پورتال تفریحی و آموزشی شادکده

http://shadkade.ir/1392/10/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%DB%B3-%D8%AC%D9%84%D8%AF-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AE%DB%8C%D8%A7%D8%B7%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AF%D8%B1%D9%86/
134 بازدید

طرز تهیه کیک بهاری با طعم بهارنارنج و پرتقال

اگه این روزا که فصل اردیبهشت هست به شمال برید بوی عطر بهار نارنج همه جا پیچیده پس بی مناسبت ندیدیم که آموزش تهیه کیک بهارنارنج رو براتون بذاریم

مواد لازم

۱۵۰ گرم آرد۱۵۰ گرم شکر

۲ ق‌چ بیکینگ پودر

۱ پیمانه آب پرتقال

۲ ق‌چ پوست پرتقال رنده شده

۱ ق‌چ پوست لیمو رنده شده

۴ /۱ پیمانه عرق بهارنارنج

۲ /۱ ق‌چ وانیل

۶ عدد تخم‌مرغ

۱۰۰ گرم کره

 
keyk-00
طرز تهیه:۱٫ تخم‌مرغ‌ها را بشکنید، زرده و سفیده آنها را جدا کنید و هرکدام را در کاسه‌ای بریزید.به کاسه زرده‌ها شکر اضافه کنید و مخلوط را با همزن بزنید تا کرم‌رنگ و کشدار شود.

۲٫ حالا وانیل و بیکینگ پودر را به زرده‌ها افزوده و هم بزنید. در آخر کره را حرارت دهید تا آب شود، سپس به زرده‌‌ها اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید.

۳٫ سفیده را هم با همزن برقی هم بزنید تا خوب پف کند. وقتی سفیده‌ها خوب پف‌دار و سفیدرنگ شدند مخلوط زرده را به آن اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید.

۴٫ حالا نوبت اضافه کردن مایعات است. آنها را که به مواد کیک اضافه کردید، پوست لیمو و پرتقال رنده شده را هم به مواد بیفزایید و خوب هم بزنید.فر را با درجه ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد گرم کنید، سپس آرد را کم‌کم به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید.

۵٫ قالب کیک را چرب کرده و کمی آرد به ته و دیواره‌ها بپاشید. مایه کیک را در قالب ریخته و در فر بگذارید.بعد از نیم‌ساعت تا ۴۵ دقیقه که کیک پخت و رویه آن طلایی‌رنگ شد، قالب را بیرون آورید تا از حرارت بیفتد،  سپس آن را در ظرف مورد نظر گذاشته ، سرو کنید.

منبع :هنرآشپزی

این مطلب را به اشتراک بگذارید:
balatarin cloob Donbaler viwio Donbaleh Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg yahoo Technorati delicious

فرستادن دیدگاه


تازه ترین ها

دانلود کتاب پخت انواع خورش ایرانی

دانلود کتاب پخت انواع خورش ایرانی

آبان ۲۷ام, ۱۳۹۶

توضیحات :  در آشپزی ایرانی خورش کاربرد فراوان دارد و معمولاً خورش با نان یا برنج ساده، که ممکن است ب[...]

طرز تهیه کباب تابه ای مخصوص

طرز تهیه کباب تابه ای مخصوص

آبان ۲۳ام, ۱۳۹۶

طرز تهیه کباب تابه ای مخصوص در ادامه مطلبمواد لازم:گوشت چرخ کرده( گوساله)   نیم کیلوپیاز   دو عددتخم[...]

آموزش بافت کلاه کودک

آموزش بافت کلاه کودک

آبان ۲۳ام, ۱۳۹۶

با توجه به فراسیدن به سرما , توجه مادران عزیز به بافت کلاه یا شال گردن برای دلبندان خود دوچندان میشو[...]

طرز تهیه پنیر خانگی با روشی آسان و سریع

طرز تهیه پنیر خانگی با روشی آسان و سریع

آبان ۲۲ام, ۱۳۹۶

اگر معمولاً عادت دارید که پنیر تازه مصرف کنید بهتر است آن را در منزل و با مواد اولیه ای که دارید درس[...]

آموزش ساخت آدمک حصیری

آموزش ساخت آدمک حصیری

آبان ۱۸ام, ۱۳۹۶

با یک کلاه حصیری که شاید بدون استفاده در خانه مانده است جان تازه ای به او دهید و زیبایی را برای خانه[...]

آموزش ساخت تابلو دکمه ای

آموزش ساخت تابلو دکمه ای

آبان ۱۶ام, ۱۳۹۶

در اکثر خانه ها  دگمه های زیادی وجود دارد که در سایز ها و شکل های متفاوت هستندو خیلی از آنها ممکن اس[...]

آموزش بافت عروسک وروجک

آموزش بافت عروسک وروجک

آبان ۱۲ام, ۱۳۹۶

سر:رج اول: دو تا زنجیره میزنیم، داخل زنجیره اول 6 تا پایه کوتاه میزنیم.رج 2: داخل هر زنجیره از رج قب[...]

آموزش درست کردن ماست میوه ای خوشمزه

آموزش درست کردن ماست میوه ای خوشمزه

آبان ۸ام, ۱۳۹۶

از ماست میوه ای میتوانید به عنوان دسر کنار غذا استفاده کنیدکه طعم بخصوص و خوشمزه ای به غذای شما خواه[...]

دسته‌ها