پورتال تفریحی و آموزشی شادکده

http://shadkade.ir/1392/10/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%DB%B3-%D8%AC%D9%84%D8%AF-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AE%DB%8C%D8%A7%D8%B7%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AF%D8%B1%D9%86/
350 بازدید

طرز تهیه شیرینی شکلاتی بدون فر

در ادامه مطالب آموزش آشپزی و شیرینی پزی طرز تهیه شیرینی شکلاتی را در ادامه مطلب آورده ایم…آموزش مختصر و مفید… مواد لازم : بیسکویت پتی بور : ۱ بسته کره : ۲۰۰ گرم تخم مرغ : دو عدد پودر کاکائو : ۲ ق غ پودر قند : ۶ ق غ شکلات تلخ : ۱۰۰ گرم وانیل : یک هشتم ق چ رنده پوست پرتقال : یک چهارم ق چ

index

طرز تهیه : کره و شکلات رو روی بخار آب قرار میدیم تا ذوب شن دقت کنید آب جوش به کف ظرف شکلات نخوره رنده پوست پرتقال رو اضافه میکنیم (ترکیب پرتقال و شکلات خوشمزه است اما میتونید حذفش کنید) بعد پودر کاکائو رو اضافه میکنیم و کماکان میکس میکنیم. تخم مرغها رو اضافه کرده میکس میکنیم پودر قند رو هم اضافه میکنیم (اگر نمیخواید زیادی شیرین شه حتما از شکلات خیلی خیلی تلخ استفاده کنید. وگرنه میتونید مقداری از پودر قند رو با پودر بیسکویت جایگزین کنید. ولی من پیشنهاد میکنم با شکلات تلخ شیرینیش رو بگیرید) بعد از سه چهار دقیقه از روی حرارت برداشته وانیل رو اضافه میکنیم حالا اجازه میدیم کمی سرد شه من بسته بیسکویت رو کوبیدمش به میز تا خورد شه . بعد بسته رو باز کردم و ریختم توی مخلوط. هدف اینه که تیکه های بزرگ بیسکویت داشته باشیم صبر میکنیم تا سفت شه و خودش رو بگیره (اگه عجله دارید روی ظرف حاوی یخ بذارید و هم بزنید) روی سلفون میذاریم و به قطر حدودی ۷ سانت میپیچیمش میذاریم توی یخچال تا کاملا سفت شه سلفون رو باز میکنیم و با کارد بزرگ برش میزنیم. اگر میخواید برای مدت طولانی نگهداری کنید حتما توی ظرف در بسته باشه و بهتره برش هم نزنید که فرمش به هم نخوره. هر چند که بعد از برش خوردن خوب خودش رو نگه میداره بافت لطیف و طعم خیلی خوبی داره و تیکه های بیسکویت هم خوشمزه اش کرده.

این مطلب را به اشتراک بگذارید:
balatarin cloob Donbaler viwio Donbaleh Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg yahoo Technorati delicious

فرستادن دیدگاه


تبلیغات

تبلیغی وجود ندارد.

تازه ترین ها

روش دوخت کت و دامن زنانه سه لایه

روش دوخت کت و دامن زنانه سه لایه

خرداد ۳۰ام, ۱۳۹۶

آموزش دوخت کت ودامن نقش دار ۳ لایه همان طور که در تصاویر دوخته شده این مدل کت و دامن می بینید ۳ لایه[...]

تغذیه های مخصوص شب امتحان جهت افزایش عملکرد مغز

تغذیه های مخصوص شب امتحان جهت افزایش عملکرد مغز

خرداد ۲۸ام, ۱۳۹۶

روزهای امتحان شرایطی پر از تنش و استرس هستش برای همین باید به تغذیه مناسب زمان امتحانات توجه ویژه ای[...]

دانلود رایگان فیلم آموزش ساخت جعبه کادو به شکل گل

دانلود رایگان فیلم آموزش ساخت جعبه کادو به شکل گل

خرداد ۲۳ام, ۱۳۹۶

دانلود فیلم آموزش ساخت جعبه کادو به شکل گل را در ادامه مطلب دانلود کنید. فرمت فایل : MP4حجم فایل : 2[...]

درست کردن عروسک کلاغ با نمد

درست کردن عروسک کلاغ با نمد

خرداد ۲۰ام, ۱۳۹۶

مرحله ی اول : برای ساخت عروسک کلاغ دو طرح پرنده و یک طرح بال از پارچه نمدی سیاه، یک طرح نوک از پارچه[...]

طرز تهیه ساچ کیک

طرز تهیه ساچ کیک

خرداد ۱۰ام, ۱۳۹۶

ساچ کیک ، کیکی خوشمزه است که نام دیگر آن ساچر کیک است و شما می توانید این کیک خوشمزه را به راحتی در [...]

No thumbnail available

طرز تهیه پیراشکی گوشت و پیاز کاراملی

خرداد ۸ام, ۱۳۹۶

طرز تهیه پیراشکی گوشت و پیاز کاراملی گلزار نورمحمدیان گلزار نورمحمدیان، ۳ام خرداد ۱۳۹۶ @ ۱:۱۷ ب.ظ [...]

طرز تهیه بستنی رژیمی با ماست

طرز تهیه بستنی رژیمی با ماست

خرداد ۶ام, ۱۳۹۶

این بستنی رژیمی از شاتوت، ماست، شکر و کمی وانیل درست شده است.درست کردن این بستنی بسیار سریع و راحت ب[...]

دانلود کتاب آموزش سفره آرایی با فرمت PDF

دانلود کتاب آموزش سفره آرایی با فرمت PDF

اردیبهشت ۳۱ام, ۱۳۹۶

دانلود کتاب آموزش سفره آرایی با فرمت PDF سفره آرایی و تزئین غذاها جایگاه ویژه ای در بین بانوان [...]

دسته‌ها