پورتال تفریحی و آموزشی شادکده

http://shadkade.ir/1392/10/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%DB%B3-%D8%AC%D9%84%D8%AF-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AE%DB%8C%D8%A7%D8%B7%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AF%D8%B1%D9%86/
53 بازدید

آموزش پخت کیک انبه ای

این روزها که فصل هلو و انبه است، از این فرصت استفاده کنید و یک کیک خوشمزه درست کنید. اگر روی کیک پخته شده برآمده بود، آن را ببرید، کیک را وارونه نمایید و از سطح صاف زیر آن جهت تزیین استفاده نمایید. هلو می تواند جایگزین خوبی برای انبه باشد.
 
492713_620
 

مواد لازم:

پودر کاکائو : ۵۰ گرم

آب جوش : ۱۵۰ میلی لیتر

تخم مرغ بزرگ : ۶ عدد

شکر دانه ریز : ۳۵۰ گرم

آرد بکینگ پودردار : ۳۰۰ گرم

کنسرو ۴۰۰ گرمی انبه : ۲ عدد

آرد ذرت : ۱ قاشق چای خوری

خامه پرچرب : ۴۲۵ میلی لیتر

شکلات خالص رنده یا ورقه شده : ۷۵ گرم

طرز تهیه:

۱٫ یک قالب گرد به قطر ۲۳ سانتیمتر را کمی چرب نمایید و کف آن را کاغذ روغنی بیاندازید.

۲٫ پودر کاکائو را داخل کاسه ای بریزید و آب جوش را کم کم به آن اضافه نمایید و خوب هم بزنید تا به صورت خمیر نرم و یکدستی در بیاید.

۳٫ تخم مرغ ها و شکر دانه ریز را در کاسه ای بریزید و خوب بزنید تا کرم رنگ شود و حالت پفی پیدا نماید و وقتی با همزن روی آن خط می اندازید تا چند ثانیه رد آن باقی بماند. سپس مایه را به مخلوط کاکائو اضافه نمایید . در مرحله بعدی آرد را الک نموده و به مخلوط کیک اضافه نمایید و خوب هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند.

۴٫ مایع را داخل قالب کیک بریزید و سطح آن را صاف و یکنواخت نمایید. قالب کیک را داخل فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد یا ۳۲۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۳ فرهای گازی به مدت یک ساعت قرار دهید تا بپزد و پس از پخت , با فشار دست حالت ارتجاعی داشته باشد.

۵٫ بگذارید کیک برای چند دقیقه داخل قالب بماند تا خنک شود , سپس آن را بیرون آورده روی سینی مشبک فلزی انتقال دهید تا کاملا سرد شود . کاغذ روغنی را از کیک جدا نموده و کیک را از قد به ۳ لایه تقسیم نمایید.

۶٫ آب کنسرو انبه را جدا نمایید و انبه ها را خرد نموده و ۱/۴ آن را داخل مخلوط کن بریزید و پوره نمایید , بگذارید کاملا نرم شود . آرد ذرت را با ۳ قاشق غذاخوری آب انبه مخلوط نمایید و خوب هم بزنید تا به صورت خمیر نرم در بیاید . سپس پوره انبه را اضافه نمایید . مخلوط را داخل تابه کوچکی بریزید و آن را روی حرارت ملایم بگذارید تا پوره غلیظ شود . آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید کاملا خنک شود.

۷٫ باقی مانده انبه ها را خرد نمایید . خامه را بزنید و ۱/۴ آن را کنار بگذارید . باقی مانده خامه را به انبه ها بیافزایید و این مخلوط را مابین لایه های کیک بگذارید و آن ها را روی هم قرار دهید . کیک را داخل ظرف سرو بگذارید و مقدار خامه ای را که کنار گذاشته بودید , به دیواره کیک بمالید و شکلات ریز خرد شده را روی خامه های دیواره بریزید و فشار دهید . مابقی خامه را با کمک قیف دور تا دور لبه کیک گل بزنید و با بقیه پوره انبه , سطح روی کیک را تزیین نمایید.

این مطلب را به اشتراک بگذارید:
balatarin cloob Donbaler viwio Donbaleh Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg yahoo Technorati delicious

فرستادن دیدگاه


تبلیغات

تبلیغی وجود ندارد.

تازه ترین ها

No thumbnail available

آموزش بافت مدل مورب

آذر ۱۱ام, ۱۳۹۵

نحوه بافت طرح راه راه مورب برای بافت این طرح از دو رنگ استفاده میشه که همین تفاوت رنگ ها باعث بوج[...]

طرز تهیه مسقطی مدل هندوانه مخصوص شب یلدا

طرز تهیه مسقطی مدل هندوانه مخصوص شب یلدا

آذر ۶ام, ۱۳۹۵

شب یلدا در بین ما ایرانیان جایگاه ویژه ای دارد و اکثر خانم ها برای شب یلدا دسرهای مختلفی درست می کنن[...]

No thumbnail available

دانلود کتاب آموزش تقویت هوش جنین

آذر ۳ام, ۱۳۹۵

چگونه به تقویت هوش جنینِ خود بپردازیم؟اگر از قبل بارداری و حین دوران بارداری تا‌کنون، برنامه‌ای هدفم[...]

دانلود کتاب آموزش تقویت هوش جنین

دانلود کتاب آموزش تقویت هوش جنین

آذر ۳ام, ۱۳۹۵

چگونه به تقویت هوش جنینِ خود بپردازیم؟اگر از قبل بارداری و حین دوران بارداری تا‌کنون، برنامه‌ای هدفم[...]

دانلود ۷ جلد کتاب آموزش دست سازه های شیک نمدی

دانلود ۷ جلد کتاب آموزش دست سازه های شیک نمدی

آذر ۲ام, ۱۳۹۵

مجموعه کتب آموزش دست سازه های شیک نمدی شامل ۷ جلد کتاب است که (برخلاف زبان engelish) بصورت تصویری و [...]

No thumbnail available

طرز تهیه کیک نارنگی

آذر ۱ام, ۱۳۹۵

با توجه به فرا رسیدن فصل سرد پاییز و زمستان کیک های گرم نارنگی و پرتقالی حسابی خواهد چسبید البته شما[...]

طرز تهیه دونات کدو حلوایی

طرز تهیه دونات کدو حلوایی

آبان ۲۷ام, ۱۳۹۵

به گزارش بخش آشپزی سایت شاد کده این فصل مملو از کدوحلوایی است که اتفاقا خواص بسیاری هم دارد، از این [...]

آموزش پخت کیک مرغ و پیازچه

آموزش پخت کیک مرغ و پیازچه

آبان ۲۶ام, ۱۳۹۵

مرحله ۱ – سس مایونز، ماست، خامه و کمی نمک را با هم خوب مخلوط کرده تا یکدست شود. سپس در یخچال نگاه‌دا[...]

دسته‌ها