پورتال تفریحی و آموزشی شادکده

http://shadkade.ir/1392/10/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%DB%B3-%D8%AC%D9%84%D8%AF-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AE%DB%8C%D8%A7%D8%B7%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AF%D8%B1%D9%86/
127 بازدید

آموزش پخت حلوای سرلاک

آب، گلاب، شکر و زعفران را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید.
چون سرلاک شیرین است مقدار شکر حلوا را خیلی کم باید بریزیم و همین موضوع که باعث می شود که حلوا دیگر کشدار و انگشت پیچ نباشد. ولی مقدار شیرینی آن متعادل است.
حدود دو سه دقیقه جوشیدن برای این حلوا مناسب است.

 fo2479

آرد و سرلاک را داخل قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم که نسوزد.
کمی که رنگش طلایی شد کافی است. ( فقط یه کم )

fo2480 fo2481

دقت کنید سریع می سوزد و تلخ می شود ( اگه تجربه کافی ندارید بهتر است آرد را تفت بدهید و بعد از آن که رنگ گرفت سرلاک را اضافه کنید. در این صورت امکان سوختن و تلخ شدن ندارد )

fo2482

روغن و کره را اضافه می کنیم. مقدار کره و روغن بسیار کم باید باشد در حدی که خمیری شود. باید کم کم روغن را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا به یک خمیر تقریبا شل برسید.

fo2483

شربت را اضافه کرده و مرتب هم می زنیم.
در حدی روی حرارت هم می زنیم که حلوا فرم گرفته و لطیف شود .

fo2484

نکته : سرلاک با اضافه کردن آب پف می کند و در این صورت مجبور می شوید که مقداری آب به آن اضافه کنید.
رنگ حلوا و تیره و روشن بودن آن بستگی به میزان تفت دادن دارد که کاملا در اختیار خود شماست  که چقدر آن را تفت بدهید.
داخل ظرف سرو ریخته و آن را با قرص های میوه ای و اسمارتیز تزئین می کنیم.

fo2485

چون میزان روغن حلوا کم است روغن بسیار کمی را پس می دهد و همین باعث می شود تا سطح کار صیقلی و تمیز در بیاید.
در ظرف دردار داخل یخچال می توانید برای چند افطاری از آن استفاده کنید.

fo2478

منبع : cheftayebe.ir

این مطلب را به اشتراک بگذارید:
balatarin cloob Donbaler viwio Donbaleh Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg yahoo Technorati delicious

فرستادن دیدگاه


تبلیغات

تبلیغی وجود ندارد.

تازه ترین ها

بهترین روش پخت قارچ

بهترین روش پخت قارچ

تیر ۶ام, ۱۳۹۶

قارچ یکی از سبزیجاتی است که خواص بسیاری برای بدن دارد. برای از بین نرفتن خواص قارچ باید بدانید که به[...]

روش دوخت کت و دامن زنانه سه لایه

روش دوخت کت و دامن زنانه سه لایه

خرداد ۳۰ام, ۱۳۹۶

آموزش دوخت کت ودامن نقش دار ۳ لایه همان طور که در تصاویر دوخته شده این مدل کت و دامن می بینید ۳ لایه[...]

تغذیه های مخصوص شب امتحان جهت افزایش عملکرد مغز

تغذیه های مخصوص شب امتحان جهت افزایش عملکرد مغز

خرداد ۲۸ام, ۱۳۹۶

روزهای امتحان شرایطی پر از تنش و استرس هستش برای همین باید به تغذیه مناسب زمان امتحانات توجه ویژه ای[...]

دانلود رایگان فیلم آموزش ساخت جعبه کادو به شکل گل

دانلود رایگان فیلم آموزش ساخت جعبه کادو به شکل گل

خرداد ۲۳ام, ۱۳۹۶

دانلود فیلم آموزش ساخت جعبه کادو به شکل گل را در ادامه مطلب دانلود کنید. فرمت فایل : MP4حجم فایل : 2[...]

درست کردن عروسک کلاغ با نمد

درست کردن عروسک کلاغ با نمد

خرداد ۲۰ام, ۱۳۹۶

مرحله ی اول : برای ساخت عروسک کلاغ دو طرح پرنده و یک طرح بال از پارچه نمدی سیاه، یک طرح نوک از پارچه[...]

طرز تهیه ساچ کیک

طرز تهیه ساچ کیک

خرداد ۱۰ام, ۱۳۹۶

ساچ کیک ، کیکی خوشمزه است که نام دیگر آن ساچر کیک است و شما می توانید این کیک خوشمزه را به راحتی در [...]

No thumbnail available

طرز تهیه پیراشکی گوشت و پیاز کاراملی

خرداد ۸ام, ۱۳۹۶

طرز تهیه پیراشکی گوشت و پیاز کاراملی گلزار نورمحمدیان گلزار نورمحمدیان، ۳ام خرداد ۱۳۹۶ @ ۱:۱۷ ب.ظ [...]

طرز تهیه بستنی رژیمی با ماست

طرز تهیه بستنی رژیمی با ماست

خرداد ۶ام, ۱۳۹۶

این بستنی رژیمی از شاتوت، ماست، شکر و کمی وانیل درست شده است.درست کردن این بستنی بسیار سریع و راحت ب[...]

دسته‌ها