پورتال تفریحی و آموزشی شادکده

http://shadkade.ir/1392/10/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%DB%B3-%D8%AC%D9%84%D8%AF-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AE%DB%8C%D8%A7%D8%B7%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AF%D8%B1%D9%86/
344 بازدید

آموزش روش تهیه سس ووستشایر در منزل (ووستشیر)

سس ووستشایر (Worcestershire ) یک سس اصیل انگلیسیه که طعم ویژه ای به غذای شما میده و برای غذاهای گوشتی و کبابی و دریایی استفاده میشه. بعضی سسها توی خیلی از دستورات خارجی استفاده می شه که در ایران کم پیدا میشن و بد نیست آدم بتونه خودش درست کنه ! یکی از این سس های خوش طعم سس ووستشایر (سس ووستشیر) هست.

طرز تهیه سس ووستشایر / ووستشیر / ورچستر

shadkade-ir-601

 

مواد اولیه :
نمک ۳ ق غ
سرکه (سفید) ۲ پیمانه
زنجبیل (تازه ۱سانتی خوردشده یا ۱/۲ ق غ پودر زنجبیل) ۱ تکه
چوب دارچین (یا ۳/۴ ق چ پودر دارچین) ۱ تکه ۲ سانتی
میخک (کامل) ۱ ق چ
فلفل سیاه (دانه) ۱ ق چ
پیاز زرد (ریز خوردشده) ۱عدد
پودر کاری ۱/۲ ق چ
هل ۵ دانه
فلفل قرمز تند (تازه خوردشده یا ۳ ق چ فلفل قرمز پرک) ۴ عدد
سیر (یا ۱/۲ ق غ پودر سیر) سیر ۲ حبه
سویا سس ۱⁄۲پیمانه
خردل (یا سس خردل) ۳ ق غ
شکر ۱/۲ پیمانه
شیره خرما (یا انگور یا عسل) ۱/۲ پیمانه
تمرهندی (بدون هسته (در کمی آب داغ حل کنید و صاف کنید)) ۱⁄۴پیمانه

shadkade.ir-602

طرز تهیه :
تمام مواد به جز شکر را در ظرفی روی حرارت میگذاریم تا به جوش بیاید حرارت را کم می کنیم تا ۱۰ دقیقه بجوشد.
در این فاصله شکر را روی حرارت بگذارید تا کاراملی شود حدود ۵ دقیقه.
مخلوط سرکه و ادویه هارا از صافی رد می کنیم و کارامل را به آن اضافه کرده ۵ دقیقه دیگر می جوشانیم.
در شیشه ۳ هفته در یخچال قابل نگه داری است

نکته: در ورژن اصلی این دستور از نوعی ماهی به اسم آنچوی استفاده میشود

منبع : سوران

shadkade.ir

این مطلب را به اشتراک بگذارید:
balatarin cloob Donbaler viwio Donbaleh Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg yahoo Technorati delicious
دسته بندی
کلمات کلیدی

فرستادن دیدگاه


تازه ترین ها

طرز تهیه دلمه کدو ایتالیایی

طرز تهیه دلمه کدو ایتالیایی

شهریور ۳۰ام, ۱۳۹۶

دلمه کدو ایتالیایی، یک پیش غذای 10 دقیقه ای با مایکروفر :دلمه کدو ایتالیایی یک پیش غذای مخصوص گیاهخو[...]

دانلود کتاب آموزش انواع شبه قالی و پادری فانتزی

دانلود کتاب آموزش انواع شبه قالی و پادری فانتزی

شهریور ۲۹ام, ۱۳۹۶

شبه قالی نوع جدیدی از فرش است که در انواع طرح ها اعم از پادری ، فرش اتاق کودک ، فرش اتاق پذیرایی و …[...]

طرز تهیه سالاد تایلندی مرغ

طرز تهیه سالاد تایلندی مرغ

شهریور ۲۵ام, ۱۳۹۶

ابتدا برنج را طبخ می‌کنیم و کنار می‌گذاریم تا سرد شود. کره بادام زمینی، سرکه، روغن، سس سویا، شکر، زن[...]

طرز تهیه نان کرپ

طرز تهیه نان کرپ

شهریور ۲۴ام, ۱۳۹۶

کرپ در حقیقت نوعی نان نازک است که در تابه کوچک روی حرارت ملایم تهیه می شود و مواد مختلفی از قبیل گوش[...]

دانلود کتاب آموزش تعمیرات مبتدی موبایل

دانلود کتاب آموزش تعمیرات مبتدی موبایل

شهریور ۲۰ام, ۱۳۹۶

در کتاب آموزش تعمیرات موبایل مبتدی نوشته مهدی سنجه ونلی و آبروش، اطلاعات کلی و تخصصی دباره‌ی تعمیرات[...]

طرز تهیه کیک موزی

طرز تهیه کیک موزی

شهریور ۱۸ام, ۱۳۹۶

به نظر من یه کیک خونگی و خوشمزه همیشه جزء بهترین گزینه ها واسه دور همی های دوستانه و عصرونه هست. مخص[...]

روز اول مدرسه

روز اول مدرسه

شهریور ۱۶ام, ۱۳۹۶

بعضي از بچه‌هاي كوچك‌تر ممكن است روز اول مدرسه اندكي عصبي باشند يا حتي بترسند. در مواجه شدن با كلي چ[...]

شخصیت شناسی از روی بستنی مورد علاقه تان

شخصیت شناسی از روی بستنی مورد علاقه تان

شهریور ۱۵ام, ۱۳۹۶

بستنی مورد علاقه تان شخصیتتان را برملا می کند‎ از آنجایی که این روزها از فرم ابرو گرفته تا خط ص[...]

دسته‌ها