پورتال تفریحی و آموزشی شادکده

http://shadkade.ir/1392/10/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%DB%B3-%D8%AC%D9%84%D8%AF-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AE%DB%8C%D8%A7%D8%B7%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AF%D8%B1%D9%86/
120 بازدید

نکات مهم در خرید و استفاده از عطر و ادکلن

۱-در دنیای مُد، عطر و اودکلن هم مثل رخت و لباس و کفش و کلاه و … سال به سال، نو می‌شود اما هر عطری برای هر سن وهرموقعیتی مناسب نیست.
۲- از عطرهایی مانند بولگاری، اسکادا و ایریا که رایحه سنگینی دارند، ترجیحا در محافل رسمی استفاده کنید. همیشه بهتر است که در مکان‌های رسمی از رایحه‌های تلخ، گرم، شیرین و تند استفاده کنید.

perfume
۳-در ساخت عطرهای تلخ معمولا از اسانس‌هایی مانند ریشه درختان و ادویه‌های تند شرقی استفاده می‌کنند. عطرهای شیرین و گرم هم عطرهایی هستند که از بو و طعم شکلات و میوه‌های تابستانی برخوردارند.
۴- از عطرهایی مانند مادام روشاز، گپ، هوگو و آزارو ترجیحا در محافل دوستانه و صمیمی استفاده کنید. همیشه بهتر است که در محافل دوستانه و صمیمی، از عطرهای سرد و ترش استفاده کنید.
۵- عطر سرد به عطری می‌گویند که حس خنکی و تازگی را القا ‌کند. استشمام این عطرها معمولا باعث می‌شود که طعمِ میوه‌هایی مانند خیار و هندوانه را به خاطر بیاوریم.
۶- عطر ترش به عطری می‌گویند که طعم مرکبات را به خاطر بیاورد. عطرهای ترش نیز القا کننده حس طراوت و شادمانی‌اند.
۷- عطرهای سرد و ترش باعث آرامش روحی و رفع خستگی نیز می‌شوند. لابد دیده‌اید که در باشگاه‌های ورزشی، هوای داخل باشگاه را معمولا با رایحه‌های سرد و ترش مطبوع می‌کنند. عطرهایی با طعم گل‌های وحشی می‌توانند حس صمیمیت بیشتری به محیط القا کنند.
۸- همانطور که در بحث رنگ‌ها، از رنگ سال و رنگ فصل برایتان گفتیم؛ در بحث عطرها هم باید از عطر سال و عطر فصل صحبت کنیم. طبیعتا عطرهایی که بهتر است در روزهای گرم و آفتابی استفاده ‌شوند، با عطرهایی که مناسب روزهای سرد زمستان‌اند، یکسان نیستند.
۹- در فصل بهار از عطرهای ملایم استفاده کنید. عطرهای ملایم و بهاری را معمولا از گل‌های بنفشه، تمشک و مگنولیا می‌گیرند.
۱۰- در روزهای گرم تابستان برای ماندگاری بوی عطر باید به دفعات بیشتری از آن استفاده کنید. با این حساب، بهتر است که در فصل گرم از عطری استفاده کنید که ماندگاری بیشتری داشته باشد.
۱۱- در فصل گرم، استفاده از رایحه‌های خنک و ترش، تلخ و ‌‌‌سرد، جنگلی و‌ وحشی بسیار خوشایند است. استفاده از رایحه های خنک و ترش در فصل تابستان، سرمای خوشایندی را به شما و اطرافیانتان منتقل می‌کند و درنتیجه از حس ِ‌گرمای محیط می‌کاهد تا به یک حس تعادل دمایی برسید.
۱۲- ماندگاری عطرها در هوای سرد بیشتر است. یعنی در پاییز و زمستان با توجه به دمای پایین هوا، الکل موجود در عطر دیرتر تبخیر می‌شود. در فصل‌های سرد سال، بهتر است از رایحه‌های سنگین مانند عطرهای شیرین، تند و تلخ استفاده کنید.
۱۳- اگر پوست‌تان چرب است، خوشحال باشید چون دوام و ماندگاری عطرها بر روی پوست‌های چرب و تیره بیشتر است. اما عطر برای پوست‌های روشن و خشک، در حکم یک مرطوب‌کننده است و دوام زیادی روی این پوست‌ها ندارد.
۱۴- اگر پوست‌تان روشن و خشک است و می‌خواهید ماندگاری عطرتان بیشتر شود، بهتر است پیش از استفاده از عطر، از لوسیون‌های مرطوب کننده بدون بو استفاده کنید.
۱۵- از زمان‌های گذشته، این باور همچنان پابرجاست که عطر و اودکلن را باید به پوست جلوی گردن و یا به مچ دست زد. واقعیت این است که زدن عطر بر روی محل نبض‌ها (مانند: مچ‌دست، مچ پا، پشت زانوها و نبض گردن) باعث متصاعد شدن رایحه عطر شده و کلا خوشایند است اما پزشکان توصیه می‌کنند به گردنتان عطر نزنید چرا که این کار، احتمال بیماری‌های پوستی را در این ناحیه افزایش می‌دهد.

را ههای شناخت عطر اورجینال از تقلبی

اورجینال یا تقلبی؛ مسئله این است   
چگونه عطر اصل را از عطر تقلبی تشخیص دهیم؟

عطر اصل سلفون و بسته بندی کاملی دارد. بسته بندیهای شفافی که هیچ جای داغ شدگی یا پرس شدن دوباره دیده نمیشود.
 

خیلی از دستگاهها وجود دارند که با باز شدن جعبه میتوان  با آنها دوباره جعبه عطر را بسته بندی کرد ولی باید دقت کنید که سلفون ظرافت خاص خود را داشته  باشد و اندازه جعبه عطر باشد و روی جعبه نلغزد و سلفون چسبیده به جعبه  باشد. عطری اورجینال است که وقتی آن را تکان میدهید کف ایجاد شده روی آن خیلی زود از بین  برود.
ادکلن، ادوتویلت، ادوپرفیوم و پرفیوم اسامی هستند که به ترتیب از درجه اسانس استفاده شده در عطر نشات میگیرند. در ادکلنها درصد اسانس پایین است و بالاترین درصد را پرفیوم ها دارند. معمولا ادوپرفیوم و پرفیومها بیشتر برای خانمها تولید میشود واین به دلیل مکانیزم بدن خانمهاست که تعریق کمتری دارند.
منبع:atrara.ir
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
balatarin cloob Donbaler viwio Donbaleh Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg yahoo Technorati delicious

فرستادن دیدگاه


تازه ترین ها

طرز تهیه دلمه کدو ایتالیایی

طرز تهیه دلمه کدو ایتالیایی

شهریور ۳۰ام, ۱۳۹۶

دلمه کدو ایتالیایی، یک پیش غذای 10 دقیقه ای با مایکروفر :دلمه کدو ایتالیایی یک پیش غذای مخصوص گیاهخو[...]

دانلود کتاب آموزش انواع شبه قالی و پادری فانتزی

دانلود کتاب آموزش انواع شبه قالی و پادری فانتزی

شهریور ۲۹ام, ۱۳۹۶

شبه قالی نوع جدیدی از فرش است که در انواع طرح ها اعم از پادری ، فرش اتاق کودک ، فرش اتاق پذیرایی و …[...]

طرز تهیه سالاد تایلندی مرغ

طرز تهیه سالاد تایلندی مرغ

شهریور ۲۵ام, ۱۳۹۶

ابتدا برنج را طبخ می‌کنیم و کنار می‌گذاریم تا سرد شود. کره بادام زمینی، سرکه، روغن، سس سویا، شکر، زن[...]

طرز تهیه نان کرپ

طرز تهیه نان کرپ

شهریور ۲۴ام, ۱۳۹۶

کرپ در حقیقت نوعی نان نازک است که در تابه کوچک روی حرارت ملایم تهیه می شود و مواد مختلفی از قبیل گوش[...]

دانلود کتاب آموزش تعمیرات مبتدی موبایل

دانلود کتاب آموزش تعمیرات مبتدی موبایل

شهریور ۲۰ام, ۱۳۹۶

در کتاب آموزش تعمیرات موبایل مبتدی نوشته مهدی سنجه ونلی و آبروش، اطلاعات کلی و تخصصی دباره‌ی تعمیرات[...]

طرز تهیه کیک موزی

طرز تهیه کیک موزی

شهریور ۱۸ام, ۱۳۹۶

به نظر من یه کیک خونگی و خوشمزه همیشه جزء بهترین گزینه ها واسه دور همی های دوستانه و عصرونه هست. مخص[...]

روز اول مدرسه

روز اول مدرسه

شهریور ۱۶ام, ۱۳۹۶

بعضي از بچه‌هاي كوچك‌تر ممكن است روز اول مدرسه اندكي عصبي باشند يا حتي بترسند. در مواجه شدن با كلي چ[...]

شخصیت شناسی از روی بستنی مورد علاقه تان

شخصیت شناسی از روی بستنی مورد علاقه تان

شهریور ۱۵ام, ۱۳۹۶

بستنی مورد علاقه تان شخصیتتان را برملا می کند‎ از آنجایی که این روزها از فرم ابرو گرفته تا خط ص[...]

دسته‌ها