پورتال تفریحی و آموزشی شادکده

http://shadkade.ir/1392/10/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%DB%B3-%D8%AC%D9%84%D8%AF-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AE%DB%8C%D8%A7%D8%B7%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AF%D8%B1%D9%86/
1,782 بازدید

آموزش دوخت انواع شلوار

– پیژامه:

مقدار پارچه برای افراد لاغر ۱قد + ۱۰ سانتی متر و برای افراد چاق ۲قد + ۱۰ سانتی متر با عرض ۱۵۰

ابتدا پارچه را از طول دولا میکنیم

کادری رسم میکنیم به عرض ( یک دوم) دور باسن (یعنی نصف اندازه دور باسن) + ۱۰ سانت برای آقایان و ۴ سانت برای خانم ها و طول قد پیژامه

برای بلندی فاق  (یک سوم ) طول کادر را بعد از ۱۰ سانتی متر پایین آمده  و از انتهای فاق از سمت راست ۵ سانتی متر خارج شده و به (یک سوم) بلندی فاق وصل میکنیم و در سمت چپ برای پهنای فاق  10 سانت خارج شده و به (یک دوم) بلندی فاق وصل میکنیم

 

از دم پا از خط وسط کادر به طرفین ۲۰-۲۲ سانت خارج شده و به پهنای فاق در پشت و جلو وصل میکنیم

۱۰ سانتی متر بالا برای کش دوزی استفاده میشود

01- پیژامه

الگوی پیژامه با پارچه استرج یا تریکو

پارچه از عرض ۴لا میشود

02- پیژامه

– شلوار کردی:

کادری رسم میکنیم به عرض (یک چهارم) دور باسن+۱۰ سانت و طول قد شلوار

قد فاق= یک سوم قد شلوار + ۳سانت میباشد که از انتهای فاق ۵سانتی متر خارج شده و به یک دوم بلندی فاق وصل میشود

از پهنای فاق خط صافی به پایین شلوار می کشیم و از این نقطه ۷ سانت بالا میرویم

از خط پهلو ۱۸-۲۰ سانت برای دم پا داخل شده و از این نقطه به پهنای فاق وصل میکنیم

از نقطه ی ۷ سانتی متر نیز به دم پا وصل میکنیم

تکه ی سه گوشی که از برش شلوار به دست می آید به صورت سر و ته به داخل فاق می دوزیم

۱۰ سانتی متر برای کش دوزی کمر از قد فاق بالا می رویم

03-شلوار کردی i

– شلوار دم پا گشاد:

الگوی شلوار را کشیده و خط زانو را به اندازه ی دور زانو رسم میکنیم

دمپا باید نسبت به زانو به میزان دلخواه گشادتر گرفته شود

با پیستوله خطوط دمپا تا زانو را حالت میدهیم

 

۴- شلوار کلوش:

الگوی شلوار راسته را رسم میکنیم

الگو از خط زانو جدا شده و از دمپا تا زانو به ۳ تا ۴ قسمت تقسیم میشود

هر قسمت را از دمپا اوازمان داده و به زانو صفر میکنیم

اگر بخواهیم کلوش جدا باشد ، خط اوازمان داده شده در زانو را اصلاح کرده و ۲تکه را بهم می دوزیم

اگر بخواهیم کلوش یکسره و بدون درز باشد، باید تکه ی اوازمان داده شده را به تکه بالا چسبانده و خطوط را اصلاح کنیم

 

۵- شلوار فاق کوتاه:

هنگام کشیدن فاق شلوار باید فاق ۲-۳ سانت کوتاهتر از حد معمول باشد.بستگی به این دارد که بخواهید چقدر کوتاه بشود فاق شلوار

 

۶- شلوار جین (لی):

در این شلوار طول فاق معمولا ۲-۳ سانت کوتاه تر است و ساسونها رسم نمیشوند.اضافات کمر از خط پهلو و وسط پشت گرفته می شوند (برای افراد با کمر خیلی باریک یا قوس کمر زیاد نمیشود کلا ساسون را حذف کرد.کمر این شلوارها کاملا روی کمر نمیخوابد

 

۷- شلوار بگی یا چارلی:

در مورد شلوارهای پیله دار خط ساسون را از بالا روی الگو شکاف داده و به اندازه ی مجموع پیله ها ، اوازمان ایجاد میکنیم.طول فاق در این شلوار معمولا ۲-۳ سانت بلندتر از معمول است.

 

۸- شلوار پیلی دار:

تمام ساسون ها را به خط اتو منتقل میکنیم.ساسون را خالی کرده و تا نزدیک پای شلوار در الگو قیچی می زنیم و تا اندازه ای که میخواهیم دو تکه را در بالا فاصله می دهیم.(مثلا اگر ۲ پیلی در بالا داشته باشیم ما بین آنها ۲تا۳ سانت فاصله میدهیم)

 

۹- شلوار کلوش از بالا:

از پای شلوار تا انتهای ساسون را قیچی کرده و ساسون را در الگو میبندیم.در خط پهلو روی زانو و در خط زانو نباید زاویه داشته باشیم.لازم نیست حتما تمام ساسون بسته شود.بستگی به مقدار دلخواه گشادی دمپا دارد.هرچه بخواهیم گشادتر شود ساسون بیشتر بسته میشود.

 

۱۰- شلوار دانگاری ( جلو پیش بند دار)

ابتدا الگوی بالاتنه را رسم میکنیم.از خط کمر آن را جدا کرده و در پهلو از روی خط کمر ۴سانت بالا رفته و در خط کارور پس از ادامه دادن ساسون زیر سینه تا کارور از نقطه ی برخورد کارور با این خط به ۴ سانتی متر پهلو هلال میکنیم

سجاف ۴سانتی که از اریب پارچه تهیه کرده ایم از رو دوخته و به داخل بر میگردانیم

پهنای بند ۳-۴ سانت است

شلوار یا دامن از کمر به این بالاتنه درخته میشود

** به فاق شلوار ۵ سانت اضافه میشود.

طراحی یقه پشت مانند جلو می باشد و همچنین میتوان یقه پشت را بالاتر و حلقه را کمی پر تر گرفت

این مطلب را به اشتراک بگذارید:
balatarin cloob Donbaler viwio Donbaleh Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg yahoo Technorati delicious

فرستادن دیدگاه


تازه ترین ها

دانلود کتاب پخت انواع خورش ایرانی

دانلود کتاب پخت انواع خورش ایرانی

آبان ۲۷ام, ۱۳۹۶

توضیحات :  در آشپزی ایرانی خورش کاربرد فراوان دارد و معمولاً خورش با نان یا برنج ساده، که ممکن است ب[...]

طرز تهیه کباب تابه ای مخصوص

طرز تهیه کباب تابه ای مخصوص

آبان ۲۳ام, ۱۳۹۶

طرز تهیه کباب تابه ای مخصوص در ادامه مطلبمواد لازم:گوشت چرخ کرده( گوساله)   نیم کیلوپیاز   دو عددتخم[...]

آموزش بافت کلاه کودک

آموزش بافت کلاه کودک

آبان ۲۳ام, ۱۳۹۶

با توجه به فراسیدن به سرما , توجه مادران عزیز به بافت کلاه یا شال گردن برای دلبندان خود دوچندان میشو[...]

طرز تهیه پنیر خانگی با روشی آسان و سریع

طرز تهیه پنیر خانگی با روشی آسان و سریع

آبان ۲۲ام, ۱۳۹۶

اگر معمولاً عادت دارید که پنیر تازه مصرف کنید بهتر است آن را در منزل و با مواد اولیه ای که دارید درس[...]

آموزش ساخت آدمک حصیری

آموزش ساخت آدمک حصیری

آبان ۱۸ام, ۱۳۹۶

با یک کلاه حصیری که شاید بدون استفاده در خانه مانده است جان تازه ای به او دهید و زیبایی را برای خانه[...]

آموزش ساخت تابلو دکمه ای

آموزش ساخت تابلو دکمه ای

آبان ۱۶ام, ۱۳۹۶

در اکثر خانه ها  دگمه های زیادی وجود دارد که در سایز ها و شکل های متفاوت هستندو خیلی از آنها ممکن اس[...]

آموزش بافت عروسک وروجک

آموزش بافت عروسک وروجک

آبان ۱۲ام, ۱۳۹۶

سر:رج اول: دو تا زنجیره میزنیم، داخل زنجیره اول 6 تا پایه کوتاه میزنیم.رج 2: داخل هر زنجیره از رج قب[...]

آموزش درست کردن ماست میوه ای خوشمزه

آموزش درست کردن ماست میوه ای خوشمزه

آبان ۸ام, ۱۳۹۶

از ماست میوه ای میتوانید به عنوان دسر کنار غذا استفاده کنیدکه طعم بخصوص و خوشمزه ای به غذای شما خواه[...]

دسته‌ها