پورتال تفریحی و آموزشی شادکده

http://shadkade.ir/1392/10/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%DB%B3-%D8%AC%D9%84%D8%AF-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AE%DB%8C%D8%A7%D8%B7%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AF%D8%B1%D9%86/
295 بازدید

طرز تهیه شیرینی شکلاتی بدون فر

در ادامه مطالب آموزش آشپزی و شیرینی پزی طرز تهیه شیرینی شکلاتی را در ادامه مطلب آورده ایم…آموزش مختصر و مفید… مواد لازم : بیسکویت پتی بور : ۱ بسته کره : ۲۰۰ گرم تخم مرغ : دو عدد پودر کاکائو : ۲ ق غ پودر قند : ۶ ق غ شکلات تلخ : ۱۰۰ گرم وانیل : یک هشتم ق چ رنده پوست پرتقال : یک چهارم ق چ

index

طرز تهیه : کره و شکلات رو روی بخار آب قرار میدیم تا ذوب شن دقت کنید آب جوش به کف ظرف شکلات نخوره رنده پوست پرتقال رو اضافه میکنیم (ترکیب پرتقال و شکلات خوشمزه است اما میتونید حذفش کنید) بعد پودر کاکائو رو اضافه میکنیم و کماکان میکس میکنیم. تخم مرغها رو اضافه کرده میکس میکنیم پودر قند رو هم اضافه میکنیم (اگر نمیخواید زیادی شیرین شه حتما از شکلات خیلی خیلی تلخ استفاده کنید. وگرنه میتونید مقداری از پودر قند رو با پودر بیسکویت جایگزین کنید. ولی من پیشنهاد میکنم با شکلات تلخ شیرینیش رو بگیرید) بعد از سه چهار دقیقه از روی حرارت برداشته وانیل رو اضافه میکنیم حالا اجازه میدیم کمی سرد شه من بسته بیسکویت رو کوبیدمش به میز تا خورد شه . بعد بسته رو باز کردم و ریختم توی مخلوط. هدف اینه که تیکه های بزرگ بیسکویت داشته باشیم صبر میکنیم تا سفت شه و خودش رو بگیره (اگه عجله دارید روی ظرف حاوی یخ بذارید و هم بزنید) روی سلفون میذاریم و به قطر حدودی ۷ سانت میپیچیمش میذاریم توی یخچال تا کاملا سفت شه سلفون رو باز میکنیم و با کارد بزرگ برش میزنیم. اگر میخواید برای مدت طولانی نگهداری کنید حتما توی ظرف در بسته باشه و بهتره برش هم نزنید که فرمش به هم نخوره. هر چند که بعد از برش خوردن خوب خودش رو نگه میداره بافت لطیف و طعم خیلی خوبی داره و تیکه های بیسکویت هم خوشمزه اش کرده.

این مطلب را به اشتراک بگذارید:
balatarin cloob Donbaler viwio Donbaleh Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg yahoo Technorati delicious

فرستادن دیدگاه


تبلیغات

تبلیغی وجود ندارد.

تازه ترین ها

آموزش بافت مدل برگ

آموزش بافت مدل برگ

آذر ۱۹ام, ۱۳۹۵

 ۲۳ دانه سر انداخته ،۲ رج ركن ببافيد.رج ۱ :(۷ دانه از رو ،۱دانه زير) پرانتز تكرار شود .رج۲ :(۷دانه ز[...]

طرز تهیه ترشی باقالی سبز

طرز تهیه ترشی باقالی سبز

آذر ۱۷ام, ۱۳۹۵

مواد لازم : باقلاسبز: ۵۰۰ گرم، سرکه سفید: ۳ پیمانه، سرکه سیب: یک پیمانه، ترخان: مقداری، سیر: چند حبه[...]

آموزش بافت مدل مورب

آموزش بافت مدل مورب

آذر ۱۱ام, ۱۳۹۵

نحوه بافت طرح راه راه مورب برای بافت این طرح از دو رنگ استفاده میشه که همین تفاوت رنگ ها باعث بوجود [...]

طرز تهیه مسقطی مدل هندوانه مخصوص شب یلدا

طرز تهیه مسقطی مدل هندوانه مخصوص شب یلدا

آذر ۶ام, ۱۳۹۵

شب یلدا در بین ما ایرانیان جایگاه ویژه ای دارد و اکثر خانم ها برای شب یلدا دسرهای مختلفی درست می کنن[...]

No thumbnail available

دانلود کتاب آموزش تقویت هوش جنین

آذر ۳ام, ۱۳۹۵

چگونه به تقویت هوش جنینِ خود بپردازیم؟اگر از قبل بارداری و حین دوران بارداری تا‌کنون، برنامه‌ای هدفم[...]

دانلود کتاب آموزش تقویت هوش جنین

دانلود کتاب آموزش تقویت هوش جنین

آذر ۳ام, ۱۳۹۵

چگونه به تقویت هوش جنینِ خود بپردازیم؟اگر از قبل بارداری و حین دوران بارداری تا‌کنون، برنامه‌ای هدفم[...]

دانلود ۷ جلد کتاب آموزش دست سازه های شیک نمدی

دانلود ۷ جلد کتاب آموزش دست سازه های شیک نمدی

آذر ۲ام, ۱۳۹۵

مجموعه کتب آموزش دست سازه های شیک نمدی شامل ۷ جلد کتاب است که (برخلاف زبان engelish) بصورت تصویری و [...]

No thumbnail available

طرز تهیه کیک نارنگی

آذر ۱ام, ۱۳۹۵

با توجه به فرا رسیدن فصل سرد پاییز و زمستان کیک های گرم نارنگی و پرتقالی حسابی خواهد چسبید البته شما[...]

دسته‌ها