پورتال تفریحی و آموزشی شادکده

http://shadkade.ir/1392/10/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%DB%B3-%D8%AC%D9%84%D8%AF-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AE%DB%8C%D8%A7%D8%B7%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AF%D8%B1%D9%86/
163 بازدید

طرز تهیه بیسکوئیت اسپرسو

بیسکویت با طعم اسپرسو از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که سایت آشپزباشی طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است.
اگر طرفدار طعم و مزه های جدید و متفاوت هستید، این بیسکویت با طعم اسپرسو را امتحان کنید.

shadkade-240a

طرز تهیه بیسکوئیت اسپرسو

زمان آماده سازی
۲۰ دقیقه
زمان پختن
۲۰ دقیقه
مواد لازم:
۲۳۰ گرم
کره
۲ پیمانه
آرد
۱/۲ قاشق چای خوری
نمک
۱/۲ پیمانه
شکر
۱/۲ قاشق چای خوری
وانیل
۲ قاشق غذاخوری
پودر اسپرسو
 

 

نکاتی در رابطه با تهیه ی بیسکویت با طعم اسپرسو:

به گزارش آکاایران: ۱- به کره ی اضافی برای چرب کردن قالب نیاز دارید.
۲- اگر دسترسی دارید از ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل، استفاده کنید.
۳- پودر اسپرسو را در ۱ قاشق چای خوری آب جوش حل کنید.
۴- خمیر باید حداقل برای یک و نیم ساعت در یخچال استراحت کند.
۵- با این میزان مواد ۲۴ عدد بیسکویت خواهید داشت.

  1. سینی فر را چرب کنید. آرد و نمک را با هم الک کنید و کنار بگذارید.
  2. در کاسه ای، کره را با همزن برقی برای ۳ تا ۵ دقیقه بزنید تا خامه ای شود. شکر را اضافه کنید و زدن را برای حدود ۲ دقیقه ادامه دهید تا مواد کمرنگ و پفدار شود(در این میان مواد پاشیده شده به دیواره های کاسه را هم تمیز و با سایر مواد بزنید).
  3. اسپرسو حل شده در آب را به همراه وانیل را اضافه کنید. سپس آرد را اضافه کنید و مواد را با درجه پایین همزن بزنید تا کاملا با سایر مواد ترکیب شود و خمیر فرم بگیرد.
  4. خمیر را در کیسه ی پلاستیکی بپیچید و برای حداقل ۱ ساعت در یخچال قرار دهید.
  5. خمیر را از یخچال خارج کرده و روی سطح آرد پاشی آن را به پهنای نیم سانتی متر باز کنید، با قالب گرد و یا بیضی شکل ۵ سانتی متری قالب بزنید و با لبه ی پشتی چاقو شیاری روی آن ها ایجاد کنید. بیسکویت ها را قبل از پخت در یخچال قرار دهید، تا سرد و سفت شوند.
  6. فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سانتی گراد گرم کنید و بیسکویت ها را برای حدود ۲۰ دقیقه تا سفت شوند، بپزید.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
balatarin cloob Donbaler viwio Donbaleh Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg yahoo Technorati delicious

فرستادن دیدگاه


تازه ترین ها

طرز تهیه دلمه کدو ایتالیایی

طرز تهیه دلمه کدو ایتالیایی

شهریور ۳۰ام, ۱۳۹۶

دلمه کدو ایتالیایی، یک پیش غذای 10 دقیقه ای با مایکروفر :دلمه کدو ایتالیایی یک پیش غذای مخصوص گیاهخو[...]

دانلود کتاب آموزش انواع شبه قالی و پادری فانتزی

دانلود کتاب آموزش انواع شبه قالی و پادری فانتزی

شهریور ۲۹ام, ۱۳۹۶

شبه قالی نوع جدیدی از فرش است که در انواع طرح ها اعم از پادری ، فرش اتاق کودک ، فرش اتاق پذیرایی و …[...]

طرز تهیه سالاد تایلندی مرغ

طرز تهیه سالاد تایلندی مرغ

شهریور ۲۵ام, ۱۳۹۶

ابتدا برنج را طبخ می‌کنیم و کنار می‌گذاریم تا سرد شود. کره بادام زمینی، سرکه، روغن، سس سویا، شکر، زن[...]

طرز تهیه نان کرپ

طرز تهیه نان کرپ

شهریور ۲۴ام, ۱۳۹۶

کرپ در حقیقت نوعی نان نازک است که در تابه کوچک روی حرارت ملایم تهیه می شود و مواد مختلفی از قبیل گوش[...]

دانلود کتاب آموزش تعمیرات مبتدی موبایل

دانلود کتاب آموزش تعمیرات مبتدی موبایل

شهریور ۲۰ام, ۱۳۹۶

در کتاب آموزش تعمیرات موبایل مبتدی نوشته مهدی سنجه ونلی و آبروش، اطلاعات کلی و تخصصی دباره‌ی تعمیرات[...]

طرز تهیه کیک موزی

طرز تهیه کیک موزی

شهریور ۱۸ام, ۱۳۹۶

به نظر من یه کیک خونگی و خوشمزه همیشه جزء بهترین گزینه ها واسه دور همی های دوستانه و عصرونه هست. مخص[...]

روز اول مدرسه

روز اول مدرسه

شهریور ۱۶ام, ۱۳۹۶

بعضي از بچه‌هاي كوچك‌تر ممكن است روز اول مدرسه اندكي عصبي باشند يا حتي بترسند. در مواجه شدن با كلي چ[...]

شخصیت شناسی از روی بستنی مورد علاقه تان

شخصیت شناسی از روی بستنی مورد علاقه تان

شهریور ۱۵ام, ۱۳۹۶

بستنی مورد علاقه تان شخصیتتان را برملا می کند‎ از آنجایی که این روزها از فرم ابرو گرفته تا خط ص[...]

دسته‌ها