پورتال تفریحی و آموزشی شادکده

http://shadkade.ir/1392/10/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%DB%B3-%D8%AC%D9%84%D8%AF-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AE%DB%8C%D8%A7%D8%B7%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AF%D8%B1%D9%86/
74 بازدید

طرز تهیه کیک بهاری با طعم بهارنارنج و پرتقال

اگه این روزا که فصل اردیبهشت هست به شمال برید بوی عطر بهار نارنج همه جا پیچیده پس بی مناسبت ندیدیم که آموزش تهیه کیک بهارنارنج رو براتون بذاریم

مواد لازم

۱۵۰ گرم آرد۱۵۰ گرم شکر

۲ ق‌چ بیکینگ پودر

۱ پیمانه آب پرتقال

۲ ق‌چ پوست پرتقال رنده شده

۱ ق‌چ پوست لیمو رنده شده

۴ /۱ پیمانه عرق بهارنارنج

۲ /۱ ق‌چ وانیل

۶ عدد تخم‌مرغ

۱۰۰ گرم کره

 
keyk-00
طرز تهیه:۱٫ تخم‌مرغ‌ها را بشکنید، زرده و سفیده آنها را جدا کنید و هرکدام را در کاسه‌ای بریزید.به کاسه زرده‌ها شکر اضافه کنید و مخلوط را با همزن بزنید تا کرم‌رنگ و کشدار شود.

۲٫ حالا وانیل و بیکینگ پودر را به زرده‌ها افزوده و هم بزنید. در آخر کره را حرارت دهید تا آب شود، سپس به زرده‌‌ها اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید.

۳٫ سفیده را هم با همزن برقی هم بزنید تا خوب پف کند. وقتی سفیده‌ها خوب پف‌دار و سفیدرنگ شدند مخلوط زرده را به آن اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید.

۴٫ حالا نوبت اضافه کردن مایعات است. آنها را که به مواد کیک اضافه کردید، پوست لیمو و پرتقال رنده شده را هم به مواد بیفزایید و خوب هم بزنید.فر را با درجه ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد گرم کنید، سپس آرد را کم‌کم به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید.

۵٫ قالب کیک را چرب کرده و کمی آرد به ته و دیواره‌ها بپاشید. مایه کیک را در قالب ریخته و در فر بگذارید.بعد از نیم‌ساعت تا ۴۵ دقیقه که کیک پخت و رویه آن طلایی‌رنگ شد، قالب را بیرون آورید تا از حرارت بیفتد،  سپس آن را در ظرف مورد نظر گذاشته ، سرو کنید.

منبع :هنرآشپزی

این مطلب را به اشتراک بگذارید:
balatarin cloob Donbaler viwio Donbaleh Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg yahoo Technorati delicious

فرستادن دیدگاه


تبلیغات

تبلیغی وجود ندارد.

تازه ترین ها

دانلود کتاب آموزش دوخت انواع لباس زیر، مایو و لباس خواب

دانلود کتاب آموزش دوخت انواع لباس زیر، مایو و لباس خواب

اسفند ۳ام, ۱۳۹۵

خیاطی یکی از هنرهایی است که از دیر باز توجه بسیاری از بانوان هنرمند ایران زمین را بخود جلب کرده و گا[...]

آموزش سبزه با شاهی

آموزش سبزه با شاهی

اسفند ۳ام, ۱۳۹۵

آموزش سبزه با شاهیبا استفاده از یک ورق نازک آهن سد را به یک تخته چوب ببا چسب حرارتی میچسبانیم دو سر [...]

بافت شال و کلاه با پیچ جغدی

بافت شال و کلاه با پیچ جغدی

اسفند ۳ام, ۱۳۹۵

بافت شال و کلاه با پیچ جغدیکلاه جغدیبرای این کلاه با نخ معمولی با میل شماره ۳/۵ ده دونه سراندازی کرد[...]

No thumbnail available

آموزش کاشت سبزه مدل طاووس

بهمن ۲۴ام, ۱۳۹۵

در ابتدا دسته‌ی سبد و همچنین قسمت انتهایی آن یعنی دم قو را جدا کنید. دقت کنید سبد از هم باز نشود. [...]

No thumbnail available

دانلود کتاب آموزش جامع عثمان دوزی و شفق دوزی

بهمن ۱۵ام, ۱۳۹۵

هنر عثمان دوزی از صدها سال قبل از صفویان در آذربایجان رواج داشته و با زر و نقره و سنگ های قیمتی ،روی[...]

No thumbnail available

دانلود کتاب آموزش بافتنی های شیک یک روزه

بهمن ۱۱ام, ۱۳۹۵

کتاب آموزش بافتنی های شیک یک روزه کتابی است فوق العاده که به شما آموزش بافت انواع لباس های شیکی که ت[...]

طرز تهیه بستنی زمستانی

طرز تهیه بستنی زمستانی

بهمن ۶ام, ۱۳۹۵

مواد لازم بستنی زمستونی:۴تا سفیده تخم مرغ.۱پیمانه پودرقند.پودر ژلاتین ۲قاشق چایخوری.۳قاشق آب برا حل [...]

آموزش رنگ کردن مو با قهوه

آموزش رنگ کردن مو با قهوه

بهمن ۴ام, ۱۳۹۵

قهوه، در موهای تیره، هایلایت قرمز و قهوه ای دلنشینی می‌سازد و می‌تواند موهای سفید را نیز بپوشاند. هم[...]

دسته‌ها