پورتال تفریحی و آموزشی شادکده

http://shadkade.ir/1392/10/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%DB%B3-%D8%AC%D9%84%D8%AF-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AE%DB%8C%D8%A7%D8%B7%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AF%D8%B1%D9%86/
183 بازدید

رازهای پخت زرشک پلوی رستوران ها

همه ی ما گاهی برایمان شاید پیش آمده باشد که طعم غذاهای رستوران با طعم غذاهای خانه کمی متفاوت است و راز این طعم متفاوت و خوشمزگی نکته است که  تنها سر آشپزهای بزرگ از آن با خبرند که امروز را با تحقیق از یکی از سر آشپزهای بزرگ جمع آوری کرده ایم و خدمتتان ارائه می کنیم

shadkade.ir-ou4814

رازهای پخت زرشک پلوی رستوران ها

۱ – برای اینکه زرشک پلوی تان طعم بهتری داشته باشد، قبل از طبخ، تکه‌های مرغ را در روغن سرخ و بعد از طلایی شدنشان، به آنها پیاز و ادویه و آب اضافه کنید.

۲ – پیازی که به مرغ اضافه می‌شود باید درسته باشد به همین دلیل پیازهای کوچک را انتخاب کنید و ۲ تا ۳ عدد از آنها را در ظرف‌ حاوی مرغ بیندازید.

۳ – ادویه‌های مورد نیاز برای طبخ مرغ فقط زردچوبه و کمی نمک است. مرغی که برای زرشک پلو استفاده می‌شود باید زردرنگ باشد، به همین دلیل افزودن زعفران و رب گوجه‌فرنگی را به هیچ‌وجه توصیه نمی‌کنم.

۴ – مرغ باید آبدار باشد، البته آب غلیظ‌ شده. آب مرغ را باید در کاسه‌ای جدا از مرغ سرو کرد.

۵ – روغنی که برای سرخ کردن زرشک استفاده می‌کنید باید تازه باشد و البته کره برای این کار بهتر است.

۶ – شکر را باید به زرشک در حال حرارت دیدن افزود زیرا هم باعث می‌شود زرشک‌ها روی برنج بچسبند، هم غذا طعم ترش و شیرین پیدا کند.

۷ – زرشک را باید روی حرارت ملایم تفت داد زیرا حرارت دیدن بیش از اندازه آن باعث خشک شدنش می‌شود و هنگام خوردن زرشک پلو به دندان‌ها می‌چسبد.

۸ – برای آنکه زعفران خوب رنگ بدهد، آن را در ‌هاون سنگی یا چوبی آسیاب کنید نه در دستگاه آسیاب برقی زیرا با این کار عطر و بوی خود را از دست خواهد داد.

۹ – برای آنکه زعفران کاملا رنگ بدهد، کره را قبل از اینکه کاملا آب شود با زرشک، زعفران و شکر در تابه‌ای بریزید و وقتی کمی حرارت دید، نصف استکان آب به آن اضافه کنید و بعد از چند دقیقه آن را از روی حرارت بردارید. نگذارید زعفران روی حرارت زیاد بماند زیرا این کار عطر این ادویه را کم خواهد کرد.

۱۰ – برخی خانم‌ها زعفران به اصطلاح آب‌کرده را در ظرفی در بسته در یخچال نگهداری می‌کنند. این کار کاملا اشتباه است و باعث می‌شود این ادویه عطر و طعم خود را از دست بدهد و برای افزودن به غذا مناسب نباشد.

۱۱ – بهترین نوشیدنی همراه زرشک پلو یک لیوان دوغ، شربت گلاب یا بهارنارنج است که به شما پیشنهاد می‌کنم.

۱۲ – برای زیباتر شدن زرشک پلو، پس از سرو آن روی زرشک‌ها یک قاشق غذاخوری خلال پسته نیز بریزید. رنگ سبز آن در کنار قرمزی زرشک، ظاهر زیبایی به زرشک‌پلو خواهد داد.

بهتر است هویجی را که می خواهید برای داخل مرغ استفاده کنید را بصورت جدا با آب و شکر بپزید تا هم طعم بهتری داشته باشد و هم رنگش طبیعی تر باشد

این مطلب را به اشتراک بگذارید:
balatarin cloob Donbaler viwio Donbaleh Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg yahoo Technorati delicious

فرستادن دیدگاه


تازه ترین ها

آموزش خیاطی دوخت مانتوی مخمل

آموزش خیاطی دوخت مانتوی مخمل

مرداد ۲۵ام, ۱۳۹۶

مانتوی مخمل و به درخواست یکی دوتا از دوستان میذارم ولی جز این مدل دیگه ای نداشتم واسه مانتوی مخملیه [...]

آموزش خوراک میگو

آموزش خوراک میگو

مرداد ۲۱ام, ۱۳۹۶

طرز تهیه: میگوها را پاک کرده، شسته و خشک کنید. پیاز، کرفس، فلفل دلمه‌ای و سیر را در کره داغ با حرارت[...]

طرز تهیه ساندویچ گوشت گوساله

طرز تهیه ساندویچ گوشت گوساله

مرداد ۱۸ام, ۱۳۹۶

ابتدا در ظرف گودی، پودر سیر، آبلیمو، شکر قهوه ای و فلفل را با هم مخلوط کنید تا دانه های شکر به خوبی [...]

طرز تهیه انواع کیک تخته ای

طرز تهیه انواع کیک تخته ای

مرداد ۱۶ام, ۱۳۹۶

تخم مرغ ها باید سرد باشند از یخچال مسقیم درشون بیارید و شروع کنید به درست کردن زرده و سفیده جدا کنید[...]

چربی سوزی بدن با درست کردن این نوشیدنی

چربی سوزی بدن با درست کردن این نوشیدنی

مرداد ۱۴ام, ۱۳۹۶

خیار از میوه‌های کم کالری به شمار می‌رود به فرایند سوزاندن چربی کمک می کند.در این مقاله از سایت شادک[...]

پخت کیک کرم کارامل-شادکده

پخت کیک کرم کارامل-شادکده

مرداد ۱۰ام, ۱۳۹۶

در این مقاله از سایت شادکده مطلبی در مورد پخت کیک کرم کارامل ارائه شده است ، همچنین برای مشاهده مقال[...]

طرز تهیه اسموتی مخلوط میوه با نعنا-شادکده

طرز تهیه اسموتی مخلوط میوه با نعنا-شادکده

مرداد ۷ام, ۱۳۹۶

در این مقاله از سایت شادکده مطلبی در مورد طرز تهیه اسموتی مخلوط میوه با نعنا ارائه شده است ، همچنین [...]

طرز تهیه شیرینی جوروس

طرز تهیه شیرینی جوروس

مرداد ۶ام, ۱۳۹۶

مواد لازم: کره ۴ قاشق غذاخوری آرد ۲ لیوان آب ۱ لیوان تخم مرغ ۳ عدد شکر ۱/۲ لیوان نمک ۱/۴ قاشق چایخور[...]

دسته‌ها