پورتال تفریحی و آموزشی شادکده

http://shadkade.ir/1392/10/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%DB%B3-%D8%AC%D9%84%D8%AF-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AE%DB%8C%D8%A7%D8%B7%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AF%D8%B1%D9%86/
942 بازدید

آموزش پخت تارت یا پای سیب بشکل گل رز

من عاشق گل رز هستم چه گل رز واقعی باشد و چه رز هایی که در نقاشی ها وپارچه ها و دیگر فرم های تزئینی و هنری وجود دارند.

بنظر من ایده درست کردن تارت سیب بشکل گل رز فوق العاده است. انقدر از دیدن آن هیجان زده شدم که تصمیم گرفتم این شادی و هیجانم را با شما عزیزانم تقسیم کنم.

شما میتوانید این تارت را در قالب های کوچک یکنفره فقط با یک گل درست کنید و یا در قالب های بزرگتر بشکل های دایره یا مستطیل درست کنید و آنرا مثل یک سبد گل زیبا روی میز دسر بگذارید.

برای درست کردن این تارت اول باید خمیر آنرا درست کنید برای اینکار به مواد زیر احتیاج دارید:

طرز-تهیه-تارت-گل-رز

 

  • یک عدد تخم مرغ
  • دو قاشق غذاخوری آب یخ
  • یک قاشق چایخوری وانیل
  • یک و یک چهارم فنجان آرد
  • یک سوم فنجان شکر
  • هشت قاشق غذا خوری کره سرد که به اندازه نخود خورد شده است


همه مواد بالا را در فود پراسسور ریخته و کاملأ مخلوط کنید . البته میتوانید بطور سنتی اینکار را با دست انجام دهید.

خمیر آماده شده را در پلاستیک پیچیده و برای حداقل نیم ساعت درون یخچال بگذارید تا کاملأ سرد شود سپس آنرا با وردنه روی سطحی که آرد پاشیده اید باز کرده و با دقت کف قالب تارت بیندازید و با دست فشار دهید تا به قالب بچسبد.
دستور-تارت-رز
روی شعله گاز یک سوم فنجان شکر را با دو قاشق کره آب کنید وقتی طلایی شد آنرا کف خمیر تارت بریزید.

حالا نوبت درست کردن گل ها است برای اینکار به تعدادی سیب های بزرگ برنگ های قرمز یا صورتی احتیاج دارید . تعداد سیب ها بستگی به اندازه تارت دارد . برای درست کردن هر گل احتیاج به یک سیب دارید. قالب تارت باید پر از گل باشد و هیچ جای خالی در آن وجود نداشته باشد.

سیب ها را پوست نکنید زیرا لبه رنگی گلبرگ ها به آنها شکل بسیار زیبایی میدهد.

سیب ها را با پوست بشکل تقریبأ نیمدایره و به نازکی کاغذ ببرید و روی آنها را مخلوطی از یک پیمانه شکر یک قاشق غذاخوری آبلیمو و دو قاشق غذاخوری کره آب شده بدهید.

پای-سیب-شکل-رز

برای درست کردن رزها اول از وسط گل شروع کنید اگر سیبها ترد بودند و خم نمیشدند آنها را برای ده ثانیه درون ماکروویو بگذارید تا کمی نرم شوند و بدون شکستن بتوانید آنها را خم کنید.

به این ترتیب همه گلها را درست کنید و کنار هم بگذارید . جاهای خالی را هم با رزهای کوچکتر پر کنید.

تارت را درون فر با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت بمدت نیم ساعت بگذارید تا بپزد و خمیر آن طلایی شود.

 

این مطلب را به اشتراک بگذارید:
balatarin cloob Donbaler viwio Donbaleh Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg yahoo Technorati delicious

فرستادن دیدگاه


تبلیغات

تبلیغی وجود ندارد.

تازه ترین ها

بهترین روش پخت قارچ

بهترین روش پخت قارچ

تیر ۶ام, ۱۳۹۶

قارچ یکی از سبزیجاتی است که خواص بسیاری برای بدن دارد. برای از بین نرفتن خواص قارچ باید بدانید که به[...]

روش دوخت کت و دامن زنانه سه لایه

روش دوخت کت و دامن زنانه سه لایه

خرداد ۳۰ام, ۱۳۹۶

آموزش دوخت کت ودامن نقش دار ۳ لایه همان طور که در تصاویر دوخته شده این مدل کت و دامن می بینید ۳ لایه[...]

تغذیه های مخصوص شب امتحان جهت افزایش عملکرد مغز

تغذیه های مخصوص شب امتحان جهت افزایش عملکرد مغز

خرداد ۲۸ام, ۱۳۹۶

روزهای امتحان شرایطی پر از تنش و استرس هستش برای همین باید به تغذیه مناسب زمان امتحانات توجه ویژه ای[...]

دانلود رایگان فیلم آموزش ساخت جعبه کادو به شکل گل

دانلود رایگان فیلم آموزش ساخت جعبه کادو به شکل گل

خرداد ۲۳ام, ۱۳۹۶

دانلود فیلم آموزش ساخت جعبه کادو به شکل گل را در ادامه مطلب دانلود کنید. فرمت فایل : MP4حجم فایل : 2[...]

درست کردن عروسک کلاغ با نمد

درست کردن عروسک کلاغ با نمد

خرداد ۲۰ام, ۱۳۹۶

مرحله ی اول : برای ساخت عروسک کلاغ دو طرح پرنده و یک طرح بال از پارچه نمدی سیاه، یک طرح نوک از پارچه[...]

طرز تهیه ساچ کیک

طرز تهیه ساچ کیک

خرداد ۱۰ام, ۱۳۹۶

ساچ کیک ، کیکی خوشمزه است که نام دیگر آن ساچر کیک است و شما می توانید این کیک خوشمزه را به راحتی در [...]

No thumbnail available

طرز تهیه پیراشکی گوشت و پیاز کاراملی

خرداد ۸ام, ۱۳۹۶

طرز تهیه پیراشکی گوشت و پیاز کاراملی گلزار نورمحمدیان گلزار نورمحمدیان، ۳ام خرداد ۱۳۹۶ @ ۱:۱۷ ب.ظ [...]

طرز تهیه بستنی رژیمی با ماست

طرز تهیه بستنی رژیمی با ماست

خرداد ۶ام, ۱۳۹۶

این بستنی رژیمی از شاتوت، ماست، شکر و کمی وانیل درست شده است.درست کردن این بستنی بسیار سریع و راحت ب[...]

دسته‌ها