پورتال تفریحی و آموزشی شادکده

http://shadkade.ir/1392/10/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%DB%B3-%D8%AC%D9%84%D8%AF-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AE%DB%8C%D8%A7%D8%B7%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AF%D8%B1%D9%86/
304 بازدید

دستور تهیه دسر محبوب ایتالیایی ها – تیرامیسو (Tiramisu)

تیرامیسو، دسری ایتالیایی است که چند سالی است در ایران طرفدارانی پیدا کرده است؛ حتی یکی از کارخانه های بزرگ بستنی سازی کشور نوع آماده و بسته بندی شده آن را تولید و روانه بازار کرده است. برای آشنایی بیشتر با دستور تهیه تیرامیسوی کلاسیک با ما همراه شوید.

242622_681

مواد لازم

    6 عدد زرده تخم مرغ
    1 فنجان شکر
    1 ¼ فنجان پنیر ماسکارپونه
    1 ¾ فنجان خامه زده شده
    بیسکویت لیدی فینگر یا کیک اسفنجی به میزان لازم
    ¼ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
    750 میلی لیتر آب
    1 ½ فنجان شکر
    4 قاشق غذا خوری دانه های قهوه
    1 عدد وانیل تازه یا ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل
    1 چوب دارچین
    1 تکه از پوست پرتقال، اختیاری

242623_907

دانلود کتاب آموزش انواع دسرهای کافی شاپ

 

طرز تهیه

مرحله ۱

زرده تخم مرغ و شکر را با هم مخلوط می کنیم ظرف را روی بخار آب قرار می دهیم و مدام هم می زنیم به مدت ۱۰ دقیقه تا به رنگ لیموی روشن تبدیل شود و از روی بخار آب بر می داریم تا سرد شدن کامل همچنان با هم زن آن را هم می زنیم

242624_418

مرحله ۲

.خامه ای شیرین شده را اضافه می کنیم و به آرامی با هم مخلوط می کنیم و کنار می گذاریمپنیر ماسکار پونه را به تخم مرغها اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم

242627_660

مرحله ۳

دانه های قهوه را همراه با چوب دارچین ، وانیل ، شکر، پوست پرتقال و آب با هم خوب مخلوط می کنیم و می گذاریم دم بکشد .سپس آنها را داخل صافی ریخته و مایع بدست آمده را برای خیساندن لیدی فینگر کنار می گذاریم تا سرد شود

242629_920

مرحله ۴

بیسکویت های فینگر لیدی را داخل مایع قهوه قرار می دهیم و سریع بر می داریم چون نباید نرم شود و به ترتیب ته ظرف مورد نظر می چینیم تا کف آن را بپوشاند

242631_419

242634_352

مرحله ۵

یک لایه ازکرمی که درست کرده ایم را روی آنها می ریزیم تا کاملا روی آنها را بپوشاند

242633_409

دانلود کتاب آموزش انواع دسرهای کافی شاپ

مرحله ۶

یک لایه دیگه ار بیسکویتهای که در مایع قهوه خیسانده ایم را می چینیم وبا یک لایه ضخیم از کرم روی آنها را می پوشانیم در آخر روی آن را با پودر کاکائو ، قهوه یا نسکافه می پوشانیم و به مدت ۴ ساعت در یخچال می گذاریم بماند.

242635_244

۷ راز تیرامیسو

تیرامیسو یکی از دسرهای معروف ایتالیایی هاست. این دسر به همان اندازه در ایتالیا معروف است که قطاب یزدی در ایران. معنای لغتی تیرامیسو «بینداز بالا» است. این دسر در میلان به قدری خوش طعم تهیه می شود که دوست دارید آن را با ظرف میل کنید اما برای تهیه تیرامیسو، باید نکته هایی رعایت شود که به هرچه خوشمزه تر شدن آن کمک می کند:

۱. پنیری که در تهیه این دسر به کار می رود، باید از نوع خامه ای و بدون نمک باشد. در میان انواع پنیرها، بهترین انتخاب، پنیر ماسکارپونه است و استفاده از پنیرهای خامه ای معمولی که طعم شوری دارد، طعم تیرامیسو را خراب خواهد کرد.

۲. نباید هر بیسکویتی را برای تهیه تیرامیسو استفاده کرد. برخی از بیسکویت های طعم دار استفاده می کنند در حالی که این دسر بیسکویت خاص خود را دارد که به نام «لیدی فینگر» معروف است؛ بیسکویتی شکری و با بافت اسفنجی. اگر این بیسکویت در دسترس نبود، می توان از کیک اسفنجی ساده نیز استفاده کرد.

۳. بهترین قهوه برای تهیه این دسر، قهوه اسپرسو است که باید کاملا تلخ و سیاه باشد. هرگز نباید از قهوه شکردار، شیردار یا نسکافه ای برای تهیه تیرامیسو استفاده کرد.

۴. غوطه ور کردن بیسکویت ها در قهوه به مدت طولانی اشتباه است. باید بیسکویت را به اندازه شمارش اعداد از یک تا ۵ در قهوه قرار داد و فورا خارج کرد.

۵. برای آنکه بوی زحم تخم مرغ گرفته شود، باید زرده و سفیده حتما جداگانه زده شوند و ابتدا پنیر با زرده مخلوط و سپس زرده به سفیده زده شده افزوده شود. در این صورت کرمی نرم، سبک و پف دار به دست می آید که بویی نمی دهد. ریختن کمی وانیل در این مخلوط طعم بهتری به آن می دهد.

۶. ظرف مناسب سرو این دسر، ظرف شیشه ای است تا لایه های دسر در آن دیده شود. قابل مشاهده بودن طبقات دسر، لذت خوردن آن را چند برابر می کند.

۷. خوردن تیرامیسو آدابی دارد؛ باید قاشق را در عمقی ترین قسمت فرو برد و سپس تکه ای از آن را کند و بالا آورد. در این صورت، وقتی قاشقی از آن را در دهان می گذارید، بهترین طعم را حس خواهید کرد. اگر ابتدا لایه های فوقانی را میل کنید و بعد لایه های زیرین خورده شوند، چندان درست نیست و نشان از این دارد که با آداب خوردن این دسر آشنایی ندارید و تیرامیسوخور واقعی نیستید.

● اگر لاغر هستید
این دسر به دلیل کالری بالایی که دارد، از انتخاب های مناسب برای میان وعده شماست. می توانید آن را بعدازظهر یا به عنوان عصرانه میل کنید. برای افزایش میزان کالری آن نیز می توانید از کمی خامه، شکلات رنده شده و حتی کمی پودرنارگیل استفاده کنید. البته افزودن هر یک از این مواد غذایی پرکالری، دستور تهیه آن را از نوع اصلی اش متمایز خواهد کرد.

● اگر چربی خون دارید
بهتر است از خوردن این دسر صرف نظر کنید زیرا در آن از پنیر خامه ای و تخم مرغ استفاده می شود که هر ۲ از منابع کلسترول با منشاء حیوانی هستند. در ضمن بهتر است مقدار شکر افزوده شده به این دسر را به حداقل برسانید.

● اگر سوء هاضمه دارید
از آنجا که تیرامیسو چرب است و دیرهضم نیز محسوب می شود و شما به دلیل مشکل گوارشی تان باید خوراکی های سبک میل کنید، بهتر است از خوردن آن صرف نظر کنید.

دانلود کتاب آموزش انواع دسرهای کافی شاپ

source:bartarinha.ir

این مطلب را به اشتراک بگذارید:
balatarin cloob Donbaler viwio Donbaleh Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg yahoo Technorati delicious

فرستادن دیدگاه


تبلیغات

تبلیغی وجود ندارد.

تازه ترین ها

روش دوخت کت و دامن زنانه سه لایه

روش دوخت کت و دامن زنانه سه لایه

خرداد ۳۰ام, ۱۳۹۶

آموزش دوخت کت ودامن نقش دار ۳ لایه همان طور که در تصاویر دوخته شده این مدل کت و دامن می بینید ۳ لایه[...]

تغذیه های مخصوص شب امتحان جهت افزایش عملکرد مغز

تغذیه های مخصوص شب امتحان جهت افزایش عملکرد مغز

خرداد ۲۸ام, ۱۳۹۶

روزهای امتحان شرایطی پر از تنش و استرس هستش برای همین باید به تغذیه مناسب زمان امتحانات توجه ویژه ای[...]

دانلود رایگان فیلم آموزش ساخت جعبه کادو به شکل گل

دانلود رایگان فیلم آموزش ساخت جعبه کادو به شکل گل

خرداد ۲۳ام, ۱۳۹۶

دانلود فیلم آموزش ساخت جعبه کادو به شکل گل را در ادامه مطلب دانلود کنید. فرمت فایل : MP4حجم فایل : 2[...]

درست کردن عروسک کلاغ با نمد

درست کردن عروسک کلاغ با نمد

خرداد ۲۰ام, ۱۳۹۶

مرحله ی اول : برای ساخت عروسک کلاغ دو طرح پرنده و یک طرح بال از پارچه نمدی سیاه، یک طرح نوک از پارچه[...]

طرز تهیه ساچ کیک

طرز تهیه ساچ کیک

خرداد ۱۰ام, ۱۳۹۶

ساچ کیک ، کیکی خوشمزه است که نام دیگر آن ساچر کیک است و شما می توانید این کیک خوشمزه را به راحتی در [...]

No thumbnail available

طرز تهیه پیراشکی گوشت و پیاز کاراملی

خرداد ۸ام, ۱۳۹۶

طرز تهیه پیراشکی گوشت و پیاز کاراملی گلزار نورمحمدیان گلزار نورمحمدیان، ۳ام خرداد ۱۳۹۶ @ ۱:۱۷ ب.ظ [...]

طرز تهیه بستنی رژیمی با ماست

طرز تهیه بستنی رژیمی با ماست

خرداد ۶ام, ۱۳۹۶

این بستنی رژیمی از شاتوت، ماست، شکر و کمی وانیل درست شده است.درست کردن این بستنی بسیار سریع و راحت ب[...]

دانلود کتاب آموزش سفره آرایی با فرمت PDF

دانلود کتاب آموزش سفره آرایی با فرمت PDF

اردیبهشت ۳۱ام, ۱۳۹۶

دانلود کتاب آموزش سفره آرایی با فرمت PDF سفره آرایی و تزئین غذاها جایگاه ویژه ای در بین بانوان [...]

دسته‌ها