سپس ۴ عدد از نان را کنار هم بچینید.

6lh3kud95nywjtf01gc

تهیه کیک مرغ و پیازچه

مواد لازم:           برای ۴ نفر
سینه مرغ           ۱ عدد، پخته و ریش شده
پیازچه                ۵ ساقه، تمیز و ریز شده
خیار شور            ۳ عدد، متوسط و ریز شده
نمک و فلفل        به مقدار لازم

شوید تازه           ۲ قاشق غذاخوری ریز شده

سس مایونز        ۳ قاشق غذاخوری

ماست               ۳ قاشق غذاخوری

خامه                 ۱ قاشق غذاخوری

نان تست           ۱۲ عدد

طرز تهیه

مرحله ۱ – سس مایونز، ماست، خامه و کمی نمک را با هم خوب مخلوط کرده تا یکدست شود. سپس در یخچال نگاه‌دارید.

مرحله ۲ – مرغ، خیار شور، پیازچه، نمک، فلفل، ۱ قاشق از شوید و نصف از سس را در یک کاسه مناسب با هم مخلوط‌کنید.

مرحله ۳ – کناره‌های برشته‌شده نان تست را با چاقو برش داده و جدا کرده، سپس ۴ عدد از نان را کنار هم بچینید.

مرحله ۴ – نصف از مخلوط مرغ را روی نان‌ها پخش‌کنید و ۴ عدد نان دیگر روی آن گذاشته و مابقی مخلوط مرغ را گذاشته و در نهایت نان‌های آخر را قرار دهید و با دست کمی فشار دهید تا منسجم تر شوند.

مرحله ۵ – روی و اطراف کیک را به کمک قلم مو یا قاشق با مابقی سس بپوشانید و با شوید باقیمانده و سبزیجات دلخواه تزئین کرده و تا زمان سرو در یخچال نگاه‌دارید. (در این مرحله می‌توانید کیک را به همان صورت درسته تزئین کنید و یا برش بزنید.)

این مطلب را به اشتراک بگذارید:
balatarin cloob Donbaler viwio Donbaleh Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg yahoo Technorati delicious

فرستادن دیدگاه


تبلیغات

تبلیغی وجود ندارد.

تازه ترین ها

بهترین روش پخت قارچ

بهترین روش پخت قارچ

تیر ۶ام, ۱۳۹۶

قارچ یکی از سبزیجاتی است که خواص بسیاری برای بدن دارد. برای از بین نرفتن خواص قارچ باید بدانید که به[...]

روش دوخت کت و دامن زنانه سه لایه

روش دوخت کت و دامن زنانه سه لایه

خرداد ۳۰ام, ۱۳۹۶

آموزش دوخت کت ودامن نقش دار ۳ لایه همان طور که در تصاویر دوخته شده این مدل کت و دامن می بینید ۳ لایه[...]

تغذیه های مخصوص شب امتحان جهت افزایش عملکرد مغز

تغذیه های مخصوص شب امتحان جهت افزایش عملکرد مغز

خرداد ۲۸ام, ۱۳۹۶

روزهای امتحان شرایطی پر از تنش و استرس هستش برای همین باید به تغذیه مناسب زمان امتحانات توجه ویژه ای[...]

دانلود رایگان فیلم آموزش ساخت جعبه کادو به شکل گل

دانلود رایگان فیلم آموزش ساخت جعبه کادو به شکل گل

خرداد ۲۳ام, ۱۳۹۶

دانلود فیلم آموزش ساخت جعبه کادو به شکل گل را در ادامه مطلب دانلود کنید. فرمت فایل : MP4حجم فایل : 2[...]

درست کردن عروسک کلاغ با نمد

درست کردن عروسک کلاغ با نمد

خرداد ۲۰ام, ۱۳۹۶

مرحله ی اول : برای ساخت عروسک کلاغ دو طرح پرنده و یک طرح بال از پارچه نمدی سیاه، یک طرح نوک از پارچه[...]

طرز تهیه ساچ کیک

طرز تهیه ساچ کیک

خرداد ۱۰ام, ۱۳۹۶

ساچ کیک ، کیکی خوشمزه است که نام دیگر آن ساچر کیک است و شما می توانید این کیک خوشمزه را به راحتی در [...]

No thumbnail available

طرز تهیه پیراشکی گوشت و پیاز کاراملی

خرداد ۸ام, ۱۳۹۶

طرز تهیه پیراشکی گوشت و پیاز کاراملی گلزار نورمحمدیان گلزار نورمحمدیان، ۳ام خرداد ۱۳۹۶ @ ۱:۱۷ ب.ظ [...]

طرز تهیه بستنی رژیمی با ماست

طرز تهیه بستنی رژیمی با ماست

خرداد ۶ام, ۱۳۹۶

این بستنی رژیمی از شاتوت، ماست، شکر و کمی وانیل درست شده است.درست کردن این بستنی بسیار سریع و راحت ب[...]

دسته‌ها