پورتال تفریحی و آموزشی شادکده

http://shadkade.ir/1392/10/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%DB%B3-%D8%AC%D9%84%D8%AF-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AE%DB%8C%D8%A7%D8%B7%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AF%D8%B1%D9%86/
179 بازدید

طرز تهیه کرم نسکافه دو رنگ

دسری که در ادامه ی مطلب آموزش داده شده دسر کرم نسکافه است که بسیار خوشمزه است و معمولا برای عصرانه و یا برای جشن تولدها و … استفاده می شود امیدواریم که آن را همراه ما تهیه کنید و در کنار خانواده و دوستان از طعم آن لذت ببرید

موادلازم

موز رنده شده : ۲ عدد

نسکافه : یک قاشق غذاخوری

آب داغ: یک پیمانه

shadkade.ir-gn

آب ولرم : سه چهارم پیمانه

پودر ژلاتین : یک قاشق غذاخوری

گردوی خرد شده : یک چهارم پیمانه

تخم مرغ : ۲ عدد

پودر قند: یک پیمانه

وانیل : یک هشتم قاشق چایخوری

طرز تهیه

ژلاتین رو با آب ولرم مخلوط کنید بزارید رو بخار آب کامل حل بشه، زرده و سفیده رو جدا کنین ، سفیده رو کامل بزنید بزارید کنار ، زرده ها رو به همراه وانیل و پودر قند اونقدر بزنید تا تقریبا سفید یشه بعد نسکافه رو تو اب داغ حل کنید و همون طور که داغه کم کم به زرده هااضافه کنید و مرتب هم بزنید تا زرده ها نبره بعد موز ، گردو ، ژلاتین حل شده و سفیده رو به اون اضافه کنید و با همزن هم بزنید تا کاملا مخلوط بشن دیگه مثل کیک نیست که بعد از اضافه کردن سفیده همزن رو بزاریم کنار بعدش مواد رو بریزین تو ظرف مورد نظر ۲ ساعت تو فریزر یا ۶ ساعت دریخچال بزارین تا آماده بشه این دسر به خاطر تفاوت جرم حجمی گردو وسفیده تخم مرغ به حالت دورنگ درمیاد

این مطلب را به اشتراک بگذارید:
balatarin cloob Donbaler viwio Donbaleh Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg yahoo Technorati delicious

فرستادن دیدگاه


تازه ترین ها

طرز تهیه دلمه کدو ایتالیایی

طرز تهیه دلمه کدو ایتالیایی

شهریور ۳۰ام, ۱۳۹۶

دلمه کدو ایتالیایی، یک پیش غذای 10 دقیقه ای با مایکروفر :دلمه کدو ایتالیایی یک پیش غذای مخصوص گیاهخو[...]

دانلود کتاب آموزش انواع شبه قالی و پادری فانتزی

دانلود کتاب آموزش انواع شبه قالی و پادری فانتزی

شهریور ۲۹ام, ۱۳۹۶

شبه قالی نوع جدیدی از فرش است که در انواع طرح ها اعم از پادری ، فرش اتاق کودک ، فرش اتاق پذیرایی و …[...]

طرز تهیه سالاد تایلندی مرغ

طرز تهیه سالاد تایلندی مرغ

شهریور ۲۵ام, ۱۳۹۶

ابتدا برنج را طبخ می‌کنیم و کنار می‌گذاریم تا سرد شود. کره بادام زمینی، سرکه، روغن، سس سویا، شکر، زن[...]

طرز تهیه نان کرپ

طرز تهیه نان کرپ

شهریور ۲۴ام, ۱۳۹۶

کرپ در حقیقت نوعی نان نازک است که در تابه کوچک روی حرارت ملایم تهیه می شود و مواد مختلفی از قبیل گوش[...]

دانلود کتاب آموزش تعمیرات مبتدی موبایل

دانلود کتاب آموزش تعمیرات مبتدی موبایل

شهریور ۲۰ام, ۱۳۹۶

در کتاب آموزش تعمیرات موبایل مبتدی نوشته مهدی سنجه ونلی و آبروش، اطلاعات کلی و تخصصی دباره‌ی تعمیرات[...]

طرز تهیه کیک موزی

طرز تهیه کیک موزی

شهریور ۱۸ام, ۱۳۹۶

به نظر من یه کیک خونگی و خوشمزه همیشه جزء بهترین گزینه ها واسه دور همی های دوستانه و عصرونه هست. مخص[...]

روز اول مدرسه

روز اول مدرسه

شهریور ۱۶ام, ۱۳۹۶

بعضي از بچه‌هاي كوچك‌تر ممكن است روز اول مدرسه اندكي عصبي باشند يا حتي بترسند. در مواجه شدن با كلي چ[...]

شخصیت شناسی از روی بستنی مورد علاقه تان

شخصیت شناسی از روی بستنی مورد علاقه تان

شهریور ۱۵ام, ۱۳۹۶

بستنی مورد علاقه تان شخصیتتان را برملا می کند‎ از آنجایی که این روزها از فرم ابرو گرفته تا خط ص[...]

دسته‌ها