پورتال تفریحی و آموزشی شادکده

http://shadkade.ir/1392/10/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%DB%B3-%D8%AC%D9%84%D8%AF-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AE%DB%8C%D8%A7%D8%B7%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AF%D8%B1%D9%86/
89 بازدید

آموزش پخت حلوای سرلاک

آب، گلاب، شکر و زعفران را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید.
چون سرلاک شیرین است مقدار شکر حلوا را خیلی کم باید بریزیم و همین موضوع که باعث می شود که حلوا دیگر کشدار و انگشت پیچ نباشد. ولی مقدار شیرینی آن متعادل است.
حدود دو سه دقیقه جوشیدن برای این حلوا مناسب است.

 fo2479

آرد و سرلاک را داخل قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم که نسوزد.
کمی که رنگش طلایی شد کافی است. ( فقط یه کم )

fo2480 fo2481

دقت کنید سریع می سوزد و تلخ می شود ( اگه تجربه کافی ندارید بهتر است آرد را تفت بدهید و بعد از آن که رنگ گرفت سرلاک را اضافه کنید. در این صورت امکان سوختن و تلخ شدن ندارد )

fo2482

روغن و کره را اضافه می کنیم. مقدار کره و روغن بسیار کم باید باشد در حدی که خمیری شود. باید کم کم روغن را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا به یک خمیر تقریبا شل برسید.

fo2483

شربت را اضافه کرده و مرتب هم می زنیم.
در حدی روی حرارت هم می زنیم که حلوا فرم گرفته و لطیف شود .

fo2484

نکته : سرلاک با اضافه کردن آب پف می کند و در این صورت مجبور می شوید که مقداری آب به آن اضافه کنید.
رنگ حلوا و تیره و روشن بودن آن بستگی به میزان تفت دادن دارد که کاملا در اختیار خود شماست  که چقدر آن را تفت بدهید.
داخل ظرف سرو ریخته و آن را با قرص های میوه ای و اسمارتیز تزئین می کنیم.

fo2485

چون میزان روغن حلوا کم است روغن بسیار کمی را پس می دهد و همین باعث می شود تا سطح کار صیقلی و تمیز در بیاید.
در ظرف دردار داخل یخچال می توانید برای چند افطاری از آن استفاده کنید.

fo2478

منبع : cheftayebe.ir

این مطلب را به اشتراک بگذارید:
balatarin cloob Donbaler viwio Donbaleh Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg yahoo Technorati delicious

فرستادن دیدگاه


تبلیغات

تبلیغی وجود ندارد.

تازه ترین ها

No thumbnail available

آموزش بافت مدل مورب

آذر ۱۱ام, ۱۳۹۵

نحوه بافت طرح راه راه مورب برای بافت این طرح از دو رنگ استفاده میشه که همین تفاوت رنگ ها باعث بوج[...]

طرز تهیه مسقطی مدل هندوانه مخصوص شب یلدا

طرز تهیه مسقطی مدل هندوانه مخصوص شب یلدا

آذر ۶ام, ۱۳۹۵

شب یلدا در بین ما ایرانیان جایگاه ویژه ای دارد و اکثر خانم ها برای شب یلدا دسرهای مختلفی درست می کنن[...]

No thumbnail available

دانلود کتاب آموزش تقویت هوش جنین

آذر ۳ام, ۱۳۹۵

چگونه به تقویت هوش جنینِ خود بپردازیم؟اگر از قبل بارداری و حین دوران بارداری تا‌کنون، برنامه‌ای هدفم[...]

دانلود کتاب آموزش تقویت هوش جنین

دانلود کتاب آموزش تقویت هوش جنین

آذر ۳ام, ۱۳۹۵

چگونه به تقویت هوش جنینِ خود بپردازیم؟اگر از قبل بارداری و حین دوران بارداری تا‌کنون، برنامه‌ای هدفم[...]

دانلود ۷ جلد کتاب آموزش دست سازه های شیک نمدی

دانلود ۷ جلد کتاب آموزش دست سازه های شیک نمدی

آذر ۲ام, ۱۳۹۵

مجموعه کتب آموزش دست سازه های شیک نمدی شامل ۷ جلد کتاب است که (برخلاف زبان engelish) بصورت تصویری و [...]

No thumbnail available

طرز تهیه کیک نارنگی

آذر ۱ام, ۱۳۹۵

با توجه به فرا رسیدن فصل سرد پاییز و زمستان کیک های گرم نارنگی و پرتقالی حسابی خواهد چسبید البته شما[...]

طرز تهیه دونات کدو حلوایی

طرز تهیه دونات کدو حلوایی

آبان ۲۷ام, ۱۳۹۵

به گزارش بخش آشپزی سایت شاد کده این فصل مملو از کدوحلوایی است که اتفاقا خواص بسیاری هم دارد، از این [...]

آموزش پخت کیک مرغ و پیازچه

آموزش پخت کیک مرغ و پیازچه

آبان ۲۶ام, ۱۳۹۵

مرحله ۱ – سس مایونز، ماست، خامه و کمی نمک را با هم خوب مخلوط کرده تا یکدست شود. سپس در یخچال نگاه‌دا[...]

دسته‌ها