پورتال تفریحی و آموزشی شادکده

http://shadkade.ir/1392/10/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%DB%B3-%D8%AC%D9%84%D8%AF-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AE%DB%8C%D8%A7%D8%B7%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AF%D8%B1%D9%86/
101 بازدید

اموزش پخت کانفی اردک با ترشی کشمش تند

می دانید بهترین چیز در درست کردن کانفی اردک چیست؟
آن همه روغن غلیظی که برایتان می ماند. از آن برای سرخ کردن سیب زمینی استفاده کنید.


راه خوبی است تا یک روش قدیمی را به روز کنید. خلاصه که به هیچ وجه آن را دور نریزید (این روغن به خوبی در فریزر دوام می آورد).

طرز تهیه:
به وسیله ی نوک یک چاقو یا نوک تیز چنگال سرتاسر پوست ران اردک را خراش دهید. سیر را روی آن بمالید (خرده های سیر باید به پوست بچسبند) و با یک قاشق چایخوری فلفل سیاه آسیاب شده و ۲ قاشق سوپخوری نمک مزه دار کنید.

fo1813


فر را از قبل تا ۲۵۰ درجه ی فارنهایت داغ کنید. تکه های اردک را از سمت پوست دار در یک ماهیتابه یا ظزف چدنی بزرگ بچینید و ۸ شاخه آویشن و ۴ عدد فلفل قرمز (یا ۱ قاشق سوپخوری پودر فلفل مخلوط) را به همراه نصف فنجان آب به آن اضافه کنید. روی تابه را با فویل یا سرپوش بپوشانید و به مدت ۲ ساعت در فر بگذارید تا آنقدر بپزد که روغن بیاندازد (شوکه نشوید، حسابی به روغن می نشیند).


قطعه های اردک را از آن رو کنید و در روغن خود بخوابانید. روی تابه را بپوشانید و به مدت ۲ تا ۲ ساعت و نیم دیگر بپزید تا گوشت آن حسابی ترد شود و استخوان ها به راحتی تکان بخورند.


طی این مدت، سرکه، شکر، دانه های خردل، شاخه ی رزماری، شاخه آویشن باقیمانده، ۲ فلفل قرمز (یا نصف قاشق چایخوری پودر فلفل مخلوط) و ۱ فنجان آب را در یک ماهیتابه ی متوسط بریزید و بگذارید تا جوش بخورد. حرارت شعله را کم کنید و به مدت ۳ دقیقه بگذارید آهسته بجوشد و هر از گاهی هم بزنید تا شکر حل شود. کشمش ها را توی این مخلوط بریزید و آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید حداقل به مدت ۱ ساعت خنک شود.


حرارت فر را تا ۴۰۰ درجه ی فارنهایت زیاد کنید. تکه های اردک را از داخل روغن بردارید و به شکلی که سمت پوست دار آن رو به بالا باشد روی یک سینی فر قرار دهید.
روغن را برای مصارف دیگر نگه دارید ( این روغن تا ۳ هفته در یخچال و ۳ ماه در فریزر ماندگاری دارد، قبل از مصرف مجدداً حرارت دهید و آن را صاف کنید).


تکه های اردک را با فلفل سیاه خرد شده مزه دار کنید و آنها را به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه سرخ کنید تا پوستشان طلایی و برشته شود. حالا می توانید اردک را به همراه ترشی کشمش سرو کنید.

میتوانید این کار ها را از پیش انجام دهید:
میتوانید کشمش را از یک هفته قبل ترشی بیندازید.
روی آن را بپوشانید و بگذارید تا خنک شود. دمای آن را قبل از سرو کردن به دمای اتاق برسانید.


اردک را هم می توانید از یک هفته قبل بپزید.
تکه های اردک خوابانده شده در روغن را در یک ظرف محفوظ از هوا قرار دهید و بگذارید خنک شود.

آماده سازی: ۳۰ دقیقه
مدت انتظار: ۲ ساعت
مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه

 

مواد لازم : برای ۸ نفر

ران اردک (با پوست و استخوان) ۸ عدد
سیر (ریز خرد شده) ۴ حبه
آویشن (جدا شده از ساقه) ۹ شاخه کوچک
کشمش طلایی ۱ و نیم فنجان
دانه خردل قهوه ای ۲ قاشق چایخوری
سرکه سفید ۱/۲ فنجان
شکر ۱/۴ فنجان
رزماری ۱ شاخه کوچک
 فلفل سیاه (آسیاب شده)  1 قاشق چایخوری
 نمک ۲ قاشق سوپ خوری و ۱ قاشق چایخوری
 فلفل قرمز ۹ عدد


فلفل قرمز ۹ عدد (خرد و خشک شده، یا ۱ و نیم قاشق چایخوری پودر فلفل مخلوط)

منبع : sooran.com

این مطلب را به اشتراک بگذارید:
balatarin cloob Donbaler viwio Donbaleh Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg yahoo Technorati delicious

فرستادن دیدگاه


تبلیغات

تبلیغی وجود ندارد.

تازه ترین ها

دانلود کتاب آموزش دوخت انواع لباس زیر، مایو و لباس خواب

دانلود کتاب آموزش دوخت انواع لباس زیر، مایو و لباس خواب

اسفند ۳ام, ۱۳۹۵

خیاطی یکی از هنرهایی است که از دیر باز توجه بسیاری از بانوان هنرمند ایران زمین را بخود جلب کرده و گا[...]

آموزش سبزه با شاهی

آموزش سبزه با شاهی

اسفند ۳ام, ۱۳۹۵

آموزش سبزه با شاهیبا استفاده از یک ورق نازک آهن سد را به یک تخته چوب ببا چسب حرارتی میچسبانیم دو سر [...]

بافت شال و کلاه با پیچ جغدی

بافت شال و کلاه با پیچ جغدی

اسفند ۳ام, ۱۳۹۵

بافت شال و کلاه با پیچ جغدیکلاه جغدیبرای این کلاه با نخ معمولی با میل شماره ۳/۵ ده دونه سراندازی کرد[...]

No thumbnail available

آموزش کاشت سبزه مدل طاووس

بهمن ۲۴ام, ۱۳۹۵

در ابتدا دسته‌ی سبد و همچنین قسمت انتهایی آن یعنی دم قو را جدا کنید. دقت کنید سبد از هم باز نشود. [...]

No thumbnail available

دانلود کتاب آموزش جامع عثمان دوزی و شفق دوزی

بهمن ۱۵ام, ۱۳۹۵

هنر عثمان دوزی از صدها سال قبل از صفویان در آذربایجان رواج داشته و با زر و نقره و سنگ های قیمتی ،روی[...]

No thumbnail available

دانلود کتاب آموزش بافتنی های شیک یک روزه

بهمن ۱۱ام, ۱۳۹۵

کتاب آموزش بافتنی های شیک یک روزه کتابی است فوق العاده که به شما آموزش بافت انواع لباس های شیکی که ت[...]

طرز تهیه بستنی زمستانی

طرز تهیه بستنی زمستانی

بهمن ۶ام, ۱۳۹۵

مواد لازم بستنی زمستونی:۴تا سفیده تخم مرغ.۱پیمانه پودرقند.پودر ژلاتین ۲قاشق چایخوری.۳قاشق آب برا حل [...]

آموزش رنگ کردن مو با قهوه

آموزش رنگ کردن مو با قهوه

بهمن ۴ام, ۱۳۹۵

قهوه، در موهای تیره، هایلایت قرمز و قهوه ای دلنشینی می‌سازد و می‌تواند موهای سفید را نیز بپوشاند. هم[...]

دسته‌ها