پورتال تفریحی و آموزشی شادکده

http://shadkade.ir/1392/10/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%DB%B3-%D8%AC%D9%84%D8%AF-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AE%DB%8C%D8%A7%D8%B7%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AF%D8%B1%D9%86/
76 بازدید

طرز تهیه بیسکوئیت اسپرسو

بیسکویت با طعم اسپرسو از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که سایت آشپزباشی طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است.
اگر طرفدار طعم و مزه های جدید و متفاوت هستید، این بیسکویت با طعم اسپرسو را امتحان کنید.

shadkade-240a

طرز تهیه بیسکوئیت اسپرسو

زمان آماده سازی
۲۰ دقیقه
زمان پختن
۲۰ دقیقه
مواد لازم:
۲۳۰ گرم
کره
۲ پیمانه
آرد
۱/۲ قاشق چای خوری
نمک
۱/۲ پیمانه
شکر
۱/۲ قاشق چای خوری
وانیل
۲ قاشق غذاخوری
پودر اسپرسو
 

 

نکاتی در رابطه با تهیه ی بیسکویت با طعم اسپرسو:

به گزارش آکاایران: ۱- به کره ی اضافی برای چرب کردن قالب نیاز دارید.
۲- اگر دسترسی دارید از ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل، استفاده کنید.
۳- پودر اسپرسو را در ۱ قاشق چای خوری آب جوش حل کنید.
۴- خمیر باید حداقل برای یک و نیم ساعت در یخچال استراحت کند.
۵- با این میزان مواد ۲۴ عدد بیسکویت خواهید داشت.

  1. سینی فر را چرب کنید. آرد و نمک را با هم الک کنید و کنار بگذارید.
  2. در کاسه ای، کره را با همزن برقی برای ۳ تا ۵ دقیقه بزنید تا خامه ای شود. شکر را اضافه کنید و زدن را برای حدود ۲ دقیقه ادامه دهید تا مواد کمرنگ و پفدار شود(در این میان مواد پاشیده شده به دیواره های کاسه را هم تمیز و با سایر مواد بزنید).
  3. اسپرسو حل شده در آب را به همراه وانیل را اضافه کنید. سپس آرد را اضافه کنید و مواد را با درجه پایین همزن بزنید تا کاملا با سایر مواد ترکیب شود و خمیر فرم بگیرد.
  4. خمیر را در کیسه ی پلاستیکی بپیچید و برای حداقل ۱ ساعت در یخچال قرار دهید.
  5. خمیر را از یخچال خارج کرده و روی سطح آرد پاشی آن را به پهنای نیم سانتی متر باز کنید، با قالب گرد و یا بیضی شکل ۵ سانتی متری قالب بزنید و با لبه ی پشتی چاقو شیاری روی آن ها ایجاد کنید. بیسکویت ها را قبل از پخت در یخچال قرار دهید، تا سرد و سفت شوند.
  6. فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سانتی گراد گرم کنید و بیسکویت ها را برای حدود ۲۰ دقیقه تا سفت شوند، بپزید.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
balatarin cloob Donbaler viwio Donbaleh Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg yahoo Technorati delicious

فرستادن دیدگاه


تبلیغات

تبلیغی وجود ندارد.

تازه ترین ها

آموزش بافت مدل برگ

آموزش بافت مدل برگ

آذر ۱۹ام, ۱۳۹۵

 ۲۳ دانه سر انداخته ،۲ رج ركن ببافيد.رج ۱ :(۷ دانه از رو ،۱دانه زير) پرانتز تكرار شود .رج۲ :(۷دانه ز[...]

طرز تهیه ترشی باقالی سبز

طرز تهیه ترشی باقالی سبز

آذر ۱۷ام, ۱۳۹۵

مواد لازم : باقلاسبز: ۵۰۰ گرم، سرکه سفید: ۳ پیمانه، سرکه سیب: یک پیمانه، ترخان: مقداری، سیر: چند حبه[...]

آموزش بافت مدل مورب

آموزش بافت مدل مورب

آذر ۱۱ام, ۱۳۹۵

نحوه بافت طرح راه راه مورب برای بافت این طرح از دو رنگ استفاده میشه که همین تفاوت رنگ ها باعث بوجود [...]

طرز تهیه مسقطی مدل هندوانه مخصوص شب یلدا

طرز تهیه مسقطی مدل هندوانه مخصوص شب یلدا

آذر ۶ام, ۱۳۹۵

شب یلدا در بین ما ایرانیان جایگاه ویژه ای دارد و اکثر خانم ها برای شب یلدا دسرهای مختلفی درست می کنن[...]

No thumbnail available

دانلود کتاب آموزش تقویت هوش جنین

آذر ۳ام, ۱۳۹۵

چگونه به تقویت هوش جنینِ خود بپردازیم؟اگر از قبل بارداری و حین دوران بارداری تا‌کنون، برنامه‌ای هدفم[...]

دانلود کتاب آموزش تقویت هوش جنین

دانلود کتاب آموزش تقویت هوش جنین

آذر ۳ام, ۱۳۹۵

چگونه به تقویت هوش جنینِ خود بپردازیم؟اگر از قبل بارداری و حین دوران بارداری تا‌کنون، برنامه‌ای هدفم[...]

دانلود ۷ جلد کتاب آموزش دست سازه های شیک نمدی

دانلود ۷ جلد کتاب آموزش دست سازه های شیک نمدی

آذر ۲ام, ۱۳۹۵

مجموعه کتب آموزش دست سازه های شیک نمدی شامل ۷ جلد کتاب است که (برخلاف زبان engelish) بصورت تصویری و [...]

No thumbnail available

طرز تهیه کیک نارنگی

آذر ۱ام, ۱۳۹۵

با توجه به فرا رسیدن فصل سرد پاییز و زمستان کیک های گرم نارنگی و پرتقالی حسابی خواهد چسبید البته شما[...]

دسته‌ها