پورتال تفریحی و آموزشی شادکده

http://shadkade.ir/1392/10/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%DB%B3-%D8%AC%D9%84%D8%AF-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AE%DB%8C%D8%A7%D8%B7%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AF%D8%B1%D9%86/
121 بازدید

طرز تهیه کیک بهاری با طعم بهارنارنج و پرتقال

اگه این روزا که فصل اردیبهشت هست به شمال برید بوی عطر بهار نارنج همه جا پیچیده پس بی مناسبت ندیدیم که آموزش تهیه کیک بهارنارنج رو براتون بذاریم

مواد لازم

۱۵۰ گرم آرد۱۵۰ گرم شکر

۲ ق‌چ بیکینگ پودر

۱ پیمانه آب پرتقال

۲ ق‌چ پوست پرتقال رنده شده

۱ ق‌چ پوست لیمو رنده شده

۴ /۱ پیمانه عرق بهارنارنج

۲ /۱ ق‌چ وانیل

۶ عدد تخم‌مرغ

۱۰۰ گرم کره

 
keyk-00
طرز تهیه:۱٫ تخم‌مرغ‌ها را بشکنید، زرده و سفیده آنها را جدا کنید و هرکدام را در کاسه‌ای بریزید.به کاسه زرده‌ها شکر اضافه کنید و مخلوط را با همزن بزنید تا کرم‌رنگ و کشدار شود.

۲٫ حالا وانیل و بیکینگ پودر را به زرده‌ها افزوده و هم بزنید. در آخر کره را حرارت دهید تا آب شود، سپس به زرده‌‌ها اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید.

۳٫ سفیده را هم با همزن برقی هم بزنید تا خوب پف کند. وقتی سفیده‌ها خوب پف‌دار و سفیدرنگ شدند مخلوط زرده را به آن اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید.

۴٫ حالا نوبت اضافه کردن مایعات است. آنها را که به مواد کیک اضافه کردید، پوست لیمو و پرتقال رنده شده را هم به مواد بیفزایید و خوب هم بزنید.فر را با درجه ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد گرم کنید، سپس آرد را کم‌کم به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید.

۵٫ قالب کیک را چرب کرده و کمی آرد به ته و دیواره‌ها بپاشید. مایه کیک را در قالب ریخته و در فر بگذارید.بعد از نیم‌ساعت تا ۴۵ دقیقه که کیک پخت و رویه آن طلایی‌رنگ شد، قالب را بیرون آورید تا از حرارت بیفتد،  سپس آن را در ظرف مورد نظر گذاشته ، سرو کنید.

منبع :هنرآشپزی

این مطلب را به اشتراک بگذارید:
balatarin cloob Donbaler viwio Donbaleh Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg yahoo Technorati delicious

فرستادن دیدگاه


تازه ترین ها

جدید ترین مدل دامن لباس عروس

جدید ترین مدل دامن لباس عروس

مرداد ۳۱ام, ۱۳۹۶

این مدل از دامن لباس عروس مدل جدید دامنه که سالهای اخیر برای لباس عروس و بعد برای لباس های شب دیگه، [...]

آموزش خیاطی دوخت مانتوی مخمل

آموزش خیاطی دوخت مانتوی مخمل

مرداد ۲۵ام, ۱۳۹۶

مانتوی مخمل و به درخواست یکی دوتا از دوستان میذارم ولی جز این مدل دیگه ای نداشتم واسه مانتوی مخملیه [...]

آموزش خوراک میگو

آموزش خوراک میگو

مرداد ۲۱ام, ۱۳۹۶

طرز تهیه: میگوها را پاک کرده، شسته و خشک کنید. پیاز، کرفس، فلفل دلمه‌ای و سیر را در کره داغ با حرارت[...]

طرز تهیه ساندویچ گوشت گوساله

طرز تهیه ساندویچ گوشت گوساله

مرداد ۱۸ام, ۱۳۹۶

ابتدا در ظرف گودی، پودر سیر، آبلیمو، شکر قهوه ای و فلفل را با هم مخلوط کنید تا دانه های شکر به خوبی [...]

طرز تهیه انواع کیک تخته ای

طرز تهیه انواع کیک تخته ای

مرداد ۱۶ام, ۱۳۹۶

تخم مرغ ها باید سرد باشند از یخچال مسقیم درشون بیارید و شروع کنید به درست کردن زرده و سفیده جدا کنید[...]

چربی سوزی بدن با درست کردن این نوشیدنی

چربی سوزی بدن با درست کردن این نوشیدنی

مرداد ۱۴ام, ۱۳۹۶

خیار از میوه‌های کم کالری به شمار می‌رود به فرایند سوزاندن چربی کمک می کند.در این مقاله از سایت شادک[...]

پخت کیک کرم کارامل-شادکده

پخت کیک کرم کارامل-شادکده

مرداد ۱۰ام, ۱۳۹۶

در این مقاله از سایت شادکده مطلبی در مورد پخت کیک کرم کارامل ارائه شده است ، همچنین برای مشاهده مقال[...]

طرز تهیه اسموتی مخلوط میوه با نعنا-شادکده

طرز تهیه اسموتی مخلوط میوه با نعنا-شادکده

مرداد ۷ام, ۱۳۹۶

در این مقاله از سایت شادکده مطلبی در مورد طرز تهیه اسموتی مخلوط میوه با نعنا ارائه شده است ، همچنین [...]

دسته‌ها