پورتال تفریحی و آموزشی شادکده

http://shadkade.ir/1392/10/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%DB%B3-%D8%AC%D9%84%D8%AF-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AE%DB%8C%D8%A7%D8%B7%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AF%D8%B1%D9%86/
208 بازدید

طرز تهیه ترشی پوست هندوانه

مواد لازم برای تهیه ترشی پوست هندوانه :

پوست داخلی یک عدد هندوانه
سرکه سیب به اندازه ظرف یا شیشه

فلفل سبز ریز

lemoo-54-shad

نمک

دانه فلفل سیاه چند عدد

دانه میخک چند عدد
آهک نصف پیمانه

برش های تازه دو عدد  لیموترش

قلم یا ساقه دارچین ۲ عدد
ترخون تازه در صورت تمایل ( یک دسته کوچک )
ادویه مخصوص ترشی

طرز تهیه ترشی پوست هندوانه :

ابتدا پوست هندوانه را بشویید و میوه آنرا جدا کرده و بردارید . بعد پوست را تکه تکه کنید و سپس تکه های کوچکتر را پوست یگیرید . بطوریکه قسمت جدار خارجی رو برداشته و بخش داخلی آن که سفید و سفت است , بدست بیاید .

shad-3

اگه کمی از قسمت صورتی میوه روی آن باشد اشکالی ندارد. حالا تکه ها رو پوست گرفته را کمی نازکتر به ضخامت نیم سانت ببرید. با قالب کوچک شیرینی قالب بزنید. حدود ۴  تا ۵ قاشق آهک را با سه تا ۴ لیوان آب حل کنید و پوست هندوانه ها را با آبکش داخل آن قرار دهید. اجازه دهید تا یک شب بماند.

نکته : اینکار باعث ترد تکه های ترشی میشود.
بعد پوست هندوانه ها را چند بار بشویید و  چند ساعت  در آب صاف و تمیز بذارید و هر بار آبش را عوض کنید. یا داخل آب جوش چند بار جوشانده و آب آنرا عوض کنید. اکنون داخل قابلمه مدت کوتاهی حدود ۱۵ دقیقه بپزید. امتحان کنید که پخته باشد ولی در عین حال له نشود.

اکنون اجازه دهید تا کامل خنک شوند. داخل شیشه استریل بریزید و میان آن ها فلفل سبز ریز درسته یا خرد شده بریزید. در صورت تمایل میتوانید سیر و پیاز هم داخل آن خرد کنید. اکنون ادویه را اضافه کرده و قلم دارچین و برش های لیموترش ( با پوست ) دانه میخک و  دانه فلفل سیاه و در صورت تمایل ترخون تازه را اضافه کرده و سرکه بریزید و در شیشه را بسته و در آشپزخانه قرار دهید. پس از سه روز در یخچال قرار داده و استفاده کنید. نمک آن به ذائقه شما بستگی دارد .

نکته : ریختن ترخون یا نعنا و سبزیجات تازه یا خشک و سیرو پیاز به ذائقه شما بستگی دارد.

این مطلب را به اشتراک بگذارید:
balatarin cloob Donbaler viwio Donbaleh Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg yahoo Technorati delicious

فرستادن دیدگاه


تازه ترین ها

دانلود کتاب پخت انواع خورش ایرانی

دانلود کتاب پخت انواع خورش ایرانی

آبان ۲۷ام, ۱۳۹۶

توضیحات :  در آشپزی ایرانی خورش کاربرد فراوان دارد و معمولاً خورش با نان یا برنج ساده، که ممکن است ب[...]

طرز تهیه کباب تابه ای مخصوص

طرز تهیه کباب تابه ای مخصوص

آبان ۲۳ام, ۱۳۹۶

طرز تهیه کباب تابه ای مخصوص در ادامه مطلبمواد لازم:گوشت چرخ کرده( گوساله)   نیم کیلوپیاز   دو عددتخم[...]

آموزش بافت کلاه کودک

آموزش بافت کلاه کودک

آبان ۲۳ام, ۱۳۹۶

با توجه به فراسیدن به سرما , توجه مادران عزیز به بافت کلاه یا شال گردن برای دلبندان خود دوچندان میشو[...]

طرز تهیه پنیر خانگی با روشی آسان و سریع

طرز تهیه پنیر خانگی با روشی آسان و سریع

آبان ۲۲ام, ۱۳۹۶

اگر معمولاً عادت دارید که پنیر تازه مصرف کنید بهتر است آن را در منزل و با مواد اولیه ای که دارید درس[...]

آموزش ساخت آدمک حصیری

آموزش ساخت آدمک حصیری

آبان ۱۸ام, ۱۳۹۶

با یک کلاه حصیری که شاید بدون استفاده در خانه مانده است جان تازه ای به او دهید و زیبایی را برای خانه[...]

آموزش ساخت تابلو دکمه ای

آموزش ساخت تابلو دکمه ای

آبان ۱۶ام, ۱۳۹۶

در اکثر خانه ها  دگمه های زیادی وجود دارد که در سایز ها و شکل های متفاوت هستندو خیلی از آنها ممکن اس[...]

آموزش بافت عروسک وروجک

آموزش بافت عروسک وروجک

آبان ۱۲ام, ۱۳۹۶

سر:رج اول: دو تا زنجیره میزنیم، داخل زنجیره اول 6 تا پایه کوتاه میزنیم.رج 2: داخل هر زنجیره از رج قب[...]

آموزش درست کردن ماست میوه ای خوشمزه

آموزش درست کردن ماست میوه ای خوشمزه

آبان ۸ام, ۱۳۹۶

از ماست میوه ای میتوانید به عنوان دسر کنار غذا استفاده کنیدکه طعم بخصوص و خوشمزه ای به غذای شما خواه[...]

دسته‌ها