پورتال تفریحی و آموزشی شادکده

http://shadkade.ir/1392/10/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%DB%B3-%D8%AC%D9%84%D8%AF-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AE%DB%8C%D8%A7%D8%B7%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AF%D8%B1%D9%86/
683 بازدید

آموزش درست کردن سیب زمینی سرخ شده طلایی

همیشه سیب زمینی‌هایی که بیرون توی رستوران‌ها می‌خوریم خیلی خوشمزه تره و وقتی خودتون تو خونه درست می‌کنید اینقدر بهتون نمی‌چسبه.

این فقط یه دلیل داره و اون اینکه تو رستورانا و کافی شاپ‌ها از سیب زمینی نیمه آماده استفاده می‌کنن.

من الان بهتون یاد می‌دم که چطوری بهترین سیب‌ زمینی سرخ کرده‌ی دنیا رو برای عصرونتون بپزید، درست مثل بیرون.

مواد لازم

DSC08804

سیب زمینی: به میزان دل‌خواه – همین!

آماده سازی

سیب زمینی رو می‌شوریم و پوست می‌کنیم:

DSC08815

اگه دقت کنید روی سیب زمینی قسمتای سبز رنگی هست که حتما باید اونارو از بین ببرید چون معمولا این قسمت‌ها برای بدن ضرر داره و می‌گن سرطان زاست!

سیب زمینی‌ها رو حلقه کنید، سعی کنید حلقه‌ها یک سایز باشه چون اندازه‌های مختلف توی پخت تاثیر می‌زاره:

DSC08818

بعدش شروع کنید به خلال کردن:

04-Recovered

همین که مشغول کار هستید آب رو بزارید بجوشه.

نیمه پز کردن

وقتی جوش اومد، توش ۱ قاشق نمک بریزید. البته بستگی به مقدار سیب زمینی‌تون داره:

05-Recovered

سیب‌ زمینی‌های خلال شده رو داخل آب بریزید و بزارید ۵ دقیقه در حال جوش بمونه. نه بیشتر؛ چون ما سیب‌زمینی پخته نمی‌خوایم، ما سیب‌زمینی نیمه پخته می‌خوایم:

06-Recovered

سیب زمینی‌ها رو توی یه صافی می‌ریزیم و بعد روی دستمال پهن می‌کنیم تا آبش گرفته بشه:

اگه دقت کنید می‌بینید سیب زمینی کاملا فرمشو حفظ کرده و وقتی می‌خوایم با دست از وسط نصفش کنیم راحت نمی‌شکنه.

*اگه راحت شکست یعنی زیاد پخته؛ سیب زمینی نباید زیاد بپزه و له بشه.

سرخ کردن

روغن رو توی ماهی تابه داغ می‌کنیم. شعله رو هم کم نمی‌کنیم چون تو این روش سیب زمینی زود باید سرخ بشه:

09-Recovered

بعد از سرخ کردن، سیب زمینی‌ها رو روی دستمال کاغذی تمیز می‌ریزیم تا روغن اضافیش گرفته بشه:

sibzamini

و بعدش هم سیب زمینی شما آمادس

منبع: سایت بغبغو

این مطلب را به اشتراک بگذارید:
balatarin cloob Donbaler viwio Donbaleh Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg yahoo Technorati delicious

فرستادن دیدگاه


تبلیغات

تبلیغی وجود ندارد.

تازه ترین ها

دانلود کتاب آموزش دوخت انواع لباس زیر، مایو و لباس خواب

دانلود کتاب آموزش دوخت انواع لباس زیر، مایو و لباس خواب

اسفند ۳ام, ۱۳۹۵

خیاطی یکی از هنرهایی است که از دیر باز توجه بسیاری از بانوان هنرمند ایران زمین را بخود جلب کرده و گا[...]

آموزش سبزه با شاهی

آموزش سبزه با شاهی

اسفند ۳ام, ۱۳۹۵

آموزش سبزه با شاهیبا استفاده از یک ورق نازک آهن سد را به یک تخته چوب ببا چسب حرارتی میچسبانیم دو سر [...]

بافت شال و کلاه با پیچ جغدی

بافت شال و کلاه با پیچ جغدی

اسفند ۳ام, ۱۳۹۵

بافت شال و کلاه با پیچ جغدیکلاه جغدیبرای این کلاه با نخ معمولی با میل شماره ۳/۵ ده دونه سراندازی کرد[...]

No thumbnail available

آموزش کاشت سبزه مدل طاووس

بهمن ۲۴ام, ۱۳۹۵

در ابتدا دسته‌ی سبد و همچنین قسمت انتهایی آن یعنی دم قو را جدا کنید. دقت کنید سبد از هم باز نشود. [...]

No thumbnail available

دانلود کتاب آموزش جامع عثمان دوزی و شفق دوزی

بهمن ۱۵ام, ۱۳۹۵

هنر عثمان دوزی از صدها سال قبل از صفویان در آذربایجان رواج داشته و با زر و نقره و سنگ های قیمتی ،روی[...]

No thumbnail available

دانلود کتاب آموزش بافتنی های شیک یک روزه

بهمن ۱۱ام, ۱۳۹۵

کتاب آموزش بافتنی های شیک یک روزه کتابی است فوق العاده که به شما آموزش بافت انواع لباس های شیکی که ت[...]

طرز تهیه بستنی زمستانی

طرز تهیه بستنی زمستانی

بهمن ۶ام, ۱۳۹۵

مواد لازم بستنی زمستونی:۴تا سفیده تخم مرغ.۱پیمانه پودرقند.پودر ژلاتین ۲قاشق چایخوری.۳قاشق آب برا حل [...]

آموزش رنگ کردن مو با قهوه

آموزش رنگ کردن مو با قهوه

بهمن ۴ام, ۱۳۹۵

قهوه، در موهای تیره، هایلایت قرمز و قهوه ای دلنشینی می‌سازد و می‌تواند موهای سفید را نیز بپوشاند. هم[...]

دسته‌ها