پورتال تفریحی و آموزشی شادکده

http://shadkade.ir/1392/10/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%DB%B3-%D8%AC%D9%84%D8%AF-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AE%DB%8C%D8%A7%D8%B7%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AF%D8%B1%D9%86/
227 بازدید

آموزش روش تهیه سس ووستشایر در منزل (ووستشیر)

سس ووستشایر (Worcestershire ) یک سس اصیل انگلیسیه که طعم ویژه ای به غذای شما میده و برای غذاهای گوشتی و کبابی و دریایی استفاده میشه. بعضی سسها توی خیلی از دستورات خارجی استفاده می شه که در ایران کم پیدا میشن و بد نیست آدم بتونه خودش درست کنه ! یکی از این سس های خوش طعم سس ووستشایر (سس ووستشیر) هست.

طرز تهیه سس ووستشایر / ووستشیر / ورچستر

shadkade-ir-601

 

مواد اولیه :
نمک ۳ ق غ
سرکه (سفید) ۲ پیمانه
زنجبیل (تازه ۱سانتی خوردشده یا ۱/۲ ق غ پودر زنجبیل) ۱ تکه
چوب دارچین (یا ۳/۴ ق چ پودر دارچین) ۱ تکه ۲ سانتی
میخک (کامل) ۱ ق چ
فلفل سیاه (دانه) ۱ ق چ
پیاز زرد (ریز خوردشده) ۱عدد
پودر کاری ۱/۲ ق چ
هل ۵ دانه
فلفل قرمز تند (تازه خوردشده یا ۳ ق چ فلفل قرمز پرک) ۴ عدد
سیر (یا ۱/۲ ق غ پودر سیر) سیر ۲ حبه
سویا سس ۱⁄۲پیمانه
خردل (یا سس خردل) ۳ ق غ
شکر ۱/۲ پیمانه
شیره خرما (یا انگور یا عسل) ۱/۲ پیمانه
تمرهندی (بدون هسته (در کمی آب داغ حل کنید و صاف کنید)) ۱⁄۴پیمانه

shadkade.ir-602

طرز تهیه :
تمام مواد به جز شکر را در ظرفی روی حرارت میگذاریم تا به جوش بیاید حرارت را کم می کنیم تا ۱۰ دقیقه بجوشد.
در این فاصله شکر را روی حرارت بگذارید تا کاراملی شود حدود ۵ دقیقه.
مخلوط سرکه و ادویه هارا از صافی رد می کنیم و کارامل را به آن اضافه کرده ۵ دقیقه دیگر می جوشانیم.
در شیشه ۳ هفته در یخچال قابل نگه داری است

نکته: در ورژن اصلی این دستور از نوعی ماهی به اسم آنچوی استفاده میشود

منبع : سوران

shadkade.ir

این مطلب را به اشتراک بگذارید:
balatarin cloob Donbaler viwio Donbaleh Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg yahoo Technorati delicious
دسته بندی
کلمات کلیدی

فرستادن دیدگاه


تبلیغات

تبلیغی وجود ندارد.

تازه ترین ها

آموزش بافت مدل برگ

آموزش بافت مدل برگ

آذر ۱۹ام, ۱۳۹۵

 ۲۳ دانه سر انداخته ،۲ رج ركن ببافيد.رج ۱ :(۷ دانه از رو ،۱دانه زير) پرانتز تكرار شود .رج۲ :(۷دانه ز[...]

طرز تهیه ترشی باقالی سبز

طرز تهیه ترشی باقالی سبز

آذر ۱۷ام, ۱۳۹۵

مواد لازم : باقلاسبز: ۵۰۰ گرم، سرکه سفید: ۳ پیمانه، سرکه سیب: یک پیمانه، ترخان: مقداری، سیر: چند حبه[...]

آموزش بافت مدل مورب

آموزش بافت مدل مورب

آذر ۱۱ام, ۱۳۹۵

نحوه بافت طرح راه راه مورب برای بافت این طرح از دو رنگ استفاده میشه که همین تفاوت رنگ ها باعث بوجود [...]

طرز تهیه مسقطی مدل هندوانه مخصوص شب یلدا

طرز تهیه مسقطی مدل هندوانه مخصوص شب یلدا

آذر ۶ام, ۱۳۹۵

شب یلدا در بین ما ایرانیان جایگاه ویژه ای دارد و اکثر خانم ها برای شب یلدا دسرهای مختلفی درست می کنن[...]

No thumbnail available

دانلود کتاب آموزش تقویت هوش جنین

آذر ۳ام, ۱۳۹۵

چگونه به تقویت هوش جنینِ خود بپردازیم؟اگر از قبل بارداری و حین دوران بارداری تا‌کنون، برنامه‌ای هدفم[...]

دانلود کتاب آموزش تقویت هوش جنین

دانلود کتاب آموزش تقویت هوش جنین

آذر ۳ام, ۱۳۹۵

چگونه به تقویت هوش جنینِ خود بپردازیم؟اگر از قبل بارداری و حین دوران بارداری تا‌کنون، برنامه‌ای هدفم[...]

دانلود ۷ جلد کتاب آموزش دست سازه های شیک نمدی

دانلود ۷ جلد کتاب آموزش دست سازه های شیک نمدی

آذر ۲ام, ۱۳۹۵

مجموعه کتب آموزش دست سازه های شیک نمدی شامل ۷ جلد کتاب است که (برخلاف زبان engelish) بصورت تصویری و [...]

No thumbnail available

طرز تهیه کیک نارنگی

آذر ۱ام, ۱۳۹۵

با توجه به فرا رسیدن فصل سرد پاییز و زمستان کیک های گرم نارنگی و پرتقالی حسابی خواهد چسبید البته شما[...]

دسته‌ها