پورتال تفریحی و آموزشی شادکده

http://shadkade.ir/1392/10/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%DB%B3-%D8%AC%D9%84%D8%AF-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AE%DB%8C%D8%A7%D8%B7%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AF%D8%B1%D9%86/
2,284 بازدید

طرز تهیه حلوا موزی فوق العاده

یه روش جالب برای داشتن یه حلوای متفاوت استفاده از موزه !

روش خیلی خیلی آسونیه که میتونید برای افطاری های ماه رمضون یا مراسم های دیگه ازش استفاده کنید . 

بعد از آماده شدن حلوا و خنک شدنش حلوا رو روی سینی یا سطح صافی پهن کنید ( زیر کار رو سلفون بکشید )

یه موز درسته رو مانند شکل روی حلوا قرار بدید و با کمک سلفون حلوا رو رول کنید .. سپس رول رو به مدت یکی دو ساعت داخل یخچال قرار بدید و موقع سرو با یه چاقوی تیز اون رو برش بزنید

1098_banana_halva

طرز تهیه حلوا:.

حلواها انواع مختلفی دارن و بسته به آردی که برای تهیه اونا به کار برده میشه رنگها و بافتهای متفاوتی پیدا میکنن .. 

برای تهیه حلوا نکاتی هست که اگه رعایت کنید حلوای بهتری خواهید داشت ..

۱- رنگ حلوا به آردی که برای تهیه اون به کار میبرید بستگی داره و همچنین به میزان تفتی که آرد داده میشه .. پس اگه حلوای تیره تری میخواید باید آرد رو بیشتر تفت بدید تا تغییر رنگ بیشتری بده .. 

۲- اگه برای حلوا از زعفرون استفاده میکنید حتما به صورت دم کرده باشه و اگه هل استفاده میکنید یا از عرق هل استفاده کنید یا هل رو دم کنید که دونه های هل توی حلوا مشخص نباشه

11

۳- اگه قصد دارید حلوا رو تزئین کنید بهتره از روغن جامد هم استفاده کنید .. البته اگه همه روغن رو جامد استفاده کنید نتیجه خوبی نمیگیرید چون روغن جامد بعد از سرد شدن میماسه .. بهتره همیشه برای حلوا از ترکیب روغن مایع .. جامد و کمی کره آب شده استفاده کنید .. 

۴- آرد رو قبل از ریختن داخل قابلمه حتما الک کنید و بعد از تفت دادن آرد هم اگه اون رو الک کنید نتیجه خیلی بهتری خواهید گرفت . آرد رو باید مرتب با قاشق چوبی به هم بزنید تا یکنواخت تفت داده بشه ..

۵- گلاب و هل و زعفرون رو در پایان کار اضافه کنید ..

۶- موقع اضافه کردن شهد یا شربت شکر به آرد و روغن خیلی خیلی دقت کنید .. حتما ظرف رو از روی حرارت بردارید و صبر کنید کمی خنک بشه بعد شهد خنک شده رو بهش اضافه کنید .. بخاری که در هنگام ریختن شهد روی آرد و روغن ایجاد میشه شدیدا میسوزونه .. پس خیلی مواظب باشید !

۷- اگه حلواتون خشک و ترک خورده میشه علتش کمی روغن هست .. پس نسبت ها رو برای آرد و روغن درست رعایت کنید تا بتونید تزئین بهتری برای حلوا انجام بدید ..

۸- اگه حلوای دو رنگ میخواید میتونید موقع تفت دادن آرد نیمی از آرد رو زودتر از روی حرارت بردارید و جدا در یه ظرف دیگه درست کنید ..

۹ – وقتی حلوا از ظرف جدا بشه و کاملا منسجم باشه باید اون رو از روی حرارت بردارید و کار تمام شده ..

۱۰- اگه برای تزئین از نون میکادو استفاده میکنید باید حلوا رو تا داغه روی نون بریزید .. اگه توی ظرفی میخواید بریزید و تزئین ساده کنید بهتره حلوا ولرم باشه و اگه از قیف و کپسول میخواید استفاده کنید باید حلوا خنک شده باشه ..

این مطلب را به اشتراک بگذارید:
balatarin cloob Donbaler viwio Donbaleh Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg yahoo Technorati delicious

فرستادن دیدگاه


تبلیغات

تبلیغی وجود ندارد.

تازه ترین ها

No thumbnail available

آموزش بافت مدل مورب

آذر ۱۱ام, ۱۳۹۵

نحوه بافت طرح راه راه مورب برای بافت این طرح از دو رنگ استفاده میشه که همین تفاوت رنگ ها باعث بوج[...]

طرز تهیه مسقطی مدل هندوانه مخصوص شب یلدا

طرز تهیه مسقطی مدل هندوانه مخصوص شب یلدا

آذر ۶ام, ۱۳۹۵

شب یلدا در بین ما ایرانیان جایگاه ویژه ای دارد و اکثر خانم ها برای شب یلدا دسرهای مختلفی درست می کنن[...]

No thumbnail available

دانلود کتاب آموزش تقویت هوش جنین

آذر ۳ام, ۱۳۹۵

چگونه به تقویت هوش جنینِ خود بپردازیم؟اگر از قبل بارداری و حین دوران بارداری تا‌کنون، برنامه‌ای هدفم[...]

دانلود کتاب آموزش تقویت هوش جنین

دانلود کتاب آموزش تقویت هوش جنین

آذر ۳ام, ۱۳۹۵

چگونه به تقویت هوش جنینِ خود بپردازیم؟اگر از قبل بارداری و حین دوران بارداری تا‌کنون، برنامه‌ای هدفم[...]

دانلود ۷ جلد کتاب آموزش دست سازه های شیک نمدی

دانلود ۷ جلد کتاب آموزش دست سازه های شیک نمدی

آذر ۲ام, ۱۳۹۵

مجموعه کتب آموزش دست سازه های شیک نمدی شامل ۷ جلد کتاب است که (برخلاف زبان engelish) بصورت تصویری و [...]

No thumbnail available

طرز تهیه کیک نارنگی

آذر ۱ام, ۱۳۹۵

با توجه به فرا رسیدن فصل سرد پاییز و زمستان کیک های گرم نارنگی و پرتقالی حسابی خواهد چسبید البته شما[...]

طرز تهیه دونات کدو حلوایی

طرز تهیه دونات کدو حلوایی

آبان ۲۷ام, ۱۳۹۵

به گزارش بخش آشپزی سایت شاد کده این فصل مملو از کدوحلوایی است که اتفاقا خواص بسیاری هم دارد، از این [...]

آموزش پخت کیک مرغ و پیازچه

آموزش پخت کیک مرغ و پیازچه

آبان ۲۶ام, ۱۳۹۵

مرحله ۱ – سس مایونز، ماست، خامه و کمی نمک را با هم خوب مخلوط کرده تا یکدست شود. سپس در یخچال نگاه‌دا[...]

دسته‌ها