پورتال تفریحی و آموزشی شادکده

http://shadkade.ir/1392/10/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%DB%B3-%D8%AC%D9%84%D8%AF-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AE%DB%8C%D8%A7%D8%B7%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AF%D8%B1%D9%86/
403 بازدید

آموزش ساخت شمع شناور فانتزی

شمع‌های شناور در قالب‌های پهن و کم‌عمق قالب‌گیری می‌شوند این همان چیزی است که باعث شناوری آنها می‌شود. قالب‌های کیک و شکلات برای این نوع شمع‌ها مناسب می‌باشند. شوند. فتیله را به طول ۳/۱ سانتی‌متر قیچی کنید :
– مواد و وسایل موردنیاز ذوب
– مواد و وسایل شمع‌های قالبی
– سوزن بزرگ با سوراخی درشت (اگر از قالب‌های شیرینی استفاده می‌کنید).
– قالب که اندازه آن پهن‌تر از ارتفاع باشد.
– چاقو
– انبردست
فتیله: مخصوص شمع شناور آماده شده

h05h09
● روش ساخت
۱. مقدار موم مورد نیاز را حساب کنید و با مراجعه به توضیحات مربوط به ذوب موم آن را ذوب کنید.


۲. فتیله را ۸/۳ سانتی‌متر بلندتر از ارتفاع قالب ببرید. یک انتهاء فتیله را در سوراخ نگهدارنده فتیله قرار دهید و با انبردست محکم کنید و مطمئن شوید که فتیله محکم شود.


۳. قبل از اینکه قالب را با روغن مایع چرب کنید آن را خوب تمیز کرده و کاملاً خشک نمائید نگهدارنده فتیله را در

اینجا ببینید، فتیله را در نگهدارنده قرار دهید و به نقل از سایت شادکده آن را در مرکز ته هر قالب قرار دهید و با قدت موم ذوب شده را تا

۳/۱ سانتی‌متر مانده به لبه قالب بریزید و به آرامی اطراف بدنه قالب را ضربه بزنید تا حباب‌ها و هوای داخل موم

خارج شوند.


۴. ماهی‌تابه پهن و کم‌عمق را آب کنید و قالب‌ها را داخل آب قرار دهید تا سرد شوند، و اگر لازم بود روی قالب‌ها

را یک چیز سنگین قرار دهید تا در آب برگردانده نشوند.


۵. مرحله ۱۱ – ۱۲ شمع‌های قالبی را در مبحث (نکاتمهم برای شمع‌های قالبی) دنبال کنید، فقط در اینجا به

خاطر کوچکی شمع یک بار دوباره پر کردن کافی می‌باشد. زمانی‌که شمع را دوباره پر می‌کنید دقت کنید که موم

روی فتیله ریخته شود و آن را به خاطر اینکه راحت‌تر روشن شود و بسوزد بپوشاند.


۶. زمانی‌که موم کاملاً سرد شد قالب‌ها را از داخل ماهی‌تابه آب بردارید و آنها را برگردانید تا شمع‌ها از قالب‌ها جدا شوند.

این مطلب را به اشتراک بگذارید:
balatarin cloob Donbaler viwio Donbaleh Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg yahoo Technorati delicious

فرستادن دیدگاه


تازه ترین ها

طرز تهیه دلمه کدو ایتالیایی

طرز تهیه دلمه کدو ایتالیایی

شهریور ۳۰ام, ۱۳۹۶

دلمه کدو ایتالیایی، یک پیش غذای 10 دقیقه ای با مایکروفر :دلمه کدو ایتالیایی یک پیش غذای مخصوص گیاهخو[...]

دانلود کتاب آموزش انواع شبه قالی و پادری فانتزی

دانلود کتاب آموزش انواع شبه قالی و پادری فانتزی

شهریور ۲۹ام, ۱۳۹۶

شبه قالی نوع جدیدی از فرش است که در انواع طرح ها اعم از پادری ، فرش اتاق کودک ، فرش اتاق پذیرایی و …[...]

طرز تهیه سالاد تایلندی مرغ

طرز تهیه سالاد تایلندی مرغ

شهریور ۲۵ام, ۱۳۹۶

ابتدا برنج را طبخ می‌کنیم و کنار می‌گذاریم تا سرد شود. کره بادام زمینی، سرکه، روغن، سس سویا، شکر، زن[...]

طرز تهیه نان کرپ

طرز تهیه نان کرپ

شهریور ۲۴ام, ۱۳۹۶

کرپ در حقیقت نوعی نان نازک است که در تابه کوچک روی حرارت ملایم تهیه می شود و مواد مختلفی از قبیل گوش[...]

دانلود کتاب آموزش تعمیرات مبتدی موبایل

دانلود کتاب آموزش تعمیرات مبتدی موبایل

شهریور ۲۰ام, ۱۳۹۶

در کتاب آموزش تعمیرات موبایل مبتدی نوشته مهدی سنجه ونلی و آبروش، اطلاعات کلی و تخصصی دباره‌ی تعمیرات[...]

طرز تهیه کیک موزی

طرز تهیه کیک موزی

شهریور ۱۸ام, ۱۳۹۶

به نظر من یه کیک خونگی و خوشمزه همیشه جزء بهترین گزینه ها واسه دور همی های دوستانه و عصرونه هست. مخص[...]

روز اول مدرسه

روز اول مدرسه

شهریور ۱۶ام, ۱۳۹۶

بعضي از بچه‌هاي كوچك‌تر ممكن است روز اول مدرسه اندكي عصبي باشند يا حتي بترسند. در مواجه شدن با كلي چ[...]

شخصیت شناسی از روی بستنی مورد علاقه تان

شخصیت شناسی از روی بستنی مورد علاقه تان

شهریور ۱۵ام, ۱۳۹۶

بستنی مورد علاقه تان شخصیتتان را برملا می کند‎ از آنجایی که این روزها از فرم ابرو گرفته تا خط ص[...]

دسته‌ها